Hele fijne site

Een fijne manier om veilig in contact te komen met nieuwe zorgverleners

Een goede hulp bij een juiste zorgverlener vinden.

Mijn ervaring met de website werken is heel positief. Heel informatief. Het kost natuurlijk altijd tijd om een passende person en zorgverlener vinden. Maar uiteindelijk lukt het.

Best wel oké

Het is een prima platform om in contact te komen met o.a. zzp’ers

Veel en goede reacties op mijn hulpvraag

De reacties kwamen snel en het waren er veel. Uiteindelijk gekozen voor een organisatie die zich helemaal richt op ondersteuning van de mantelzorger.

Makkelijke site, en komen al snel reacties

Kreeg al snel reacties en heb dan ook iemand gevonden, blij mee.

prima, correct en snelle reacties.

zie boven

Kontakt

Kontakt

Goede online omgeving om gepaste hulp te vinden in de buurt!

Zeer gebruiksvriendelijk, zeer snelle respons van mensen op mijn oproep en makkelijke om contacten te leggen.

Goed initiatief om vraag en aanbod bij elkaar te brengen

De site werkt fijn en is overzichtelijk. Wat ik mis: 1) Filteren op verzorgende IG. Ik zoek een verpleegkundige of verzorgende IG. Nu moet ik alle verzorgenden zelf screenen 2) Filteren op beschikbaarheid. Nu moet ik alle profielen openen om beschikbaarheid te checken, en die blijkt vaak niet actueel. 3) Antwoord als ik een zorgaanbieder aanschrijf; soms reageert minder dan 50%

functioneert goed

Site functioneert nu (t.o.v. vroeger) voor hulpvrager goed.

Lekker vlot maar mag overzichtelijker

Het plaatsen van de advertentie is eenvoudig en doelgericht, ook specifiek zoeken naar hulpen werkt prima. De inbox zou echter wat overzichtelijk mogelijk zijn, zeker als je gewend bent om met Outlook te werken.

Hh en zorg

Ik vind heel fijn dat via deze site hulp kan krijgen Ik heb nog steeds hulp nodig Vriendelijke groeten Nelly Girwar

Ik was verbaasd over de vele positieve reacties

ik ben verbaasd en verrast over de vele positieve reacties en over het snelle (en ik verwacht) perfect passend eindresultaat. De site vind ik echt niet helder: ik zocht iemand voor het darmspoelen. Dat staat niet bij de vaardigheden, dus dat moest ik in de meeste gevallen navragen en verder kon ik niet vinden waar ik alle belangstellenden tegelijk kon laten weten dat de gesprekken een geschikte kandidaat hadden opgeleverd en dat ik hun wilde bedanken voor de genomen moeite. De opties ‘selecteer’ en ‘ja’ waren mij ook niet duidelijk. Ik denk dat dat echt duidelijker kan

Gemakkelijk om een verzoek te plaatsen & genoeg reacties

Gemakkelijk om een zorgvraag te plaatsen en vrij snel reacties gekregen. Ook gemakkelijk om zelf te zoeken.

snelle reacties en aanbevelingen

Het belangrijkste is het lezen van de aanvraag en daarop reageren. Dit voorkomt de afwijzingen omdat ze niet voldoen aan de aanvraag. Toch snel iemand gevonden mijn dank Peggy Bell

Veel aanbod

Gemakkelijke zoekfunctie en fijne informatie op de profielen.

Geweldig!

Wij vonden het een heel prettig platform om in contact te komen met een geschikte hulp. De website is overzichtelijk. Kernkwaliteiten en handelingen die onze verpleegkundige heeft kwamen duidelijk zichtbaar naar voren in haar advertentie. Ook de beschikbaarheid was heel duidelijk. Kortom: een geweldige ervaring en mocht het nodig zijn dan gaan wij dit platform weer inschakelen.

Positief, snel iemand gevonden

Ik heb eerst op advertenties gereageerd, later heb ik zelf een advertentie geplaatst. Bij benadering van diverse zorgverleners bleek dat niet iedereen flexibel kon zijn met de uren. Wel leuk contact gehad met de zorgverleners. Eigenlijk binnen 1,5 week en iemand gevonden en kennis gemaakt en de zorgovereenkomst opgesteld en ingediend. Al met al is het allemaal heel soepel verlopen! Ik had de site doorgekregen van Zorgkantoor Zilveren Kruis, waar ik heel dankbaar voor ben!

Makkelijk in het gebruik en goede hulpverleners gevonden

Het aanmelden en gebruik van de nationale hulpgids is gemakkelijk. Ook de opvolging / check is goed. Ik hebvrij snel twee goede hulpverleners gevonden voor mijn dochter.

Hele fijne platform om goede hulpen te vinden

Top service! Binnen no time professionele hulpen kunnen vinden via nationale hulpgids voor mijn oma, dankbaar dat dit bestaat!

Heel snel gegaan

Een prettige directe manier om Hulpverleners te vinden

Een prettige directe manier om Hulpverleners te vinden

Hulpgids werkt prima

Prima geholpen, makjelijk te selekteren

Sims krijg je TE veel aanbiedingen

Met TE veel aanbod is het moeilijk selecteren.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag