Elke keer nog de juiste personen kunnen vinden die passen bij onze dochter

Er staan heel veel zzp-ers op de site, om daar de juiste personen te zoeken kost wel enge tijd, maar ik weet op de één of andere manier toch de juiste eruit te pikken, die passen bijde hulpvraag.

Overzichtelijke en toegankelijke site

Prettige site om mee te werken. Je kunt op een makkelijke manier een advertentie plaatsen en er wordt snel op gereageerd. Wat ik erg fijn en makkelijk vind is dat wanneer je in iemand geen interesse hebt, je dit kunt aangeven via 1 knop/link. Je kunt de reden aanklikken en de site maakt voor jou een net en aardig bericht om door te geven waarom je je geen interesse hebt. Hierdoor hoef je niet lang na te denken waarom je voor iemand niet of wel gaat.

Goed hulpmiddel maar verbetering mogelijk

Ik zocht naar ambulante begeleiding. Zag daarbij ook veel beg gericht op verzorging. Bij het plaatsen van mijn hulpvraag kon ik nauwelijks aangeven waar ik iemand voor zocht. Dat zorgde voor een stroom aan ongeschikte reacties. Het koste veel tijd om hier kandidaten uit te filteren. Dat is gelukkig wel gelukt. Fijne begeleidster gevonden.

Soms levert het een hulpverlener op.

Soms krijg ik redelijk wat reacties, soms ook helemaal niet. Maar het is fijn dat dit platform bestaat!

goed!

goed en effectief

Iedereen aan te raden

Ik wist niet van het bestaan af maar het is me prima bevallen

ben zeer tevreden over de Nationale Hulpgids

veel aanbod en voldoende om keuzes te maken

De Nationale Hulpgids zorgt dat ik bij vele tochten door NL altijd een zorghulp vind.

Nog nooit deed ik vergeefs een beroep op de Hulpgids.

gemakkelijk

snel en gemakkelijk contact met mogelijke zorgverleners

Snel reactie

Snel reactie, deskundig personeel.

Hulpvraag snel op de website en eenvoudig

Snelle en efficiënte manier om hulp te vinden.

Concept handig om contact te kunnen leggen, maar techniek website slecht

Het navigeren op website vond ik niet altijd overzichtelijk en ik heb heel vaak opnieuw moeten inloggen, soms zelfs wel 4-5 achter elkaar voordat hij opeens wel pakte. Heb ook meerdere keren een antwoord getypt, wat ik dan daarna weer kwijt was omdat ik wederom moest inloggen om voor mij onduidelijke redenen. Ook het plaatsen van advertentie heeft me zo 4 pogingen gekost. Dit maakte de site erg gebruiksonvriendelijk.

Heel goed.

Ik heb het als heel prettig ervaren om hier gebruik van te maken.

een heel goede en zinvolle manier om een match te vinden tussen hulpvraag en aanbod

Met enkele zorgaanbieders, is goed contact geweest. Met 1 van hen, is een match tot stand gekomen. 1 zorgaanbieder heeft 2 x een afspraak niet nagekomen en ook niet meer daarna gerageerd of gemotiveerd.

Een heel helder zoekproces met goede ondersteuning.

Gelukkig reageerde een gegadigde snel. De eerste communicatie via de website verliep soepel.

Fijne site, maar ook minder betrouwbare mensen bieden zich hier helaas aan.

Ik heb lang moeten zoeken, voor ik betrouwbare hulpen vond. Nu is het uiteindelijk gelukt. Het blijkt dat ook minder betrouwbare mensen zich op deze site aanbieden. Daar heb ik vervelende ervaringen mee gehad. Een betere screening van hulpverleners zou fijn zijn. Ik weet niet of dat mogelijk is.

Moeilijke communicatie

Beste mensen, Ik vind het moeilijk dat er geen communicatie met de mensen van de site nationale hulpgids mogelijk is, als ik vragen heb. Bv als een hulpverlener waarmee contact is en zelfs een afspraak maakt niets meer van zich laat horen. Dan sta je met lege handen. Met vriendelijke groet.

Na mijn hulpvraag gesteld te hebben, was dezelfde dag contact met verpleegkundige

Had wel moeite met het formulier. Zodat meerdere mensen de hulpvraag konden zien. Je moest aanklikken voor wie hulp gezocht werd. Hier stond niet bij voor ouder, dus heb ik formulier niet ingevuld.

Praktisch platform

Ik was verrast over de reacties die ik kreeg op mijn hulpvraag voor een buurman. De informatie die op de site staat over degenen die hulp of zorg aanbieden is helder. Je krijgt al een goed beeld van wat zij kunnen, en of dat eventueel zou matchen.

geweldig in no time 10 reacties op mijn hulpvraag

ik begreep dat de mensen die reageren moeten betalen voor een reactie. Dat had ik te laat door. Ik had dan eerder mijn hulpvraag verwijderd. Misschien is mij dit ontgaan.

geweldig

diegene die hier ook de zorg verleent wil ook de huishoudelijke taken op zich gaan nemen,

Zoals altijd positief

Fijn dat ik hier altijd hulpverleners kan vinden.

fijn dat er mensen zijn die in de zorg willen werken!

vrij snel iemand gevonden !

Zeer positieve ervaringen. Heel nuttige hulp.

We hebben erg selectieve criteria. Ondanks dat, zijn wij toch geslaagd ( hopen wij, want ze moet nog beginnen...)

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag