Een goede plek om nieuwe hulpen te zoeken.

Handig. Overzichtelijk.

Heel overzichtelijk

Fijn dat er op een plak zoveel verschillende zorgverleners staan

het liep allemaal erg soepel.

Mijn vraag is na een hele tijd opnieuw gedaan en heb nu na een paar weken al een match met een zorgverlener.

Tevreden

Er is aanbod en na een poosje zoeken is het gefikst.

Uitstekende service

Zeer goede gids om de juiste zorg te vinden en te selecteren. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Overal in omgeving geprobeerd maar geslaagd bij NationaleHulpgids.nl

Ik had via allerlei plaatselijke items mijn vraag verspreid, maar er kwam niets uit. Ik plaats de vraag op NationaleHulpgids.nl en....? Ja hoor, contact gelegd en een afspraak gemaakt en ik heb nu een hulp. Het PGB bleek geen struikelblok, zoals vaak was, omdat werken via een PGB wit werk is!!!

Prima en hele fijne organisatie waar ik wel iets mis in de mails.

Het is fijn om via jullie aan goed zorgpersoneel te komen. Jullie sturen veel mail. Daarin zou ik graag willen aangeven dat ik in een wachtstand sta omdat ik met iets of iemand bezig ben. Dan ga ik niks nieuws starten, maar ik wil ook nog niet zeggen dat ik voorzien ben. Dan kan ik dus niks en blijf ik mail ontvangen.

Makkelijke website

Prettig dat ik goed kan aangeven wat ik zoek. Dat zowel ik kan zoeken en anderen mij benaderen.

Goede ervaring

Deze keer iemand gevonden die goed voelt en mij meteen aansprak. Ook al eens anders gehad. Maar opzich heel tevreden. Sommige mensen reageren hele maal niet dat vindt ik erg jamner.

top platform

ik heb hier prima hulpkrachten gevonden

In 1 dag een zorghulp gevonden.

Ontzettend blij met de Nationale Hulpgids. Mijn eega is gehandicapt en we gaan vaak een paar dagen op mini-vakantie. Altijd lukt het mij om een hulp te vinden.

Een bijzonder effectieve manier om een goede hulp te vinden.

Hartelijk dank!

uitstekend

snel en serieus

Vlotte en Goede manier om de juiste Hulp te vinden.

De Nationale Hulpgids vind ik duidelijk en overzichtelijk. Hierdoor heb ik vlot een goede Hulp voor mn goede kennis kunnen vinden.

Gelukt!

Via de NationaleHulpgids.nl zowel een huishoudelijke hulp, als een tuinvrouw gevonden. De laatste gaat in de Zorg werken, zodat ik nu weer een tuinvrouw/man zoek.

top

snelle reacties

fijne hulpen gevonden via de nationale hulpgids

Positief!

Uitleg van de hulpgids mbt mensen die niet reageren vond ik erg goed. Mogelijkheden op hulpgids zijn voldoende.

makkelijk en overzichtelijk

Zeer fijne hulpgids, je kunt duidelijk aangeven hetgeen behoeftes zijn en kandidaten kunnen gericht zoeken.

Makkelijke gids om hulp te vinden

Een groot deel van mijn team op gevonden

Prettig

Snelle reacties en prettig contact.

Marktplaats voor zorg

Ik vind dit echt een mooi middel om een zorgverlener op het spoor te komen. Ik zie het als marktplaats, maar dan voor zorg.

Veel reacties en goede hulpverleners gevonden

Advertentie makkelijk te plaatsen en meerdere reacties ontvangen.

Accuraat en snel

Het heeft even geduurd doch iemand gevonden gevonden die bij ons past, Nationale hulpdienst heeft de advertentie goed laten staan en is toch laat nog reactie op gekomen.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag