Pluspunten

Aardige medewerkers, klantvriendelijk en behulpzaam. Ook de medewerkers bij het magazijn. Netjes op de hoogte gehouden van de uitgestelde levering via de e-mail.

Betere inschatting van levertijd, waarschijnlijk weinig aan te doen.

Pluspunten

Mooie bank geleverd, goed geholpen in de winkel en de bank mocht een tijdje in het magazijn blijven tot we het konden halen!

Winkel wat meer overzichtelijk maken? Bijv alle lampen bij elkaar etc. Is nu soms best zoeken, en errug veel kussens ;)

Pluspunten

- afgesproken levertijd aangehouden - dag van levering op tijd gemeld - aankondiging door de chauffeuse over tijdstip van levering. bijzonder prettige dame. - kastjes supergoed verpakt.

Pluspunten

Super goede en vooral nette service en levering

Pluspunten

Prima levering! Duidelijkheid over de tijd. Goede aanbieding!

De levertijd is vrij lang.

Pluspunten

winkel personeel én bezorgers heel service gericht.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bezorgservice. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoelaat het pakketje er ongeveer is, daarnaast werd er ook nog 45 minuten van te voren gebeld om aan te geven dat zij onderweg waren.

Niet handig om: als je een aankoop wilt doen van 3600 euro wilt doen je er geen vierde kadobon bij krijgt en ook nog eens 50 euro bezorgkosten. Als er toen een mooie prijs was gemaakt hadden wij alles meteen besteld. Nu moesten we dan maar een verzekering afsluiten op de bank van 50 euro per zit vlak waarbij je de bank zelf moest gaan insprayen = de grootste onzin ooit.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en een vriendelijke bezorger

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijk personeel in de winkel. Mooi en betaalbaar assortiment.

Ook wij hebben erg veel pech gehad bij de levertijd van onze bank. Het was eerst 10 weken, toen 12 en uiteindelijk zou het 18 weken worden. Op zich geen probleem maar nog konden ze niet garanderen dat de bank geleverd zou worden na die 18 weken. Wij hebben dus wel onze aanbetaling terug gevraagd en duidelijk aangegeven dat we wel wilden wachten op de bank. Maar door een miscommunicatie binnen het bedrijf is de bank toch geannuleerd en kwamen wij daar pas achter in de 17e week. Wat ons vooral erg heeft gestoord bij deze situatie is de toon van de klantenservice. Die mevrouw heeft echt geen plezier in haar werk en heeft totaal geen begrip voor de klant. Het was allemaal onze eigen schuld want wij hadden duidelijker moeten communiceren. Aangezien er erg veel geklaagd wordt over de klantenservice (niet alle dames waren trouwens zo brutaal) zou ik daar nu eindelijk eens iets aan gaan doen. De bank hebben we maar opnieuw ergens anders besteld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

zeer mooie meubels en zeer leuke interieur artikelen

personeel dat erg gedemotiveerd is en niet echt klant gericht te werk gaat. Dit betreft een winkel in Alkmaar

Pluspunten

levering wanneer jou t beste uitkomt staat snel in je huis aardige bezorgers (stoere vrouw;))

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

veel aanbod aan spullen

verplaats je eens in de klant als je een bestelling niet op tijd kunt leveren en verbeter je klantvriendelijkheid en communicatie naar de klant!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Personeel is vriendelijk.

Communicatie, levering was enorm vertraagd en bij ophalen blijkt product in een ander magazijn te staan en blijkt dat magazijn voor de winkel onbereikbaar.

Pluspunten

flexibel in het maken van bezorg/afhaal afspraken Duidelijke communicatie via de mail Vriendelijk personeel

Het veranderen van een bezorgdatum is moeilijk

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goede bezorging!

Pluspunten

Vriendelijk geholpen in de winkel, levering gemakkelijk te volgen en precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Niets te verbeteren bij deze bestelling.

Pluspunten

Goede service nadat de bestelling niet helemaal klopte

Duidelijker aangeven wanneer de berzorgers komen.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke berichtgeving over de status van mijn order.

Geen.

Pluspunten

Alles goed geregeld

Ze zouden tussen 13 en 17 komen.. Toen ik die dag keek stond er dat ze 15.30 kwamen. Om 15.30 keek Ik weer en stond er 16.15. Toch stonden ze om 15.35 voor de deur. Kleine storing in hun systeem. Kan gebeuren .(;

Pluspunten

Flexibel

Half uur voor bezorging werd er niet gebeld

Pluspunten

Erg blij met onze nieuwe bakkerskast! heldere communicatie en steeds op de hoogte gehouden van de levering. Keurig afgeleverd.

Pluspunten

Heldere website, leuke paaskortingsactie, accurate bezorging en levering. Op de minuut te volgen en op tijd en zeer vriendelijke bezorger

Pluspunten

Alles naar wens, vriendelijke medewerkers

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar