Pluspunten

heel veel reactie,s

dat alleen mensen reageren op de hulpvraag .zeker als wij 24 uurs zorg vragen met ook s,nachts dat er ook mensen.mensen reageren die geen nacht hulp verlenen.met vriendelijke groet marije.

Pluspunten

Veel aanbod , hulp als het nodig is

De site reageert niet altijd goed , valt soms weg of laad pagina niet. Is vaak traag

Pluspunten

Uitgebreide categorie hulpverleners Voldoende aanbod lijkt op het eerste zicht

Vele hulpverleners willen niet voor een PGB werken, dus die vallen voor mij af. Een aantal hulpverleners staan in alle categorieën , maar een groot aantal mensen kunnen geen invulling geven voor bijv verpleegkundige hulp was een eerdere ervaring van mij. Als je een hulp zoekt die ouder is dan 40 jaar moet je meerdere leeftijdsgroepen aankruisen, maar dat lukt niet. Sommige mensen laten na eerste reactie niets meer van zich horen, soms krijg ik dezelfde reden als reactie dat ze er van af zien, maar die reactie is dan tot op het aanhalingsteken identiek en dat vind ik raar. Maar al met al heb ik tot nu toe goede hulpen gevonden voor mezelf (verpleegkundige, verzorgende , begeleiding en huishoudelijke hulp) en voor mijn zoon vorig jaar iemand voor begeleiding. Dus voor mij/ons een erg succesvol resultaat. Erg fijn dus.

Pluspunten

Overzichtelijke website, veel deelnemers waardoor veel reactie op je hulpvraag

De mailtjes ter herinnering zijn nogal overweldigend (als je nog niet op een bericht hebt gereageerd). Als ouder van een zorgintensief kind lukt het vaak niet direct om terug te mailen...

Pluspunten

Snel respons, je vind hier zeker snel iemand die dicht in jouw buurt woonachtig is en voldoet aan wat jij graag wilt zien in een hulp.

N.V.T.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Reactie/email van werkzoekende gelijk doorgestuurd.

Op vragen antwoorden van de hulpzoekenden.

Pluspunten

Uiterst snel en gratis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het ziet er allemaal perfect uit.

Ik heb zoveel aanbiedingen van jullie gekregen, ik heb er moeite mee om mensen af te zeggen.

Pluspunten

Website wordt door een grote hoeveelheid mensen gebruikt. Ik kreeg boven verwachting een groot aantal reacties op mijn hulpvraag. Bovendien kun je zelf ook actief op zoek gaan tussen de aanbieders.

De automatische matching tussen aanbieders en vraag sloot wat mij betreft nauwelijks aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn dat hier op kunt zoeken

Jan en alleman schrijft en ook mensen die echt niet wil hebben , dit heb je bij geschreven reageren. Dit zou moeten veranderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat de hulpgids bestaat

veel te ingewikkeld onduidelijk hoe de werkwijze is bemoeierig

Pluspunten

Grote hoeveelheid mogelijke kandidaten. Uitgebreide informatievoorziening van de kandidaten.

De aangegeven beschikbaarheid klopt vaak niet. Volgens het schema zouden hulpen beschikbaar moeten zijn, maar in de praktijk is dat niet zo. De selectie zou meer precies kunnen zijn. We zochten een verzorgende, maar kregen ook mensen voorgelegd die voor begeleiding kiezen, of specifiek voor kinderen. Nu vielen er vooraf al veel mensen af.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantvriendelijk, laagdrempelig, eenvoudige manier om te matchen.

Selecteer op behaalde diploma's en specifieke werkervaring. Nu solliciteert iedereen willekeurig op betaald werk, waar ze geen diploma en werkervaring in hebben.

Pluspunten

Ondanks dat het even duurde voor dat ik iemand vond waar het mee klikte bedank ik u voor het geduld. Met vriendelijke groet, B.Driessen

Pluspunten

Goede serieuze reacties. Snel hulp gevonden. Wegens tijdgebrek aan mijn zijde moesten mensen soms wat langer wachten. Er reageerden veel mensen tegelijkertijd.

Ik had het er wel erg druk mee. Alle sollicitaties lezen en beantwoorden en mensen spreken. Logisch, maar ook een klus. Ik kan me voorstellen dat ik een volgende keer eerst een paar reacties aanpak, en dan de advertentie onzichtbaar maak. Maar in het begin wist ik niet hoe alles werkte, daar had ik helaas geen tijd voor.

Pluspunten

Geweldig om zo een hulp te vinden! Makkelijk je berichten ontvangen in je mailbox. Zeer eenvoudig te beantwoorden.

Pluspunten

snelle adequate hulp

Kandidaten adviseren met hun sollicitatie. Het aanbod is groot. Bijvoorbeeld niet direct te vousvoyeren.

Pluspunten

op onze hulpvraag werd vrij snel gereageerd

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag