Pluspunten

Grote verzameling van hulpverleners en dus grote kans dat je een goede kandidaat kunt vinden.

Checken van de brieven en cv's van de hulpverleners. Die kloppen heel vaak niet.... Ook is het bijzonder irritant als iemand nog steeds op de lijst staat als werkzoekende maar allang geen werk erbij kan hebben meer. Dat kost een hulpvrager veel kostbare energie en is zo jammer van de hoop die dat kweekt en de tijd die het kost.

Pluspunten

Laagdrempelig om een vraag op te plaatsen en je hebt snel contact met hulpverleners. Prima platform om je hulpvraag te plaatsen.

Pluspunten

Grote groep hulpverleners aangesloten voor keuze. Herinnering om binnen 3 dagen te reageren op emails.

Sommige emails via site blijken niet aan te komen bij ontvanger waardoor er misverstanden ontstaan tussen beide partijen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijke site.

Teleurstellend resultaat.Weinig of geen reacties van personen die zich aanbieden.

Pluspunten

Ik ben blij dat ik zo vlot geholpen ben, Goede service en voorlichting grote kracht Bedankt Jaap

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel een overzicht van meerdere kandidaten

Niet alle kandidaten hebben het juiste profiel.

Zou het niet weten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel handig om hulpen te zoeken

Pluspunten

Actieve benadering hulp om te antwoorden

Pluspunten

Snelle respons van kandidaten en snelle verspreiding van de advertentie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze manier van zoeken naar een zorgverlener gaat snel, gezien de reacties.

Jammer dat er geen mogelijkheid is om bijvoorbeeld een verzorgende IG aan te geven.

Pluspunten

Voelt veilig om een oproep te plaatsen, snel geholpen

Pluspunten

Heel goed. Heb snel een oppas gevonden. Je kunt kenbaar maken wat je zoekt en dan kunnen kandidaten reageren. Ook kun je zelf zoeken. Heel efficiënt.

Pluspunten

Duidelijke en makkelijk te hanteren site.

In het begin is het niet helemaal duidelijk hoe je het in moet vullen.

Pluspunten

Een snelle en makkelijke manier om hulp te vragen. En zonder dat er eenmalige kosten er aan zijn verbonden zoals de meeste site s

Pluspunten

Een mooie manier om begeleiders voor mijn zoon te zoeken!

Sommige mensen vinden het lastig om berichten te onderscheiden van reclame wellicht komt dit omdat de afzender van het bericht Nationale Hulpgids is. Dit lijkt op een niet persoonlijke mail, die mensen nog wel eens voor spam aanzien. Andere manier van afzender aangeven?

Pluspunten

Makkelijk een advertentie plaatsen, een groot bereik van hulpen en belangrijke melding direct in mijn mailbox.

Na elk bericht dat je een hulp toestuurt krijgt hij of zij een herinnering als hij of zij niet binnen een bepaalde termijn heeft geantwoord. Dit gebeurt dus ook als je iemand bijvoorbeeld een bevestiging van een afspraak stuurt of een ander bericht, waarop een reactie niet meer nodig is. Ik vind de automatische herinnering service prima, maar in dit soort gevallen lijkt het me een beetje overdreven om constant herinneringen te blijven versturen. Misschien is hier iets op te verzinnen?

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk en werkt gemakkelijk. Groot en breed aanbod aan hulp. Goede opvolging en controle op onbeantwoorde berichten. Zeer aan te raden. Proffesioneel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt op een makkelijke manier contact leggen met potenciele toekomstige zorgverleners.

Pluspunten

zeer gebruikersvriendelijk snel contact

Pluspunten

Ik had mijn hulpvraag weer geactiveerd en kreeg kort daarna al bericht. We konden heel snel afspreken en een paar dagen daarna kwam de hulp voor het eerst bij me werken. dus snelle service is een positief punt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel reactie waar je echt wat aan hebt

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag