ZEER POSITIEF

GA ZO DOOR

het is snel gelukt om iemand te vinden; ben er heel blij mee

jullie hebben een sympathieke website

Snelle reacties

Ik moest wel even wennen aan het systeem,kleine lettertjes en invulvakken.ik kreeg al vrij snel reacties en wil de zorgaanbieders snel iets laten weten,maar kan dat niet in enkele dagen doen.

Goede website

Lieve mensen bedankt!

Al jaren vinden wij onze zorgverleners via Nationale Hulpgids

Enigszins ouderwets maar het werkt heel goed. Geen onnodige randzaken. Geen 'Facebook' achtige features. Zorgvraag opstellen is compleet.

Fijn platform

Ik ben zelf hulpbehoevend en vind nationale hulpgids een fijn platform om mensen te werven. Ik had wel best veel berichtjes uit gestuurd, waar niet veel uit is gekomen helaas. Dat is dan wel jammer, maar ik ben erg blij met het platform.

Eindelijk iemand

Het is heel fijn om na lang zoeken eindelijk een geschikt iemand te vinden.

Groot aanbod

Ik kon veel zorgverleners zelf benaderen en heb ook veel gesprekken kunnen voeren. Je kan veel opties geven

Via Nationale Hulpdienst onze hulp gevonden

Website werkt prima, leuke reacties gehad

Negatief

Mensen reageren niet op mijn mailtjes of zeggen niets te kunnen doen !!

Makkelijk om hulp te vinden.

Prettige site. Makkelijke bediening. Goeie hulp gevonden.

Goed hulp

Goede website voor iemand die hulp zoekt

Prima manier om aan een geschikte begeleider te komen

Het werkt goed om vraag en aanbod via dit platform bij elkaar te brengen. Ik schrijf een hulpvraag, mensen reageren daarop en op basis daarvan kunnen contacten tot stand komen. En hulpen kunnen zich op dit platform ook zelf aanbieden. Hoe specifieker je de hulpvraag maakt, hoe beter de match is met de mensen die reageren. Ik heb al meerdere goede begeleiders voor mijn zoon op deze manier gevonden. Kan het zeer aanraden!

Mijn ervaring is heel positief

Wat een fijne manier om een verzorgende te vinden. Ik ben erg positief, over de website, de feedback en de manier waarop hulpen in contact met me zijn gekomen. I

Eenvoudig contact leggen.

Prettig om op deze manier hulp te zoeken. Het is eenvoudig om zo contact te leggen

De Nationale hulpgids werkt.

We maken al enkele jaren gebruik van de site. En keer op keer merken we dat het gewoon werkt. De site begeleid je via een robuust proces naar een kennismaking en dat geeft zekerheid. We hebben nog nooit 'valse advertenties' gevonden en veruit de meeste mensen waar we mee in contact komen zijn serieuze kandidaten. Uiteraard zijn er (helaas) ook mensen die niet 'kunnen lezen' (zoals: We bieden uitsltuitend 'wit' werk aan... En komen dan vragen of ze zwart mogen werken. Of dat we iemand voor door de week zoeken, die vervolgens zegt dat zij uitsluitend in het weekend kan werken...). Maar dat ligt aan die individuele sollicitant en niet aan de site.

Vraag en aanbod komen bij elkaar

Prettig medium, makkelijk communiceren en kan beroep gedaan worden op ondersteuning van beheerder site.

zeer uitgebreid en informatief

Door Uw hulp ben ik geslaagd om hulpen te vinden.

Teleurstellend

Diverse beroepskrachten aangeschreven. Laat of geen reactie ontvangen. Of na een vraag retour te hebben gestuurd niets meer vernomen. Teleurstellend dat beroepskrachten zo met mij omgingen. Hieruit blijkt dat zij (vaak) niet beseffen welke taken en verantwoordelijkheden er gedragen worden door mantelzorgers

Deskundige vraag en aanbod site

Trefwoorden omschrijf ik het als volgt Overzichtelijk Veel aanbod Goede communicatie en terug koppeling

Op deze manier eindelijk iemand kunnen vinden.

Vrij snel een match gevonden via deze site. Duidelijke en makkelijk in gebruik.

Via de nationale hulp lijn vrij snel contacten kunnen leggen om mijn pgb te kunnen gebruiken

Altijd iemand gevonden

Het is zo fijn als ik personeel nodig heb dat ik weet dat ik op de nationale hulpgids kan kijken. En dat het dan ook nog lukt iemand te vinden die past bij wat ik zoek is helemaal geweldig. Ga zo door!

Fijn om dichtbij huis hulp te kunnen vinden!

Hel fijn om op deze manier hulp te kunnen vinden om de zorg met een pgb goed te kunnen regelen.

Matig

Hallo mensen van de Nationale Hulpgids, Ik sta bij jullie ingeschreven als dat ik een huishoudelijke hulp zoek. Zij/hij moet Nederlands spreken. Taken zijn: stofzuigen, dweilen, badkamer schoonmaken, toilet beneden schoonmaken en afstoffen. Drie uur per twee weken. Jullie hebben nog geen hulp voor mij gevonden. Hartelijke groet, Erik Wegeling

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag