Prima geregeld bij de Nationale Hulpgids!

Snel een nette, fijne en betrouwbare hulp gevonden via de Nationale Hulpgids. Fijn dat er opvolging is dmv herinneringsmail als mensen niet reageren. Ook wordt er regelmatig gevraagd of er al iemand gevonden is en worden er nieuwe oproepen doorgegeven.

Als je te veel berichten stuurt kom je op blokkade spijtig genoeg

Als je te veel berichten stuurt kom je op blokkade spijtig genoeg Verder werkt het perfect

Fijne manier van hulp zoeken

Erg prettige omgeving

Prima site lekker duidelijk en je vindt elkaar snel.

veel aanbod om uit e kiezen

Duidlijke website . veel keuze mogelijlheden

blij dat mee

Blij mee zo snel een leuke Pgb-er gevonden voor onze dochter!!

Beter dan ik had verwacht

Goede website, goede dienstverlening

Problemen met berichten verzenden gehad 2x bericht verzonden gekregen terug naar dashboard

Problemen met verzonden moet niet kunnen . Ik had een afspraak gemaakt en ze kwam niet ik terug gekeken maar ondanks bericht verzonden en terug naar dashboard niet verzonden . Met mijn zeer beperkte energie niet handig

Duidelijk

Fijn dat ik hier mijn op maat advertentie kon plaatsen met een zeer specifieke hulpvraag.

Enorme opluchting

Karin kwam hier voor een Kennis makings gesprek. Klikte en ik ben super blij met haar hulp!

vlotte manier om jouw hulpvraag in te vullen

vlotte manier om jouw hulpvraag in te vullen

Snelle match met goede professionals in de zorg

Wij hebben voor onze dochter van 11 al meerdere keren zeer geschikte hulpen gevonden via de nationale hulpgids. Er staan echt goeie professionals op. Door de uitgebreide beschrijving kom je er snel achter of het aanbod met de vraag matcht. Onze ervaringen zijn top!

Al een half jaar aan het zoeken en dankzij jullie eindelijk de juiste hulp gevonden !!

Zo blij mee! Eindelijk de juiste hulp gevonden !

het heeft / had jullie aandacht

het heeft mij geholpen. we hebben er alle vertrouwen in. het kennismakingsgesprek was goed. hopelijk is ons 'probleem' opgelost, waarvoor dank.

Geweldig!

Heel eenvoudig om aan te melden en de zorgvraag kenbaar te maken. We kregen diverse reacties waarvan twee een goede match leken, degene die zich het eerst meldde, woonde ook het dichtstbij en bij kennismaken was er direkt een positive klik. Binnen een week waren we dus rond, een fantastisch resultaat, dankzij dit platform, hartelijk dank!

Ik ben heel blij dat ik via deze weg iemand heb gevonden.

Ik ben heel blij dat ik via deze weg iemand heb gevonden.

Eenvoudig in gebruik en voldoende respons van aanbieders

Mooi hulpmiddel om een vakbekwame medewerker te vinden, berichten sturen en beantwoorden is eenvoudig en er komt veel respons

lastig

mijn ervaring is dat er zoveel aanbieders zijn die naast hun baan nog ZZPer willen zijn en dan moet er eerst n klik zijn en dan nog n werkbare situatie want aanpassen aan de aanbieder is vaak erg lastig. Dit is mijn ervaring en daardoor een hele lange zoektocht. Ook melden aanbieders zich niet af wanneer ze vol zitten. Dat zou anders moeten. mvg P,A.M.

bijzondere ervaring om hulpvrienden te vinden vanuit een bron die meedenkt ...

Om via deze wijze "hulpvrienden in de vorm van zorgverleners" te zoeken of vinden, ervaar ik als overwegend positief. Het is een uitdaging om de juiste persoon te vinden voor hulp en ook om als mens iets voor elkaar te kunnen betekenen. Tegelijk geeft dit mijn leven de kwaliteit die nodig is. Heb jaren gewacht om zelf hulp te vragen via mijn profiel, omdat ik niet veel prikkels aan kan. Gelukkig kon ik wel op zoek gaan. Doch nu heb ik een betere manier gevonden om met mijn profiel om te gaan, door mijn profiel zichtbaar of onzichtbaar te maken. Ben blij en dankbaar voor het bestaan en gebruik van deze Nationale Hulpgids.

Overzichtelijk

Met nationale hulpgids lukt het me altijd om om een hulp te vinden die we zoeken

Positief.

Op mijn hulpvraag kreeg ik zeer snel meerdere passende reacties. Het proces van vraag en aanbod via de website werkte uitstekend. Zo nodig zou ik in de toekomst opnieuw gebruik maken van de nationale hulpgids.

Geslaagd om hulp te vinden

Voor een vakantieweek in de zomer heb ik via de national Hulpgids iemand kunnen vinden voor de verzorging. Advertentie gezet, wat goed werkte.

Fijne manier om een hulp te vinden

Zocht een hulp voor een weekend op vakantie en dat is gelukt. Dat geeft veel rust.

goed maar ik weet het pas zaker over een aantal weken.

Hallo Nat. Hulp gids mensen Kim heeft mij gevonden en samen met een vriendin gaan zij met mijn zoon zondag over een week op wintersportvakantie in Oostenrijk. Ik denk dat dat een prima vakantie wordt voor ons allemaal. Ik wil dat wel laten horen na de vakantie is dat OK? Jenny komt vandaag voor het eerst begeleiden, dus ik weet nog niet veel hoe het zal gaan, maar bij de kennismaking ging het goed en ik verwacht dan ook geen problemen. Vr. Groeten Yvonne Bexelius

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag