Pluspunten

Goede info/prettige en accurate verwerking van de opdracht en compensatie voor de wat langere levertijd. Een volgende keer stap je met goede verwachtingen de winkel binnen.

Pluspunten

Prima service en komen afspraken na.

Pluspunten

Overzichtelijke site, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers, snelle levering.

Pluspunten

Super goede hulp, bij vragen en advies. Response tijd via chat en mail heel goed. Updates over de levering prima en initiatief lag steeds aan jullie kant. Speciale complimenten aan Chantal.

Ik kan ze niet verzinnen. Aangezien ik graag via jullie wilde kopen en niet vis het internet/ andere leverancier was de levertijd wat lang maar ik had geen haast dus dat is geen verbeterpunt.

Pluspunten

Keurig op tijd, beleefde bezorgers.

Pluspunten

Alles volgens afspraak

Weet ik niet

Pluspunten

Mooie meubels en bezorgservice

Bezorging kwam 1,5 uur later dan de aangegeven aankomsttijd. Het zou fijn zijn als je hiervan op de hoogte werd gebracht of dat je bijv 30 minuten van tevoren wordt gebeld dat ze eraan komen.

Pluspunten

Verkoper, bezorging en installeren perfect zeer goede service

Pluspunten

Snel, adequaat en heldere en regelmatige updates per email

Pluspunten

Via klantenservice bestelling geplaatst. Erg servicegericht, vriendelijk en snelle levering.

Pluspunten

Perfecte communicatie en hulp

Iets duidelijker over de levering

Pluspunten

Goede communicatie door de chauffeurs. Scherpe prijs en prima product. Fijn dat de aankomsttijd van de levering telkens wordt ververst.

Geen.

Pluspunten

Gratis levering vanaf € 50,- en zeer vriendelijk/meedenkend personeel. Ook de prijs (de aanbieding) was erg fijn.

Klein verbeterpuntje: eerder even een belletje geven dat de afgesproken tijd niet gaat lukken en dat het ietsjes later wordt.

Pluspunten

Levering keurig conform afspraak. Uitgebreide producten aanbod.

Er ontstond verwarring over het wel/niet op voorraad zijn van artikel. Dit ligt m.i. aan de automatisch gegenereerde antwoordmailtjes. De inhouden spraken elkaar tegen.

Pluspunten

Prettig geholpen en snelle service.

Niet echt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gezellige leuke winkel met van alles voor iedereen Daar zal je meestal niet met lege handen weggaan

Ik moest mijn keramieke bekers zelf ophalen bij de opslag een paar straten verder ! Slecht parkeren en ik moest erg zoeken Ik vind dit een slechte service

Pluspunten

Alles prima in orde !

Pluspunten

Personeel vriendelijk Keuze ruim Prijs; goedkoop en duur Parkeergelegenheid Zondag open

Pluspunten

Vriendelijke verkoper met grote hulpvaardigheid

Pluspunten

Prettige omgang verkoper Veel keus Leuke woonaccessoires

Pluspunten

Goede service en persoonlijke benadering.

Pluspunten

Leuke producten, overzichtelijke showroom

Invoersysteem voor adressen, er ontstond een probleem toen ik mijn huisnummer toevoeging wilde invoeren voor de bezorgservice

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar, snelle levering, snelle hulp.

Bezorgdatum werd zonder overleg ingepland, was wat onhandig. Echter goed en snel opgelost tijdens telefonisch contact.

Pluspunten

Reageren snel en adequaat, levering op tijd en vriendelijk

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar