Pluspunten
- Snelle en gemakkelijke laagdrempelige plaatsing van de hulpaanvraag.
- De binnengekomen reacties direct na versturen via mijn GSM kunnen bekijken en de achtergrond van hulpaanbieder meteen door op de naam te klikken via de website helemaal kunnen lezen.
- website zit voortreffelijk in elkaar.
- Veel keuze.
Verbeterpunten- Toch veel profielen die niet up to date zijn met hun weekschema's maar dat ligt niet aan jullie website maar aan de aanbieders zelf.
- De communicatie van hulpaanbieder naar hulpvrager laat bij veel inschrijvers nog veel te wensen over.
- Ik vind persoonlijk dat de inschrijvingen van jullie zorgaanbieders wat strenger gecontroleerd moet worden en het profiel bijvoorbeeld verplicht helemaal ingevuld moet worden. Van een beetje moeite is nog nooit iemand dood gegaan...........Dus te veel onvolledige of niet correctie profielen die beter gecontroleerd dienen te worden!
Samengevat: goede website wat betreft het gebruik. Meer dan genoeg mogelijkheden worden door jullie aangeboden om een zo volledig mogelijk profiel te maken maar wordt niet optimaal benut door de hulpaanbieder. Jammer. Misschien iets voor jullie om te promoten bij jullie leden? Bij mij vielen deze aanbieders meteen al af, sorry.
Niettemin denk ik een hele goede keuze gemaakt te hebben maar deze zorgaanbieder zat er wel boven op. Ik had 2 uur na plaatsing al een bericht van haar! 10 minuten later gebeld en vandaag aangenomen. Dus hoe goed de hulp is die je krijgt en hoe snel die hulp inzetbaar is ligt echt bij de leden en niet bij bij het feit dat jullie website niet goed zou zijn. Maar mijn complimenten voor de opzet en uitvoering jullie website met meteen de mogelijkheid tot deze optie om de voors en tegens meteen te kunnen ventileren naar de juiste plek!
Ik wens jullie veel succes met dit mooie conc