Pluspunten

Super site !

Wellicht even wachten met de door u gevonden hulpen. Het kan beter zijn dat lezers vd advertentie eerst reageren zodat je meteen weet dat zij graag willen helpen.

Pluspunten

Alle

Pluspunten

Veel aanbod.

Pluspunten

Overzichtelijke website

N.v.t.

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle reacties, groot aanbod

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Direct hulp en informatie aangeboden. Goed zelf te handelen na informatie.

Pluspunten

makkelijk in gebruik, snel resultaat.

de mailtjes met gevonden hulpen Door jullie sloten vaak niet goed aan bij alle wensen van mijn advertentie

Pluspunten

Functioneert snel, wanneer je geen tijd hebt.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hebben onze hulp gevonden. De site is overzichtelijk en wij hadden al snel gevonden wat we zochten.

Wat minder mailen met voorstellen

Pluspunten

Makkelijk, veel te vinden, goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voldoende aanbod. Makkelijk om in- en uit te schrijven.

Ik vind het niet prettig dat ik dagelijks via de mail 's morgens om 05.45 uur hulp aangeboden krijg die totaal niet aansluit bij mijn hulpvraag. Daarin moeten jullie beter selecteren. Dat zou een mooi verbeterpunt zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijke website, veel aanbod, goed te zoeken op hulpvraag.

Opgestelde advertentie bleek pas veel later geplaatst dan opgesteld (duurde langer dan 3 weken), zodat ook pas veel later reacties kwamen. Veel reacties bleken van mensen te komen die nogal een hoog uurtarief hanteren; te hoog in onze ogen (> € 25,--) voor geen specialistisch werk. Zelfs puur schoonmaken bleek nog tussen de € 20 en € 25 uur te moeten kosten. De advertenties van hulpverleners zijn lang allemaal niet meer up-to-date: sommigen zijn al 3 jaar oud ('ik ben een vrouw van 30 jaar" en in de bijgevoegde beschrijving blijkt de vrouw inmiddels 33 jaar te zijn). Veel hulpverleners die benaderd worden (dus niet na reactie op de advertentie van de hulpvrager) reageren helemaal niet. Degenen die nog reageren hebben vaak al de agenda vol.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-gratis -werkt zeer snel

Pluspunten

snel kandidaten uit de regio gevonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- veel hulpvragers te vinden op de site - veel informatie te vinden over de meeste hulpverleners - fijn om tijdens de start bij de zoektocht door de hulpgids ondersteunt te worden - goed dat men als hulpvrager ook uitleg tussentijds ontvangt van het belang van reactie sturen naar hulpverleners die op advertentie hebben gereageerd.

- minder vaak en minder lang een mail met nieuwe zorgverleners sturen. - hiervan liever alleen de zorgverleners die passen bij de hulpvraag. (bv een A-verpleegkundige die alleen op zoek is naar werk op dat gebied, zal niet zoeken naar bv begeleidingsfuncties bij een persoon met verstandelijke beperking, maar hooguit voor het uitvoeren van BIG geregistreerde handelingen. - minder snel en minder vaak een vraag door Hulpgids stellen (met name als men nog zoekende is naar een hulpverlener) Het betreffen herinneringen en vragen naar oordeel/mening, of hulp al is gevonden, bij gebruik helpdesk als deze is geopend maar geen gebruik van is gemaakt e.d. - bij ontvangst van 2x dezelfde berichten van aanbod door één hulpverlener, wat incidenteel per abuis kan gebeuren, wordt dit als 2 x een aanbod gezien. Het systeem blijft de 2e meetellen,

Pluspunten

veel reacties, snel contakt. kan zelf keuze maken en eenvoudig de rest netjes snel afzeggen. Keurige dame uit goed milieu.Beschaafd.

Zou niet weten.....was een verrassing dat het zo vlot liep!!

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag