Succesvolle aanvraag

Snel een leuke pgber kunnen vinden dus ik ben heel tevreden

Goed georganiseerd en serieuze reacties

Ging vlot en ik werd snel teruggebeld

Aangename kennismaking. Verder traject niet ingegaan vanwege overlijden van mijn man.

toppers!

in een korte tijd veel zorgverleners gereageerd, serieuze mensen super mooi dat dit zo kan! mijn grote complimenten

snel in contact gebracht met kandidaten

Kreeg heel snel een aantal mogelijke kandidaten door. Niels heeft niet gereageerd, maar Bianca wel. Snel gegevens uitgewisseld. Kennismakingsgesprek gehad. Beviel goed dus gelijk afgesproken dat ze volgende week begint.

Positief

Het was een prettige ervaring. Mensen gaan op een vriendelijke, respectvolle manier met elkaar om.

Snel een goede hulp/ collega gevonden!!

Op een makkelijke manier , snel goed hulp gevonden!! Super systeem

Een site die erg goed werkt, al is er de laatste tijd minder aanbod van hulp dan vraag

Deze website werkt erg goed, en is duidelijk. Je krijgt een email als je een reactie hebt op je bericht. Helaas is er de laatste tijd minder aanbod van hulp dan dat er vraag is, waardoor het wel een aantal weken kan duren voordat je een passend iemand gevonden hebt. Maar, dit ligt niet aan de website zelf. Ik heb wel ervaren dat het zelf benaderen van hulpen niet effectief is, omdat je dan erg weinig reactie krijgt.

Geweldig hulpmiddel om snel iemand te kunnen vinden

Ik had niet verwacht in zo'n korte tijd zoveel aanbod van zorgverleners te mogen ontvangen.

Positieve ervaring.

Fijn om op deze manier, te zoeken, voor de hulp die ik nodig had. En de grote keuze, met beschrijving en foto.

Makkelijk zoeken en snel vinden

Fijn dat iedereen nu reageert en snel. Was jaren geleden wel anders.

Toegankelijke, duidelijke en heldere site, to the point

Een hele fijne ervaring. Toegankelijke site, heel duidelijk wat wel en niet kan en veel relevante informatie. Veiligheid in de communicatie lijkt belangrijk en werkt ook goed door de inrichting van de processen. Geeft vertrouwen. De ervaring met de hulpverleners wordt hierdoor gestructureerd en vindt plaats op een simpele en prettige wijze.

overzichtelijk en succesvol en zinnig om herinnerd te worden door jullie.

overzichtelijk en succesvol en zinnig om herinnerd te worden door jullie

Fijne site die snel resultaat oplevert

Snelle reacties, en veel keuze.

Een goed actief platform

Heel duidelijk, snel, efficiënt en veel passende zorgverleners.

De knop van verzenden doet het vaak niet.

Het is heel irritant als je een mail beantwoord en bij verzenden het niet verzonden wordt. Als je een verkeerde balk hebt ingetoetst kun je deze niet herstellen op het moment dat je op de juiste plaats staat. Wel gelijk veel reacties. En dat is fijn.

Prima!!

Een fijne wijze om hulp te vinden.

Contact leggen ging heel snel.

Ik heb in oktober ook een hulp via Nationale Hulpgids gevonden, dat duurde toen best wel lang. Ik had toen een hulpvraag neergezet, maar kreeg weinig reacties. Omdat mijn hulp een dag minder bij ons komt werken, heb ik nu gekeken naar het aanbod. En ik vond iemand in de buurt, die direct reageerde. Daarmee zijn we ook tot een overeenkomst gekomen. Super handig dus.

Toegankelijk.

Het is een snelle manier om hulpen te vinden. Er zijn helaas ook hulpen die geen reactie geven, dat is voor dit traject wel jammer.

geweldig

mijn hulpvraag is snel behandeld. heb meerdere reacties gekregen en fijn gesprek gevoerd met 1 van de aangeboden hulpverleners.

Vlotte behandeling

Zeer snel beantwoord en gevonden .

Veel aanbieders maar de meesten reageren niet en hebben geen tijd

Het is n zoektocht geweest