Pluspunten

De snelle en betrouwbare website heeft me verrast. Ik had veel moeite om huishoudelijke hulp te vinden, met deze Nationale Hulpgids was ik op een dag geholpen.

Pluspunten

Snel en effectief

Voor ons prima, binnen een week genoeg reacties om een goede keuze te maken. Toppie!

Pluspunten

Snelle duidelijke informatie. Mijn hulpvraag kwam overeen met het profiel van de aangeboden hulpen. Verder vind ik de nieuwsbrief met actualiteiten helemaal top. Wat ik erg positief vind is dat als je in een probleemsituatie zit en je snel hulp, eventueel voor tijdelijk, nodig hebt, je dat via deze site kunt vinden. Heb de site aan aantal vriendinnen doorgegeven.

Zou het niet weten! Was verbaasd over de compleetheid van deze site en ook over het gebruiksgemak. Voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar.

Pluspunten

Het is een handige site om hulp te zoeken voor je kind. Het werkt snel en je hebt vaak snel reacties.

Ik zou het prettig vinden als je ook als onbetaald client wat meer info over de hulpen kunt krijgen. Maar dat is ws voor nationale hulpgids niet haalbaar…

Pluspunten

Gratis (voor de hulpvrager) Login via Facebook (gemak)

Als hulpvrager ook oproepen van andere hulpvragers in kunnen zien, ter inspiratie :)

Pluspunten

snelle reactie`s ,zowel van de hulpgids en hulpverleners.

Pluspunten

Zeer snelle Reacties van de mensen die wat voor je willen betekenen!! De reacties zijn vaak heel erg leuk. We zullen als het ter sprake komt, de nationalehulpgids aanbevelen!!

Na het vinden van de juiste persoon zet je de reacties stop. Maar het is jammer dat er dan na die tijd nog zo veel mensen op de advertenties reageren.

Pluspunten

GEMAKKELIJK IN HET GEBRUIK

ik blijf emails ontvangen met mensen die aansluiten op mijn hulpvraag terwijl mijn hulpvraag al ingevuld is en ik dat ook aangegeven heb.

Pluspunten

Wat een fijne site en nog gratis ook! Ik was op zoek naar een oppas voor mijn zoontje en had binnen no time iemand gevonden. Echt een aanrader. De helpdesk reageert ook heel snel en vriendelijk

Er waren bijna te veel goede kandidaten!

Pluspunten

Heb super snel een goede schoonmaak hulp gevonden via de Nationale Hulpgids. Binnen een week had ik meerdere reacties.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag