Pluspunten

Goed geholpen en advies gekregen

Pluspunten

Zeer goede service. Met een vraag aan de telefoon super vriendelijk geholpen! De bezorgdienst helemaal super goed. Erg vriendelijk tot aan de deur geleverd terwijl we 2 km over de grens wonen. Super bezorger!!

Pluspunten

Fijne sfeer, niet opdringerig en goede service.

Hang informatie bij de voordeur van het magazijn op. Nu was alles dicht, er hing een telefoonnummer op de deur maar bleek van de winkel te zijn. Hang eventueel een bel op zodat klanten aan kunnen bellen.

Pluspunten

Ze leveren zo snel als mogelijk chatcommunicatie gaat prima

telefonische bereikbaarheid meer duidelijkheid geven over leveringstijden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige bezorgster, mooie producten

Het plansysteem voor de bezorgtijden werkt niet goed. Bij mij werd aangegeven dat de bezorging on 15:53 uur was, maar de bezorgster stond al om 12:00 uur op de stoep terwijl er natuurlijk niemand thuis was. Zij had hele andere tijden doorgekregen!

Pluspunten

Snelheid, Goede communicatie. Behulpzaam

Pluspunten

Hele gezellige en behulpzame mensen die je in de winkel helpen. Zelfs een paar weken later weer de winkel binnen lopen werd direct door een medewerker gevraagd of de bank ons bevalt.

Planning en levering goed op elkaar afstemmen. Wij hadden een tijd naar 14.00 uur gepland. En ze waren er al om 11.00 uur. Nu was het mazzel dat ik even thuis kwam om wat op te halen. Maar anders stonden ze voor een dichte deur...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik wou graag een kast bestellen, maar had daar nog een vraag over. Gebeld en er wordt gewoon helemaal niet opgenomen... Toen wou ik een mail sturen, dat gaat helaas ook niet want als je nog geen klant bent kun je zonder klantnummer niet eens een mail sturen met een vraag... Ik vertrouw het niet en ga ergens anders wel de kast bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles was netjes geregeld.

Vond wel beetje verwarrend dat er best vaak email gestuurd werden met verwachte leverweek. Zou dit eenmalig doen.

Pluspunten

Nette service

Het duurde 1 week voor we een mail kregen dat de levering ingepland kon worden terwijl het product op voorraad was. Weinig lever opties op korte termijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product. Verpakking passend bij het product niet een grote doos met lucht vervoerd.

Bij retour krijg ik bericht dat er een pakket afgeleverd wordt. Na telefonisch contact begrijp ik dat dit de manier is van melden dat het retour geregistreerd is. Dat is wat verwarrend voor mij als klant.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie verliep goed, behulpzaam, mooie meubels en accessoires te koop.

Als alleenstaande vind ik het lastig een bank naar de 1e verdieping te tillen. Er zal ongetwijfeld een goede reden voor jullie voor zijn om het tot de b.g. te leveren, maar ik kan tot op heden nog niet van mijn aankoop genieten, omdat het nog steeds op de b.g. staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je wordt goed per mail op de hoogte gehouden over de levering en de zending

Op de website stond een levertijd van 6 weken. Achteraf hebben binnen een week geleverd.

Pluspunten

Vriendelijk en adequaat geholpen. Mooie meubelzaak om te winkelen Goede voorlichting wanneer en hoelaat te leveren en ze waren zelfs eerder qua tijd met levering.

Iets minder lang moeten wachten op je spullen voor leveeing zou prettig zijn

Pluspunten

Mooie winkel, leuke artikelen. Fijn en eenvoudig een eigen bezorgmoment kiezen. Handige portal waar je de status van de levering kan volgen.

In de winkel werd verteld dat het het product op was, dus ik kon het niet meteen meenemen, het zou zes weken duren voordat het item weer beschikbaar was. Op internet stond echter dat deze wel op voorraad was. Dus toen maar via internet besteld en binnen twee weken thuisbezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering ging heel gemakkelijk. Bij een vraag nadat het product geleverd is, hebben we snel contact kunnen maken.

Pluspunten

Komen afspraken na omtrent levertijd en aflevering. Hoekbank vakkundig en snel in elkaar gezet en helemaal naar onze zin.

Geen, wij gaan vast weer een keer terug komen.

Pluspunten

Reageren meteen als je mailt. Komen afspraken na. Goede levering.

Had een betere omschrijving bij de kast James van WOOD geleverd mogen worden. Maar de vraag is of dat bij Woononline.nl ligt.

Pluspunten

Je wordt goed geholpen en vriendelijk en b.v mijn bank was duurder in de computer, dan was aangegeven op het prijs kaartje, ik kreeg hem voor het prijs kaartje mee. Je kan zelf een tijd en dag kiezen om te bezorgen. En je kan zien wanneer ze precies komen. De bezorgers waren ook erg vriendelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, mooi assortiment.

Wij hebben ontzettend veel pech gehad met de levertijd van een van de leveranciers van woononline. Meerdere malen is de bestelling vertraagd en hebben er vaak zelf achteraan moeten bellen om de status te vragen. Ook het aanleveren heeft voor problemen gezorgd wat voorkomen had kunnen worden door betere communicatie en het nakomen van afspraken. Product was slordig verpakt.

Pluspunten

Super fijne communicatie , en fijne bezorgers.

Pluspunten

Goed advies in de winkel, keurig op tijd met leveren, was alleen t verkeerde maar nog dezelfde dag opgelost . Erg netjes !!

Geen idee ...

Pluspunten

Goede levering

Betere communicatie, er was wat onduidelijkheid over wanneer de bank zou komen

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar