Overzichtelijk en duidelijke website

Alle personen reageren snel en vriendelijk. Wij zijn voorzien van gevraagde hulp. Voor ons een aanrader.

tevreden

Uitgebreide database

Een duidelijke database aan hulpen waaruit je je keuze ku t maken. De zoekcriteria zijn zeer uitgebreid en de zich aan te bieden personen hebben een verhelderende omschrijving van zichzelf. Ook bij het plaatsen van je hulpvraag is er een uitgebreide opgave van eensen en 'eisen' mogelijk

ging snel en prettig

fijne hulpen gevonden

het was redelijk makkelijk om iemand te vinden

de hulpgids is nieuw voor mij maar heel erg duidelijk en overzichtelijk. uiteindelijk de hulp gevonden die wij zochten. hartelijk dank.

Hulpgids to the point.

Hulp aangetrokken door zelf aan te schrijven en daarop direct reactie gehad tot beider tevredenheid. Volgende maand begint S.

Snel hulp gevonden

Erg makkelijk zoeken en mensen vinden jou ook snel. Ik heb 2 toppers gevonden!

Duidelijke website, goed aanbod en goed vervolg

fijn dat er deze website bestaat. wel jammer dat je niet meer dingen zelf kan aanvullen of beperkt aantal tekens hebt. in ons geval, wat zeer complex is waren het aantal tekens echt te weinig. en ook kon ik niet aangeven dat ik een combi zocht in iemand, een verpleegkundige die ook wat lichte huishoudelijke taken wil doen.

Snel gevonden, soms wat verouderd.

Ik heb een hulp kunnen vinden maar zij stond eerst d3 hele week vol, dat bleek niet zo te zijn. Sommige die gereageerd hebben hadden allang ander werk. Dus het zou fijn zijn de gids beetje bij de tijd te houden, verder prima gids, fijn dat het zo kan en dat je weet dat het vertrouwd is. Vriendelijke groet,

veel keuze, en vaak een goede beschrijving. min punt, er staan niet overal foto's bij. en die sla ik dan zo we zo over

Wat een fijne site

Echt verrassend hoe snel het gaat en hoe betrouwbaar het is.

Geweldig platform om hulp te vinden!

Al veel hulp gevonden de afgelopen jaren. Dank!!

Ik zou niet weten hoe ik anders hulpen zou kunnen zoeken.

Heel fijn dat deze site er is! Sommige hulpen staan er al jaren op en een tijd was het moeilijk om nieuwe hulpen te vinden. Gelukkig gaat het momenteel weer beter.

Fijn om toegang te hebben tot mogelijke hulpverleners. Zij geven op de site al de nodige informaties. Zo konden we op grond van onze eigen criteria keuzes maken. Ook de tip om zelf een hulpvraag te plaatsen pakte goed uit. Ik heb 2x gehad dat mijn bericht niet goed verstuurd werd. Daar kwam ik later achter toen ik ging checken bij mijn berichten. Daar hapert iets in het systeem, want 1x kan bij mij iets fout gegaan zijn, maar 2x niet. Verder hartelijk dank voor jullie steun!

Perfecte match

Heel tevreden met de procedure en prachtig medium

Slechte advertenties qua aanbiedingen.

Veel van de hulpverleners werken hun advertentie niet bij, zodat als je benadert ze al genoeg werk hebben of niet via pgb willen/kunnen werken. Vele zijn zzp'rs en dan te weinig verdienen als ze via pgb betaald krijgen. Ook vindt ik het jammer dat er bij vele geen foto is geplaatst, het is toch je eerste indruk als je iemand zoekt. Als je alleen om huishoudelijkwerk vraagt krijg zoveel waar je niet om vraagt.

Heel fijn om op deze manier een zorgverlener te vinden

Ga er maar aanstaan als mantelzorger, hoe ga je iemand vinden die past bij de situatie? Met de Nationale Hulpgids was er binnen een paar dagen een goede klik met iemand. Echt een zorg minder.

Een fijne site voor hulp.

Ik ben héél tevreden over de "Nationale Hulpgids". Al een aantal keren gebruikt en altijd weer iemand gevonden.

snelle reacties en goede hulp gevonden

Dat de reacties snel binnen komen en de hulp ook goed van kwaliteit zijn. dat zijn goede ervaringen.

goede opzet van site

Werkt snel, duidelijk en goed!

Mujn ervaring is goed.

De reden tot contact leggen met de Nationale Hulpgids was om goede zorgverleners te vinden voor mijn kwetsbare 91 jarige moeder. Dit doel is bereikt.

Snel geholpen aan de juiste persoon

Makkelijk om een oproep te plaatsen en meerdere reacties gehad. Daaruit juiste persoon kunnen vinden.

Vrijwel gelijk een persoonlijke reactie en kon gelijk beginnen.

Na het uitzetten komen er vrij snel persoonlijke reacties. Bij de drie keer dat ik zoekopdracht had uitgezet en de personen had uitgenodigd heb ik deze huishoudelijke hulpen gelijk kunnen inzetten.

Voldoet prima aan mijn hulpvraag

Voldoet

Rijswijkseweg 60