Pluspunten

Heel erg bedankt voor deze goed opgezette overzichtelijke site! Bij het UWV konden ze mij niet helpen en nu heb ik alles in eigen regie kunnen regelen?

Pluspunten

Telefonisch contact was erg positief

Pluspunten

Veiligheid en privacy worden uitstekend gewaarborgd. Herinneringen als je vergeten bent te reageren, is fijn. Het zoeken naar hulpen in de buurt door Nationale Hulpgids zelf helpt.

De hulpen die door Nationale Hulpgids gevonden worden voldoen niet altijd helemaal aan de criteria.

Pluspunten

aanbod van hulpen; hoeveelheid van reacties;

eigenlijk geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Open site waar je je vraag op in kunt vullen

Aantal hulpverleners is wel erg groot. Zou graag zien welke hulpverleners actief zijn met zoeken naar hulp vragen. Andere reageren nauwelijks op je en vervuilen eigenlijk het overzicht. In het verleden was het zo dat wie inlogde weer bovenaan kwam. Nu is het ad random. Vind ik minder overzichtelijk. Ook zou ik graag bij de beantwoordingen in de mail meteen de plaatsnaam zien. Dan hoef ik niet 3 x te klikken om te zien dat iemand veel te ver weg woont.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een uitermate snelle , voor zowel client als zorgverlener uitermate nuttige site, die ik iedereen die zorg nodig heb kan aanbevelen.

Helaas bestaat er een enkele keer ook wel eens de situatie dat kwaadwillenden zowel de nationale hulpgids als de client misbruikt voor eigen gewin. Ik heb daarvan aangifte gedaan. Ik denk dat de nationale hulpgids aan iedere client kan aanbevelen om een verklaring omtrent het gedrag te vragen. Ik heb dit door schade en schande ondervonden, maar laat anderen ook van deze ervaring profiteren.

Pluspunten

Genoeg aanbod van hulpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- duidelijke site - veel reacties in relatief korte tijd

- je krijgt elke keer meldingen dat je moet reageren binnen een termijn terwijl dat niet altijd relevant is. bijvoorbeeld omdat de selectieprocedure nog loopt (je nieuwe kandidaten die zich melden niet direct wil wegjagen, maar ze ook even niet actief uitnodigt voor een nader gesprek) - verzoeken in de gebiedende wijs, vind ik niet helemaal netjes zoals de nationale hulpgids doet - je kunt bij opstellen van advertentie alleen uit standaard categorieën kiezen, het zou fijn zijn als je nog bijzonderheden kunt aangeven (niet te vinden in de standaard categorieën).

Pluspunten

Snel, duidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jij zoekt klanten, klanten zoeken jou....dus meer kans op een klik

helaas reacties op je advertentie terwijl ze iets anders aanbieden dan wat je vraagt. Mensen bieden zaken aan die niet meer vanuit een pgb mogen (ondersteunende activerende begeleiding, huiswerk hulp vanuit pgb...

Pluspunten

Veel reacties dus veel keus !

Mijn aanvraag was automatisch gemaakt. In alle mogelijke antwoorden dat automatisch kwamen vond ik her niet : gebarentaal , slechte visus / doofheid gecombineerd met zware retardatie . Ik kon niet vinden een kracht die gebarentaal goed beheerste en de combinatie van zwaar gehandicapt!

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, snel contact en hulp gevonden

Mensen die aangeven beschikbaar te zijn en niet reageren op mail.

Pluspunten

Pluspunten

Overzichtelijk, snel en duidelijk.

Het heen en weer e-mailen gaat op zich goed, alleen als iemand weer een laatste reactie geeft op jouw afwijzing kun je die mail niet deleten en blijft hij staan als onbeantwoord. Je hoeft niet ALTIJD terug te mailen.

Pluspunten

Nu net oproep gedaan en veel bruikbare reacties gehad. Top!

Pluspunten

Snel, fijn om zelf een advertentie te kunnen zetten.

Zocht PGB'er op mijn werkplek maar mijn thuis postcode staat standaard ingesteld en mijn aanvraag blijkt dus ook bij mensen die rond mijn thuis postcode wonen terecht te komen. Zou handig zijn als je ergens aan kunt vinken dat je hulp zoekt op externe lokatie...

Pluspunten

Prima site, sluit aan bij de informatiebehoefte. Hulp Sarah was een topper!

Pluspunten

Duidelijke navigatie, iedereen kan hiemee werke.

Pluspunten

hoe de site is opgebouwd, mogelijkheden op de site

Ik kreeg de eerste keer reactie van een hulp die ik zelf had benaderd (mijn advertentie was toen onzichtbaar, eigen schuld, niet op zichtbaar gezet), maarde hulp mailde dat ze ruim 6 euro moest betalen om op mijn aanvraag terug te reageren. Dat begreep ik niet en vind het jammer als het zo is.

Pluspunten

Heel fijn op op deze manier gerichte zorg te zoeken.Je krijgt ook alleen reacties van mensen die passen bij jouw zorgvraag.

Pluspunten

duidelijk en makkelijk om iemand te vinden en contact mee te leggen.

weet ik zo niet!

Rijswijkseweg 60