Pluspunten

Ik ben geholpen door een bijzonder leuke winkelmedewerkster. Verdient zeker een loonsverhoging. Ook is de aankoop zoals verwacht.

Pluspunten

Ik werd perfect geholpen en het artikel kwam op de van mij gewenste tijg

Pluspunten

klantvriendelijk bezorging en afleveren top communicatie is top

Pluspunten

Snelle levering. Enthousiaste bezorgers die ook duidelijke uitleg gaven. Mooie duidelijke en overzichtelijke website. Je bstelling is via de mail goed te volgen en de bezorgtijd wordt eventueel bijgesteld, erg handig!

Voor nu niets.

2 sterren: slechter dan verwacht

Doe iets aan de klantenservice. Ze zijn erg onvriendelijk en zijn niet voor rede vatbaar (zelfs niet als de leverancier van het artikel de klant in het gelijk stelt).

Pluspunten

Nette service. Goede leveringen voorwaarden.

Lagere meerprijs berekenen als er op nieuw een afleverafspraak gemaakt moet worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Echt top geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze nieuwe bank! Echt complimenten

Communicatie over leverling liet wat te wensen over.. zelf er achter aan moeten bellen en geen mail ontvangen over vertraging. Pas na 3 weken werden wij gebeld dat de bank veel vertraging had opgelopen. Vervolgens op de dag van leverling stond er online 900uur leverling.. na paar uur maar gebeld bleek dat jullie pas half 10 begonnen.. erg jammer.. vooral als je al zo lang moet wachtwn op je bestelling.

Pluspunten

Vlotte service en duidelijke communicatie over levering. Tevens een kleine beschadiging snel verholpen.

Totale aanbod aan banken icm verschillende stoffen kan overzichtelijker.

Pluspunten

Goede communicatie, perfecte bezorging

Pluspunten

Goede service bij ruiling. Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk assortiment

Slechte service. Alles wat fout kon gaan. Ging fout

Pluspunten

Goed advies, snelle levering

Pluspunten

Snel en concreet. Goed service en duidelijk. Top bedrijf

Gewoon zo door gaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen

Communicatie kan verbeterd worden. Redelijk onvriendelijk mailtje terug gekregen over de levertijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nooit meer Woononline, laatst 6 eetkamerstoelen besteld. Allereerst kreeg ik geen mail wanneer de stoelen kwamen. Opeens stond de DHL voor de deur. Daarnaast zitten er op 4 eetkamerstoelen vlekken. Gemaild met de klantenservice en ik word geacht dit op te lossen met de waterkoker! Vreselijk slechte service, ik beveel dit bedrijf niet aan!

Pluspunten

Goede hulp en snelle levering!

Misschien duidelijker aangeven waar het magazijn zit?

Pluspunten

Alles heel goed afgeleverd. Vriendelijke jongens...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke behandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je kan zelf je bezorgdag kiezen.

Lange wachttijd voor bank die omgeruild moest worden.

Pluspunten

Groot assortiment kwalitatieve meubelen, doet wat het belooft, vriendelijke bezorger.

Nooit de mail ontvangen 2 dagen voor levering om in de gaten te houden wanneer het daadwerkelijk wordt bezorgd. Met alle negatieve recensies op internet over WoonOnline was ik even nerveus, maar op de afgesproken tijd vond de bezorging desalniettemin gewoon plaats

Pluspunten

stipte aflevering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Scherpe prijs

Het kiezen van het aflevermoment via de website verloopt niet goed en vervolgens zijn ze niet goed bereikbaar. Op de dag van levering is de tijd zo vaak gewijzigd dat er geen touw meer aan vast te knopen was. Vanaf 10 uur thuis gezeten. De levering zou om elf uur komen. Uiteindelijk werd het 17 uur.

Pluspunten

goede levering en service zelfs na het buiten de tijden leveren rond de klok van tegen 10 uur savonds, hielpen zelfs met de basic service netjes alles binnen zetten puik!

Pluspunten

Breed assortiment, vriendelijk behulpzaam personeel met goed advies. Wij zijn blij met onze eetbank en stoelen.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar