Pluspunten

Mijn advertentie is door veel zorgverleners gelezen en ik heb veel reacties gehad. Over deze zorgverleners kon ik veel relevante informatie vinden, zodat ik eenvoudig kon selecteren wie ik persoonlijk wilde spreken. Tot nu toe ben ik tevreden met de zorgverleners die ik heb ingehuurd.

Pluspunten

toegankelijk en overzichtelijk

weet ik niet

Pluspunten

Ruim aanbod Overzichtelijk Goede mogelijkheden om op opties te screenen Goede follow up, het bedrijf zorgt voor een goede communicatie tussen hulpvragen en hulpbieder

Zorgaanbieders die al heel lang op de site staan verwijderen

Pluspunten

Goed veel reacties gehad bedankt

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk op 1 site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij de juiste formulering van de vraag (eventueel met telefonische hulp ) kan men gericht solliciteren Ook telefonisch bereikbaar Snelle afwikkeling

Tijdens de sollicitatie procedure van een hulp vond ik het lastig om te reageren op de andere mogelijke kandidaten

Pluspunten

hulpverleners er dringend op attenderen serieus waarheidsgetrouwe gegevens/info te verstrekken.

Pluspunten

Werkt! Feel kandidaten reageerden.

Pluspunten

Zij zijn heel erg actief, correct in meldingen, houdt mij steeds goed op de hoogte alles zijn ook zij afhankelijk van de correctheid van de mensen die zich bij hen inschrijven en daar schort het nogal eens aan maar daar kan het bedrijf niet aan doen. Ik ben tevreden over het bedrijf.

Ik heb het reeds vaker aan hem gemeld dat ik het vervelend vind dat ik op mijn zoektocht naar een verpleegkundige van allerlei dienstverleningen krijg aangeboden, een scheiding van de "vakken" zoekt iets eenvoudiger. Ook is het wellicht mogelijk de ingeschreven die hun diensten aanbieden te vragen hun profiel plus hun mogelijkheden, als deze veranderen, ook op de site te veranderen. Ik heb vele malen mijn neus gestoten door aanbiedingen en uiteindelijk toch maar niet. Ook al staat er in mijn hulpvraag dat ik om zorg vraag voor 's morgen hulp bij douchen, huidverzorging en aankleden, dan is het evident dat ik geen 4 uur aanbied. Gelukkig kan dit met ca een uur maar dat is vaak niet voldoende en haakt men af of men reageert niet meer maar ook daar kan de NH niets aan doen.

Pluspunten

Snel en gemakkelijk Hulp te vinden

Pluspunten

Ik heb 3 nieuwe gevonden redelijk snel , veranderen , nee is duidelijk

zou niet weten !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel , direct , en netjes in een telefoon gesprek met veel geduld.

Pluspunten

Duidelijke website, fijn om op deze manier een nieuwe hulp te vinden

Pluspunten

goede beschrijvingen van hulpen grote diversiteit aanbieders

wat duidelijker op criteria kunnen zoeken een bevestiging geven na het klikken op "versturen" bij deze enquete

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Negatieve punten: erg veel dwang om NU te zoeken en NU te reageren. Terwijl het systeem aangeeft dat er geen nieuwe hulpverleners zijn, dat ik de meeste al benaderd heb en dat ik berichten ontvang van mensen die ik helemaal niet ken, ver buiten mijn regio wonen (dus veel te ver weg)

Een pgb houder is een zelfstandig zoekende persoon. Ik voel een sterke dwang om jullie te laten zoeken terwijl je mij niet kent en dus maar wat doet.

Pluspunten

Veel mensen bieden zich aan . Heb op dit moment een afspraak met Monique . Voor morgen om 11 uur . Kennis making gesprek . Maar heb al een goeden in druk van haar . Hep meerderen mensen op het oog . Maar ik kijk eerst of het verder klik en het met Monique goed gaat .

Geen Mensen meer plaatsen boven de Zestig als hulp verlener . Met alle respect maar zij kunnen het werk niet aan . Is ons ervaring .

Pluspunten

Heel handig om hulpen te zoeken en ook goed dat jullie het nog eens proberen als er geen reactie terug is geweest van een hulp.

Pluspunten

Makkelijk Werkt snel

Misschien ergens uitleg hoe de site werkt.

Pluspunten

Duidelijk voor iedereen. Laagdrempelig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Genoeg aanbod

De mail werkt vaak niet! Terwijl ik doorkrijg dat de mail verzonden is!

Pluspunten

Ik heb snel iemand gevonden

Een persoon die ik had gemailed reageert helemaal niet. Graag mensen die niet reageren hierop aanspreken of zo. Dat is gewoon not done dan moet je je niet inschrijven om te willen helpen. Een briefje dat je niet geinteresseerd bent in de baan die je aangeboden krijgt zou wel zo netjes zijn!

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag