Vriendelijk personeel en snelle afhandeling

Een winkel met hele mooie spullen. Ben blij met mijn aankoop. Er was wat miscommunicatie over de service afhandeling maar het is goed gekomen.

meedenken met de klant, niet in standaard regels denken

Top, zeer tevreden omtrent wisselwerking van levering.

klantvriendelijk

Alles was prima ! Goed advies en niks was te veel. Ze hadden alle tijd voor je en dat is in sommige zaken ver te zoeken. Zelfs de bezorging verliep super, Ook zeer vriendelijk en alles werd netjes neer gezet. Wij zijn met alles super blij mee !

Goed woning concept, mooie producten echter aflevering beetje “knullig”. Grote eettafel, best zwaar en dus onhandig qua tillen, wordt afgeleverd in auto zonder laadklep en door 1 persoon. Niet echt handig en raadzaam.

Snelle levering vriendelijke chauffeur

Goede service zeer snelle levering

Helemaal goed

Super vriendelijk geholpen en de juiste service . Snelle levering en goed product 👍

Onderscheidend door snelheid en fijne persoonlijke benadering

Ik ben er tevreden. Jullie zijn snel. Ik werd gebeld om de levering in te plannen en op de dag van levering kwam er nog een extra belletje. Aan de telefoon merk je dat jullie plezier hebben in het werk en het goed op orde hebben. Top! Ga zo door

Alles goed en snel geleverd en gemonteerd. Bezorgers leken alleen vergeten te zijn dat verpakkingsmateriaal meenemen bij de bestelde levering hoorde. Uiteindelijk hebben ze alles wel meegenomen. Mooie kwaliteit meubelen!

Goed geholpen en prima aflever service.

Het plannen van de aflevering liep niet synchroon. Het kantoor gaf aan tussen 10 en 12 uur, met de mededeling dat ik een half uur van tevoren werd gebeld voor het juiste tijdstip. Om 10 uur stonden de bezorgers voor de deur en leverden de bestelling binnen af. Hulde!!! Ik kan dus heel tevreden zijn zowel door de winkel en de bezorgers.

Erg goed, leuk hoe de mails ook zijn opgesteld

Tevreden, leuke service het is een automatisch systeem denk ik, maar voelt wel persoonlijk

Pluspunten

Alles netjes afgeleverd en alle karton en plastic weer netjes meegenomen complimenten aan de mannen die bij mij bezorgd hebben

Pluspunten

Goed geholpen, fijn bedrijf

Geen, lekker zo doorgaan!

Pluspunten

Leuk ingericht en onze bestelling kwam veel eerder dan verwacht

Probeer de klant iets beter te herkennen Kijk bij binnenkomst ook écht naar de klant Wij zijn diverse keren in een korte periode terug geweest voordat we uiteindelijk de eettafel met stoelen besloten te kopen. Hiervoor al salontafel en lamp gekocht in een korte periode achter elkaar. Wat ik persoonlijk jammer vindt is dat er dan geen herkenning van de medewerker(s) is naar de klant toe. Wat ook zo helpen aan is een rondje over de werkvloer lopen. Wij zijn naar de kassa gelopen om hulp te vragen (alle 3 de keren van onze aankoop)

Pluspunten

Prettig en behulpzaam geholpen. Snelle en verzorgde levering.

Geen.

Pluspunten

Goed advies, kundig personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie

Voorraadinformatie correct weergeven!

Pluspunten

1 persoon die een kast van 71 kg aflevert? Volgens mij moet alles boven 25 kg met 2 personen. Dus kon ik zelf aan de slag met een buurman en de koerier. Niet klantvriendelijk!

Pluspunten

Wij zijn tevreden over woononline. Ik was huiverig na alle commentaar gelezen te hebben. Ik had de meubels online besteld. De volgende dag werd ik daarover gebeld. En alles werd nog eens doorgenomen. Bezorging was perfect. Precies op de afgesproken tijd, en heel netjes. Alleen het enige puntje van aandacht, is dat de meubels in een winkel en op de site er net qua kleur anders uit zien dan in werkelijkheid. Maar dat komt door de lichtinval, en sfeerverlichting. Maar over het algemeen genomen Prachtige meubels. Goede service en bezorging.

Meubels op de site. Foto's maken in het daglicht.

Pluspunten

Stipt op tijd bezorgd! Erg goede communicatie rondom bestelling en bezorging. Top service!

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, goede levering en goed op de hoogte gehouden

Gewenste levertijd en uiteindelijke levertijd zat behoorlijk uit elkaar. Waardoor je een lange tijd thuis moet wachten.

Pluspunten

Goede collectie, Duidelijke communicatie over bezorging

Telefonisch had ik levering tussen 12 en 17 uur afgesproken maar ze kwamen al om 10:30. Dit was niet echt handig. Telefoonnummer is ook niet makkelijk te vinden.

Pluspunten

Veel voorraad

Alle dozen voor verzending nakijken

Pluspunten

Prima geholpen in de winkel, bij telefonisch contact en bij de aflevering.

Pluspunten

Aardige bezorgers, netjes op tijd en mocht er iets niet bevallen bij het meubelstuk dan kan er altijd gebeld worden met een speciaal nummer hiervoor keurig!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar