Het werkt altijd fijn om via via ern zorgvelener te krijgen. Mocht dit echter niet lukken is de NHG een goed alternatif. Fijn als er snel reacties komen. Ik probeer altijd zo snel mogelijk een persoonlijke mail terug te sturen. Soms twijfel ik nog wat en stel ik het beantwoorden even uit maar nooit lang. Het valt mij op dat er dan vanuit de NHG erg snel gereageert wordt om toch snel te reageren. Dit veroorzaakt teveel druk die m.i. niet nodig is. Gun mensen even de tijd om rustig alle aanbiedingen te ovverwegen en een bewuste keus te laten maken. Voor mij persoonlijk zal dat beter werken.

heel erg goed

veel liefde voor de mensen die mij bericht stuurde

Snel een zorghulp gevonden

Goede dienstenplatform. Alle nodige informatie om een jezelf een beeld te kunnen vormen van de kandidaten is al beschikbaar op het platform. De zorgmedewerkers reageren snel op je advertentie.

Makkelijk en bekend!

Ik heb nu al enkele keren hulp gezocht en er komt direct veel reactie. Daarmee ook de juiste hulp kunnen vinden iedere keer

Super makkelijke website en snel gevonden

Heb verschillende mensen gereageerd en dan ook antwoord gekregen er waren er ook een paar die zelf reageerde, Ik heb sinds dinsdag iemand gevonden

Zeer snel een match

Heel snel reacties

Veel keus, site is gebruikersvriendelijk

Positief over de functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Alleen er wel erg veel kaf tussen het koren. Misschien een idee om de eisen voor toelating tot de site wat aan te scherpen en dat ook steekproefsgewijs te controleren.

Heel fijn om zo geschikte hulp te kunnen zoeken.

We hebben al veel goede hulpen kunnen vinden via de Nationale Hulpgids in de loop der jaren!

Makkelijk

Duidelijk en makkelijk en veel aanbod

Hele fijne site

Een fijne manier om veilig in contact te komen met nieuwe zorgverleners

Een goede hulp bij een juiste zorgverlener vinden.

Mijn ervaring met de website werken is heel positief. Heel informatief. Het kost natuurlijk altijd tijd om een passende person en zorgverlener vinden. Maar uiteindelijk lukt het.

Best wel oké

Het is een prima platform om in contact te komen met o.a. zzp’ers

Veel en goede reacties op mijn hulpvraag

De reacties kwamen snel en het waren er veel. Uiteindelijk gekozen voor een organisatie die zich helemaal richt op ondersteuning van de mantelzorger.

Makkelijke site, en komen al snel reacties

Kreeg al snel reacties en heb dan ook iemand gevonden, blij mee.

prima, correct en snelle reacties.

zie boven

Kontakt

Kontakt

Goede online omgeving om gepaste hulp te vinden in de buurt!

Zeer gebruiksvriendelijk, zeer snelle respons van mensen op mijn oproep en makkelijke om contacten te leggen.

Goed initiatief om vraag en aanbod bij elkaar te brengen

De site werkt fijn en is overzichtelijk. Wat ik mis: 1) Filteren op verzorgende IG. Ik zoek een verpleegkundige of verzorgende IG. Nu moet ik alle verzorgenden zelf screenen 2) Filteren op beschikbaarheid. Nu moet ik alle profielen openen om beschikbaarheid te checken, en die blijkt vaak niet actueel. 3) Antwoord als ik een zorgaanbieder aanschrijf; soms reageert minder dan 50%

functioneert goed

Site functioneert nu (t.o.v. vroeger) voor hulpvrager goed.

Lekker vlot maar mag overzichtelijker

Het plaatsen van de advertentie is eenvoudig en doelgericht, ook specifiek zoeken naar hulpen werkt prima. De inbox zou echter wat overzichtelijk mogelijk zijn, zeker als je gewend bent om met Outlook te werken.

Hh en zorg

Ik vind heel fijn dat via deze site hulp kan krijgen Ik heb nog steeds hulp nodig Vriendelijke groeten Nelly Girwar

Ik was verbaasd over de vele positieve reacties

ik ben verbaasd en verrast over de vele positieve reacties en over het snelle (en ik verwacht) perfect passend eindresultaat. De site vind ik echt niet helder: ik zocht iemand voor het darmspoelen. Dat staat niet bij de vaardigheden, dus dat moest ik in de meeste gevallen navragen en verder kon ik niet vinden waar ik alle belangstellenden tegelijk kon laten weten dat de gesprekken een geschikte kandidaat hadden opgeleverd en dat ik hun wilde bedanken voor de genomen moeite. De opties ‘selecteer’ en ‘ja’ waren mij ook niet duidelijk. Ik denk dat dat echt duidelijker kan

Gemakkelijk om een verzoek te plaatsen & genoeg reacties

Gemakkelijk om een zorgvraag te plaatsen en vrij snel reacties gekregen. Ook gemakkelijk om zelf te zoeken.

snelle reacties en aanbevelingen

Het belangrijkste is het lezen van de aanvraag en daarop reageren. Dit voorkomt de afwijzingen omdat ze niet voldoen aan de aanvraag. Toch snel iemand gevonden mijn dank Peggy Bell

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag