3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kunt snel en gericht een passende hulp vinden.

De berichtjes komen niet altijd goed aan.

Pluspunten

Duidelijk, goed hulpen te zoeken en vinden in jouw eigen woonomgeving

Er zijn veel hulpen die eigenlijk al vol zitten, en/of niet beschikbaar zijn op door hen aangegeven tijden/dagen. Veel hulpen reageren niet op een mail die hen gestuurd wordt via deze site

Pluspunten

Veel reacties, en dus een groot aantal kandidaten die zich beschikbaar stellen. Goede reminders. Fijn communicatie en tips

Pluspunten

Snelle afhandeling, duidelijke informatie en succes! Heel fijn. Aanbeveling!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het als zorgvrager geen probleem iets te betalen voor jullie diensten. Ik denk zelfs dat ik het nog van de belastingen/pgb aftrekbaar kan maken. Maar er is niet echt een meerwaarde voor die 29 euro per maand, want vaak is een cv niet aanwezig.

Het aanbod is wat 'karig'. Misschien zou dat verbeterd kunnen worden door geen tarief te vragen aan zorgverleners. Hoe zit het met het aanbod van al die werkelozen in de zorg? Die vind ik nergens terug. Is dat misschien iets voor jullie om bv. het arbeidsbureau/uwv voor te benaderen? Dan zou het aanbod misschien iets groter worden.

Pluspunten

De site is erg duidelijk. je komt op een gemakkelijke manier in contact met hulpen. Zodat je rustig een keuze kunt maken. Absoluut een aanrader !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel nuttige mensen en idee en

Pluspunten

Goede service. Ben heel goed en vriendelijk geholpen en binnen 3 dagen had ik een hulp. Fantastisch

Zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn verzamelpunt van hulpvragers en hulpbieders. en alles werkt zoals t moet.

het beantwoorden van hun reactie is soms erg omslachtig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Als ik kiesvoor Huishoudelijk hulp zitten er meer mensen tussen die andere hulp aan bieden dan hulp in de huidhouding. Dat zou voor mij beter gesorteerd mogen worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind dat je snel contact hebt gemaakt met hulpverleners! Hulpverleners reageren ook op mijn advertentie, dat maakt de stap wat minder groot! Hulpverleners zijn over het algemeen goed te bereiken!

Ik heb nog nergens kunnen vinden waar ik kan aangeven dat ik alleen vrouwen zoek. Er zijn mensen die er misbruik van maken, dat vind ik dan wel weer jammer, maar goed, dat heb je overal. Het is lastig om contact op te nemen met de helpdesk van de site (dus via mail/telefoon).

Pluspunten

Prima manier om laagdrempelig in contact te komen met de juiste mensen voor het invullen van een zorg/hulpvraag. Fijn ook dat je eerst contact kan hebben met mensen, zonder dat je direct elkaars persoonlijke contactgegevens hebt. Zo kan je van beide kanten eerst aftasten of iemand met wie je contact opneemt, ook goed voelt, zonder dat je gelijk ergens aan vast zit. Complimenten voor deze site. Die overigens ook een prima bron van informatie is op het gebied van zorg. Ga zo door!

Pluspunten

Makkelijk om mee te werken en om aan contacten te komen.

Pluspunten

Snelle en veel reacties gehad.

Pluspunten

Heel betrouwbaar.

Ga zo door. :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag ontvangen

Pluspunten

De Nationale hulpgids is een fantastisch initiatief waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt! Op mijn oproepje kreeg ik al snel diverse leuke en ook goed passende reacties.

Pluspunten

Ik moest even wennen hoe het werkte, maar duidelijke en vooral ook snelle reacties, prima site en uitstekend hulpmiddel voor zoekende zorgverleners en zorgvragenden.

Pluspunten

Prettig om redelijk anoniem een hulp te zoeken. Of te ontvangen

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag