Pluspunten

Snel een positieve reactie Uiterst correcte afwikkeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel aanbod, goed overzicht van beschikbare hulp en vaardigheden. Goed dat er op privacy wordt gelet.

Wanneer je alleen huishoudelijke hulp zoekt krijg je toch ook heel veel hulpen die een andere functie zoeken, zoals gehandicaptenzorg e.d. Misschien handig dat er een aparte rubriek komt voor alleen huishoudelijke hulp.

Als er wederzijds antwoord gegeven is, dat er niet meer 3 dagen op antwoord gewacht hoeft te worden, of gegeven moet worden. Dat is een punt wat vaag blijft.

Pluspunten

Zeer gebruikersvriendelijk. Duidelijk keuze menu. uitgebreide informatie

Ik zou het prettig vinden wanneer er als aanvulling op de plaatsnaam ook afstand vermeld staat. Bijv. Bij mij vandaan is het ongeveer 20 km naar Rotterdam Zuid. Komt een hulp uit Rotterdam Noord is dat als snel 40 km weg. Alleen de vermelding " Rotterdam" geeft mij dan niet voldoende informatie

Pluspunten

Het is gratis, ik heb snel iemand gevonden, jullie sturen een herinnering als iemand niet reageert

Pluspunten

- professionele site - direct veel reacties op de advertentie - goede betrouwbare zorgverleners - grote database - zorgvraag wordt goed gemonitord

Pluspunten

- mooie website - duidelijke profielen - berichten via e-mail - goede tips

- helder zijn in de gevolgen van een abonnement, wat de verschillende voorwaarden, opties en kosten zijn. Door de vele misleidende abonnementen die sommigen aanbieden, ben je extra op je hoede of je niet ergens onbedoeld aan vast zit.

Pluspunten

Veel kandidaten

Het heeft even tijd nodig om gesprekken met mensen te plannen, ik kreeg te snel al een vraag of ik iemand gevonden had.

Pluspunten

Ik heb een hulp gevonden, Ik wil het team van Nationale Hulpgids bedanken voor de snelle Reacties naar de Hulp en naar Mij toe, En hoe doorsturen van de Emails Etc...

Pluspunten

Snel , efficiënt , duidelijk

aangeboden in aanmerking komende hulpen waren een aantal gevallen overgekwalificeerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat je langs deze weg toch met begeleiders kunt vinden..

Mijn ervaring is dat meer dan de helft van niet reageerd,ook de laatse keer 3 mensen een bericht gestuurd,een geeft maar een reactie. Met vriendelijke groet,jos en Claudia Derksen

Pluspunten

We zijn erg blij met de service die NationaleHulpgids.nl biedt. We hebben 4 zorgverleners die we hebben voor PGB werk ingehuurd, en ze hebben allemaal goed gewerkt. We zijn veel gelukkiger zijn met de mensen die we gehuurd bij NationaleHulpgids.nl dan het bureau dat we eerder werkte met. We vinden de website makkelijk te gebruiken, en ook het forum en algemene informatie goed is.

Wij willen dat er was meer ruimte dan 2000 karakters beschikbaar bij het plaatsen van een advertentie. Bijvoorbeeld, 3000 beter is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod hulpverleners

Hulpverleners reageren niet op mijn advertenties

Pluspunten

Eenvoudig om een hulpvraag te doen. Krijg veel reacties.

De eerste keer had ik iemand rechtstreeks benaderd en in haar antwoord zei ze iets over het moeten betalen voor een antwoord. Daarwas ik als hulpzoekende niet van op de hoogte en had ik wel willen zijn. I.p.v. op een adv te reageren is het doeltreffender een hulpvraag in te vullen en aanbieders te laten reageren.

Pluspunten

Fijne Website. Prettige e-mails. Kwalitatief hoge zorgverleners te vinden. Erg klantvriendelijk.

Pluspunten

Snel Toegang tot de juiste mensen Prima susggeties

mensen die na herinneringen niet reageren zouden van de site verwijderd moeten worden; Na verwjdering van adverntentie omdat keuze was gemaakt bleek geen e-mail verkeer meer mogelijk;

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb heel vlot hulp gevonden. Overzichtelijke site. Mooie link tussen berichten en mail.

Het automatische mail verkeer moet denk ik beter in de gaten gehouden worden. De hulpen waar ik van aangegeven had waar ik verder mee wil. Hebben ook een mail gekregen van jullie, dat ik voorzien ben en succes met verder solliciteren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijk en redelijk betrouwbaar.

Pluspunten

Helder, overzichtelijke site.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag