Pluspunten

Dat ik beschermd wordt om niet mijn privé te delen gelijk.Dat mensen na drie dagen herinnert worden om te reageren.dat wij gevraagd worden hoe het gaat met ins.

Weet ik zo een twee drie niet.

Pluspunten

Pluspunten

Het is duidelijk. Gratis en genoeg aanbod

Pluspunten

Duidelijke informatie over de mogelijkheden. Vele regionale hulpen zijn aangemeldt.

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk.

Pluspunten

Ik heb nog niet veel ervaring, maar de eerste indruk is positief. In samen werking Woerden welzijn wordt uitgebreid hulp geboden. Huishoudelijke hulp en begeleiding. WM Krejci

Pluspunten

Betrouwbaar

Beschikbaarheid, moet door aanbieders worden bijgehouden en op tijd aangepast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alleen mensen reageren die niet moeten reageren en te vaak en heen een weer met de computer voor een antwoord terwijl ik al lang zei geen interesse. Deze komt eerst op voor een gesprek. mevr Feenstra

Pluspunten

Laagdrempelig, zeer gebruiksvriendelijk (goede ondersteuning bij opstellen vd hulpvraag, automarische reply functie, regelmatig automatisch gegenereerd hulpaanbod id regio, overzichtelijke mailbox) goed doordacht.

Reply knop op smartphone koppelt te snel ad evaluatie. Hierdoor zette ik per ongeluk mijn hulpvraag stop en kregen al mijn contacten onterecht brricht dat mijn hulpvraag was afgesloten.

Pluspunten

snel hulpverlenders bereiken fijn eerst berichtjes via de site sturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk overzicht van hulpen in de buurt.

Pluspunten

Handige manier van zoek naar hulp en of werk met pgb

Dat je je account kan verwijderen of gebruiken voor beide punten omdat ik nu verschillende accounts heb ik werk ook af en toe middels pgb

Pluspunten

Het met elkaar in contact brengen van hulpvrager en hulpverlener. Duidelijk en geen reclame of anderszins eromheen.

Pluspunten

Snel, gemakkelijk en gericht op mijn wensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat je hier snel en overzichtelijk hulpverleners kan vinden. Deze gids is onmisbaar voor ons geworden!!

Soms niet meer up to date omdat sommige hulpverleners niet meer beschikbaar zijn.

Pluspunten

snel reactie. fijn dat je veel informatie kan krijgen.

er zijn veel mensen die voor zichzelf werken en ondersteuning wilen bieden. dit opzich is een mooie gedachte alleen veel van deze mensen is niet wat echte probleemgevallen zoeken. daar is meer voor nodig als een beetje aandacht, helaas heb ik daar wel veel mails voor gehad. maar heb ik ze moeten afwijzen.

Pluspunten

snelle reactie op hulpvraag. ook hulp van helpdesk. simpele en werkbare site, gratis zoekadvertentie. Zeer tevreden gebruiker! deelt adres gegevens van de site met anderen.

Flyer met internet adresgegevens zou in elke huisartsen- wachtkamer aanwezig mogen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke,hulpvaardige medewerkster a/d telefoon.

Telefoonnr.op startpagina vermelden,ipv dat je eerst het hele helpdesk programma door moet.

Pluspunten

Er werd verrassend goed gereageerd door hulpaanbieders. Echter: het hulpadres dat ik zelf gekozen had en aangeschreven heb, heeft niet gereageerd.

Pluspunten

Superhandig dat je zelf niet opzoek hoeft, maar dat er reacties in je mailbox komen.

Pluspunten

Makkelijk, anonimiteit

Niet alle mailtjes (reakties) kwamen volgens mij binnen bij hulpverlener

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag