Pluspunten

goede begeleiding

zou ik niet weten

Pluspunten

Het gaat echt snel. Je hebt korte lijntjes met de sollicitanten.

Pluspunten

Groot aanbod hulpverleners, goede profielen, makkelijk reageren.

Pluspunten

zeer gebruiksvriendelijk en attent

Pluspunten

Behulpzaam

meer groepen op diensten die ze aanbieden uitselecteren, bv huishoudelijke hup zoekt krijg je er heel veel die dat niet willen doen alleen met evt veel begeleiding die je dan af moet nemen:((

Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk en prima hulpverleners !!

Pluspunten

Een ontzettend handig hulpmiddel om iemand op een veilige manier te vinden die op basis van PGB hulp wil geven. de site geeft voldoende informatie.

Mensen die niet reageren op een mail. Hulp die er te lang in staat en niet actief op zoek is naar werk.

Pluspunten

Heb al voor de 2 keer via Nationale Hulpgids hulp gevonden

Momenteel niks op of aan te merken

Pluspunten

goed, accuraat, overzichtelijk

De "beschikbaarheid" van hulpverleners klopt heel vaak niet. Worden alle dagen/momenten ingevuld met een vinkje wil dat bij 75% vd hulpen niet waargemaakt daar kom je. Daar kom je dan na gesprek/contact pas achter. Dat is verspilde energie, kost tijd +geeft teleurstelling. Komt veel voor bij verzorgers die ook in de 24 uurs-zorg werken.

Pluspunten

Goed en duidelijk aanbod van hulpen. Snelle interactie mogelijk met hulpen.

jammer dat voor het bekijken van d eCV's een plusabonnement nodig is Het zou fijn zijn als je kunt filteren op nieuwe hulpen sinds een bepaalde datum, of kunt zoeken op naam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk in te vullen

Echt controleren of de adverteerders echt werken willen..Zinvol om op de advertentie of de adverteerder bij de zorgverleners op welke dagen nog tijd heeft

Pluspunten

Ik heb snel een hulp gevonden.

Pluspunten

Overzichtelijk, helder en duidelijk

Pluspunten

Zeer efficiente manier om een goede hulp te vinden. Ik kreeg veel goede reacties.

De mail die je via de website verstuurt komt helaas niet altijd aan.

Pluspunten

Je hebt geavanceerde zoekfilters zoals op postcode maar ook op geslacht en werkervaring.

Jullie zijn al boven mijn verwachtingen gekomen.

Pluspunten

Zeer actieve site waar zorgvraag en zorgaanbod goed samen komen. Wij hebben meerdere keren leuk en professionele verzorgsters via de Nationale Hulpgids aangenomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en veel reacties,goeie ook!

Check uw mensen na of er geen gebruikers of dealers tussen zitten!

Pluspunten

Gemakkelijk, snel, rustig de tijd om de sollicitatie brieven te lezen, indien wenselijk ook meer te lezen zoals ervaring, waar gewerkt etc. Ook prettig om snel antwoord te kunnen geven of het nu wel of niet dé persoon is geworden.

Persoonlijk vind ik de rode knop voor : geen interesse, niet prettig. Ik heb de mensen kort persoonlijk verteld dat zij het niet geworden zijn, door de meesten werd dit zeer gewaardeerd en kan ik altijd terug komen met de vraag of zij nog beschikbaar zijn. Een prettig iets en het is een kleine moeite voor zeker degene die een lange brief hebben geschreven.

Pluspunten

Fijn dat jullie hulpvragers en zorgaanbieders matchen.

Het is bij de advertenties van zorgverleners niet duidelijk wanneer deze geplaatst zijn; sommigen zijn al erg oud. Ook een preciezer zoekfilter zou fijn zijn, bv bij leeftijd: twee opties tegelijk kunnen selecteren (20-30 en 30-40 jr); selectie naar opleidingsniveau.

Pluspunten

uitgebreid, klantvriendelik

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk, belangrijke punten voor beiden partijen snel te zien.

Bij antwoorden op berichten meer toelichting. Zijn veel hulpvragers die heel bewust niet op Facebook willen, staan, toch lijkt het of dit je score en kans verhoogd, sneller iemand te vinden, in de praktijk, kan het ook nadelig werken.

Pluspunten

Snel, to the point.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag