Pluspunten

heeft me goed geholpen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De aparte mails die ik ontvangen heb over Nationale hulpgids waren erg prettig. Alle verzamelmails op eigen adres was fijn. Via de hulpgids heb ik mijn huidige hulp gevonden.

Onoverzichtelijke site voor visueel gehandicapten, daar deze niet alleen te bewerken is. Aangezien het spraakprogramma allerlei onzinnige toestanden verteld. Niet echt gebruiksvriendelijk. Hierbij heb ik ziende hulp nodig. De verzonden items komen niet in mijn mailbox, alleen terug te vinden op de site. Was voor mij ondoenlijk om terug te vinden. Ik moest veel te veel tabben om bij de procincie Brabant te komen. Te veel grafische zaken, dit komt door spraakprogramma waar ik mee werk.

Pluspunten

Zeer snel mijn hulpvraag beantwoord

Pluspunten

Duidelijk uitleg, makkelijk om de kontakten te vinden, goede service!

Pluspunten

prima website .om personeel te zoeken. Je kunt gericht zoeken . Voldoet aan de verwachting .

Niet

Pluspunten

goede info

Pluspunten

snel ,overzichtelijk,goedkoop,begeleiding uitstekend,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ben blij dat ik Caroline via jullie heb gevonden.

Kijk alle hulpen eens na naar mijn idee staan er vele op die al een tijdje niet beschikbaar meer zijn. Nog steeds vind ik het ook een kwalijke zaak dat Mw. Betty Watson, waar ik eerder over heb gemaild, niet door jullie is verwijderd . Nogmaals het zou te erg zijn als deze vrouw bij iemand komt te werken die niet kan praten. Heb ik mijn sleutels nog steeds niet retour ontvangen.

Pluspunten

Prima aan te geven wat de hulpvraag is. Manier van reageren verloopt vlekkeloos. Leuke reacties; mooi netwerk aan hulpverleners.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service. Doen wat ze beloven. Snel en effectief.

Pluspunten

Heel fijn contact gehad met een medewerker, zij heeft mij heel goed geholpen. Ik heb nu een superhulp gevonden!

Pluspunten

De reactie was groot(aantal aanmeldingen) Er wordt veel aan gedaan om de hulpen te laten reageren. Eigenlijk ben ik verbaasd over hoe het allemaal gegaan is. Reuze bedankt.

Controleren van de mensen, die zich aanmelden als hulp. Ik heb ontdekt dat facebook informatie geeft, wat haaks staat op wat de mensen zelf geven.

Pluspunten

De gids zit uitermate goed in elkaar. Ik volg het al een tijdje en het is met de tijd steeds gebruiksvriendelijker geworden.

Ik zou ze niet weten

Pluspunten

professioneel, goede, pro-actieve en persoonlijke hulp. Heel fijn dat de vraag die ik had ook persoonlijk werd opgevolgd. Ik werd overspoeld door reacties maar werd geweldig geholpen hiermee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede follow up beide kanten.

Indicatie mogelijkheden aangeven welk niveau verpleging iemand heeft

Pluspunten

Duidelijk in gebruik. Grote database.

Teveel profielen van hulpen niet up to date. Weinig reacties van aangeschreven personen.

Pluspunten

Heel overzichtelijk dat de hulpen op afstand van je woonplek getoond worden

Ik heb veel gereageerd op diverse profielen, veel reageren helemaal niet

Pluspunten

Zeer overzichtelijk!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk om in contact te komen met zorgverleners in de buurt.

Filter opties uitbreiden zodat het gemakkelijker is op specifieke ervaring te filteren (bijvoorbeeld filteren op ervaring met verstandelijk gehandicapten).

Pluspunten

Duidelijk, goed overzicht, erg tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie duidelijke site

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag