Al vele jaren maak ik gebruik van deze site. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Privacy is goed geregeld. Helaas wat negatieve feedback kan ik niet plaatsen, dit wordt afgewezen Ik heb meerdere hulpen gehad die veel beloven, maar niet nakomen.

redelijk goed

ruime keuze / aanbod; detailinfo moet je toch opvragen.

Fijn dat jullie er zijn!

Fijn dat de Nationale Hulpgids bestaat! Ik zou niet weten waar ik anders goede begeleiding voor onze zoon zou kunnen vinden.

Mooi platform. Helaas is de e-mailfunctie niet echt fijn en werkt ook niet altijd.

Heel fijn dat je zo effectief op zoek kunt naar zorgpersoneel. Functionaliteiten kunnen met de nieuwere platforms verder verbeterd worden.

Lang geduurd door specifieke vragen

Het duurde zeer lang tot ik iemand gevonden heb. We hadden echt veel reacties maar mensen proberen toch te solliciteren alhoewel onze advertentie zeer duidelijk was en ze geen ervaring hadden. Ik wil jullie bedanken voor zo een grote database.

super

Op mijn hulpvraag kreeg ik binnen afzienbare tijd enorm veel respons. Ik heb de hulpvraag hierdoor weer snel kunnen vullen met betrouwbare en goede zorg medewerkers

Binnen een dag de juiste hulp gevonden

Ik had op zeer korte termijn hulp nodig die niet makkelijk te verkrijgen is, maar had binnen 1 dag reactie en het was gelijk gergeld. Een pak van mijn hart!

Prima platform om een hulp te vinden. Dank je wel.

Goed en verzorgd

Ik heb iemand gevonden die mij kon helpen. Bedankt.

Erg gemakkelijk

Erg gemakkelijk, wel heb ik een probleem gehad met wat ik invulde en een reden waardoor mijn hulpvraag voortijdig beëindigd werd.

Kwaliteit van hulpen zeer wisselend

Veel 'wildgroei' op de hulpgids. De kwaliteit is minder geworden.

Moeten nog

Zecmoeten allebei nog beginnen in 2026

Werd snel geholpen

Er werd vollop gesolliciteerd en had mijn kandidaat snel gevonden.

Prima match, dichtbij en een vlot contact dankzij de beschrijving

Zeker aan te raden voor wie op zoek is

Een fijne persoon gevonden waar we een goede klik mee hebben

Snel en accuraat!

In een korte tijd een divers aanbod gekregen. Vooral de kandidaten die zelf reageerden pasten beter bij de gestelde hulpvraag, dan wat 'automatisch' werd geselecteerd en voorgesteld.

zeer goede website

Ik heb nu al 3 keer gebruik moeten maken van de Nationale Hulpgids voor een PGB hulp in het huishouden. Tot nu toe steeds een goede hulp kunnen vinden. Het is alleen jammer dat het hier in het zuiden zo weinig aanbod is. Ik heb geen familie dus ik ben afhankelijk van derden om huishoudelijke hulp te krijgen. Dan is deze website echt een uitkomst.

Tevreden

Maar je moet er wel wat moeite voor doen, dat lijkt mij wel een heel goed streven

aanbieder van professionals

De Nationale Hulpgids is een goede bron om zorgverleners te vinden. Het werkt zowel voor zoekende zorgverleners als voor zoekende naar zorgverleners. Deze keer waren we gelukkig doordat iemand op onze advertentie reageerde. De vorige keer zagen we zelf een aanbieder. Al met al een platform dat goed functioneert.

Top!! Altijd wel iemand die bij jou hulpvraag past!!!

Maak al een aantal jaren gebruik van deze website en ben heel blij dat ik altijd via Nationalehulpgids wel iemand vind die mijn zorgvraag kan invullen.

Zinvol

Goed medium om veel zorgverleners te vinden.

Snel hulp betrouwbare hulp gevonden

Gebruikersvriendelijke site

Geweldig behulpzaam website

Ik heb al een tijdje af en toe een verpleegkundige nodig om bij mij infuus te leggen. Het is lastig om hulp te krijgen van mijn huisarts want het recept van de infuus vanuit buitenland is. Ik zoek een BIG zzp verpleegkundige. Ik heb opeens deze website gevonden en direct een verpleegkundige gevonden en op hetzelfde dag geholpen te worden.

Hulpgids helpt en werkt

Goede site om hulp te vinden.

Fijn dat je hier zoveel hulpverleners kunt vinden

H

Rijswijkseweg 60