Het is een goed werkend programma, maar de score is relatief laag.

Het aantal reacties is laag ten opzichte van het aantal aangesloten zorgverleners. Veelal zijn daar zorgverleners bij die al eerder hebben gereageerd. De Cv's zijn bijna nooit bijgewerkt, met name de beschikbaarheid. Verder kom ik met enige regelmaat dubieuze zorgverleners en/ of bureaus tegen. Op zich vind ik het programma wel goed werken. De meeste zorgverleners vinden we via ons eigen netwerk.

Een goed middel om goede mensen aan te trekken

Goed Centrum voor hulpzoekende en hulpgevers.

Snel vlot

Meteen veel reacties

Ondanks tekort aan hulpen, is het toch gelukt

Dank zij het uitgebreide aanbod van de Nationale Hulpgids ben ik meerdere malen geslaagd in het vinden van goede hulpen.

Het is nog lastig contact te krijgen met een geschikt persoon.

Mensen die reageerden waren bij nader inzien toch niet geinteresseerd of reageerden niet op mijn antwoord. En dat terwijl mijn hulpvraag toch duidelijk was, mijns inziens. Veel mensen die ik een bericht stuurde naar aanleiding van hun advertentie, hadden helemaal geen tijd. Dan vraag ik me toch af, waarom ze nog met een advertentie op dit platform staan. Verder vind ik het een goed punt dat jullie mensen vragen toch te reageren, maar eigenlijk heeft dat niet geholpen. Maar blij dat ik uiteindelijk na twee maanden, toch iemand heb gevonden, nog wel vlak in de buurt.

Sinds 2020 ben ik lid van nhg Voor mijn broer. Tot heden met zeer goede ervaren geweldige personen mogen samen werken. Waar bij ze serieus, empathisch mijn broer van bijna niet mobiel tot volledig mobiele doel hebben bereikt lopen, zelfstandig handelen ( ivm blindheid) en qua cognitie, in zijn waarde en normen gelaten zodat hij toch gevoel heeft dat ie mee kan doen ondanks zijn beperking blindheid en nha In 1 woordt als iemand een serieuse medewerkers zoekt die echt met hart werken eerlijk en empathie en begrip tonen Dan kan je hier op nhg vinden zonder belazerd te worden

overzichtelijk

hele fijne site. erg overzichtelijk en prettig

heel goed.

snel een huishoudelijke hulp kunnen regelen.

Goed resultaat!

Deze site heeft mij een goede hulp opgeleverd. De site is niet zo makkelijk te bedienen vond ik maar uiteindelijk werkt het wel. En daar gaat het om.

Het aanbod is groot

Goede ervaring

Snel, praktische, makkelijk

NationaleHulpgids.nl is een fantastisch platform om met nieuwe mensen in contact te komen die ondersteuning kunnen bieden. Het is praktisch en je kunt specifiek aangeven welke hulp je wanneer nodig hebt. En er komen altijd fijne reacties. Aanrader!

Heel goed!

Prima dienstverlening. Mooi aanbod hulpen. Tot nu toe bij elke advertentie (2x) goede kandidaten gevonden.

Fijne goedwerkende bemiddelingssite

Het is me via deze site nog altijd gelukt om ons pgb team op orde te krijgen.

binnen enkele dagen een hulp gevonden

Wij hadden zeer snel al twee reacties, zijn daarna met de eerste reactie in gesprek gegaan met resultaat zodat we de tweede reactie hebben laten weten dat we hulp gevonden hadden.

Wanhopig op zoek naar deskundige hulp.

Ik was wanhopig. Waar kon ik deskundige hulp vinden? Niet via buurteams of WMo Wel via deze site. 2 mensen benaderd, beide reageerden anel. Met 1 afgesproken binnen 2 dagen en de klik was er. De hulp Loopt nu goed.

werkt prima, voldoende keus

Ook omdat ik in een grote stad woon, zijn er altijd wel hulpverleners binnen redelijke afstand te vinden die aan mijn wensen voldoen. De Hulpgids is praktisch en overzichtelijk.

vrij gemakkelijk zoeken

gemakkelijk zoeken ,selecteren en benaderen

Snel reacties van zorgaanbieders

Ruime keuze maar niet alle hulpverleners reageren

Het aanbod aan hulpverleners is groot maar helaas zijn er velen die niet of nooit reageren, ondanks de herinneringen die ze van de nationale hulpgids ontvangen.

Heel goed platform

Het kostte wat tijd om de juiste categorie te vinden. Met wat hulp van Levina kreeg ik daarna een aantal reacties waaruit ik mijn hulp gevonden heb. Het platform geeft ook suggesties voor hulpverleners maar houdt daarbij geen rekening met gewenste leeftijd. Dat zou nog beter kunnen, maar mag wellicht niet vanwege de AVG.

Snelle reactie

Zeer goed.

postitief

Soms reacties van mensen die ver weg wonen of mensen die totaal niet aansluiten op mijn vraag. Diverse keren al iemand gevonden via deze site. Heel fijn.

Doeltreffend en duidelijk

Gemakkelijk in te vullen Fijne ap Super hoeveel.mensen reageerden Gemakkelijk.communiceren

fijn mogelijkheid om hulpverleners te vinden voor pgb. Wel reageren er nog al wat mensen niet.

Ook heb ik de ervaring dat er hulpverleners zijn die wel komen praten, maar nogal hoge eisen stellen qua salariering en werktijden. Het lijkt nog al eens op een goed verdien model binnen de zorg om volgens een pgb zorg te verlenen. Daardoor lijkt het of de hulpvrager zich meer aan moet passen aan de hulpverlener in plaats van daar een redelijke middenweg in te vinden.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag