Pluspunten

We zijn goed geholpen door Woononline. De winkel heeft een groot assortiment en veel keus in woonstijlen met een goede kwaliteit. Na ons bezoek aan Woononline Alkmaar hebben zij een offerte opgesteld, waarna ik netjes geïnformeerd ben toen er op de betreffende artikelen een korting gold. Je kunt kiezen de meubels te laten leveren of zelf op te halen. Parkeren kan voor de deur.

De parkeervakken zijn niet erg groot wat op een druk moment het moeilijk maakt om in te parkeren. De levertijd op onze artikelen was langer dan vooraf aangegeven.

Pluspunten

In de winkel goed en vriendelijk geholpen. levering ging ook perfect.

Pluspunten

Goede communicatie, Vriendelijk, super bezorgers!

Pluspunten

In de winkel is iedereen aardig, vriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijkheid bezorgers

Pluspunten

Snelheid van leveren Leuke stenen winkel in Alkmaar Duidelijke communicatie na online bestelling Betaalbaar

Pluspunten

Prettig en goed geholpen door de verkoopmedewerkster. Duidelijk afleverservice en was plezierig om er geshopt te hebben. Kom er snel weer.

Pluspunten

Levering binnen bepaald tijdvenster, ze bellen een half uir vooraf.

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Hele goede leverbetrouwbaarheid en goed inzicht in levertijdstip. Goede kwaliteit meubelen .

nee

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer je product geleverd wordt. Netjes op tijd en tot binnen gebracht! Super tevreden

Geen!

Pluspunten

mijn complimenten voor de bezorgers! hele vriendelijke en nette bezorgers, veegden netjes hun schoenen bij binnenkomst. Brachten onze nieuwe bank in huis, terwijl in huis SUPER SERVICE!

Check nog even het bedrag. De korting was op er de afleverbon niet afgegaan. Was zo geregeld met de bezorger

Pluspunten

Snelle levering, goede website

Als op de website staat dat een artikel te zien is in de winkel in Alkmaar klopt dit niet altijd. Ben er voor niets heen gereden. Jammer

Pluspunten

Byzonder vriendelijke klantendienst, erg prettig, dat de tijd voor bezorging van je zending online steeds ge-update wordt, prettig te weten, wanneer je bestelling arriveert, Netjes ge-informeerd over je product en de bestelling keurig netjes aan huis bezorgd, Daarnaast een goed product tegen een mooie prijs, want kan ik alleen maar zeggen dan Thumbs-up en ga zo door! Woononline mij heb je <3 ;-)

Pluspunten

Super scherpe prijs! Keuze tussen standaard of luxere levering. Erg goede ‘track&trace’. Ga zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Keurig op tijd. Uitgepakt en verpakkingen weer mee retour helemaal top die extra optie in de bezorging

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijkheid personeel, mooi assortiment

Onze levering zou tussen 14.00 en 15.00. Uiteindelijk heb ik tot 18.30 op zaterdag moeten wachten. Ik begrijp dat het bij drukte iets kan uitlopen, maar 3.5 uur is echt te veel. Zeker als je s,avonds op ook nog prive diner afspraken hebt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid en kwaliteit

meer hulp bij het uitpakken en in elkaar zetten van de meubelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat de bezorging op de dag van bezorging steeds weer op nieuw naar achteren werd geschoven.

Pluspunten

Vertraging in bezorgtijd is niet te volgen via de online tijdsindicatie. Bij enorme uitloop is er geen contact vanuit de bezorger.

Pluspunten

Klantvriendelijk, duidelijke website. Zorg voor de producten

In het klantenportaal meer info over de bestelling stond tot levering alleen maar in behandeling en niet verwachte levertijd of indicatie levertijd.

Pluspunten

Betrouwbaar, goede prijs-kwaliteitverhouding, mooie artikelen en meubels, vriendelijk personeel

Iets meer communicatie omtrent levertijden had gemogen. De tijdsindicatie veranderde nog flink op de dag van bezorging, zou fijn zijn als deze van te voren duidelijker was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en helder de informatie wat op de site staan plus de foto's en als je wat besteld hebt dan zijn ze ook duidelijk in de mail's met hoe en wat.

We hadden bezorgservice plus bijgeboekt ( twee berzorger's en retour materiaal wat er om de kasten meenemen ) maar er kwam maar 1 bezorger en hij nam de wel de retour materiaal mee terug , maar ik moest wel mee helpen om de kasten in huis te krijgen . Ik was toevallig die dag thuis . En we hadden daar € 49,95 voor betaald. En we konden de afval zelf ook wel weggooien voor dat bedrag .

Pluspunten

snel oordeel over een klacht

Pluspunten

Aardig personeel en geduldig in het keuzeproces van de klant. Onze bank kon niet op tijd geleverd worden en daarvoor heeft Woonoline ons -ongevraagd- de leveringskosten cadeau gedaan. Heel attent!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar