Fijn platform om zorgverleners te vinden.

Ik heb tot nu toe al mijn hulpverleners via de Nationale Hulpgids gevonden. Een fijn platform om in contact te komen met hulpverleners. Goede overzichterlijke advertenties. Betrouwbaar.

Prima gegaan

Alles is na wens verlopen

Fantasch

De mogelijkheid om op een site op breder vlak te kunnen zoeken. Ander en gerichte vacatures uit te zetten. Top

Ik haal vaak goede kandidaten uit uw bestand

Zie hierboven

Positief

Relevantie van 'aanbiedingen' is prima. Alerte reacties van Nationale Hulpgids

Duidelijk en fijn

Duidelijk en fijn

fijn

het vinden van adequate hulp is zo eenvoudig hier!

Overzichtelijk alles bij elkaar

Fijn om een overzicht te krijgen van alle hulpen die aansluiten bij de zorgvraag. Wel jammer dat veel mensen niet reageren op berichten via de nationale hulpgids.

Heel fijn

Heel fijn om zowel zelf te kijken wat past maar ook om reacties te krijgen op de advertentie. Zo kun je met sollicitatie gesprekken tot een goed besluit komen. Wat ik vervelend vind en niet op reageer zijn de advertenties zonder foto. Een foto geeft mij al veel informatie voordat de sollicitatie plaatsvind. Gr sylvia

Snelle reacties

Er kwamen vlot reacties en ook van mensen die we wel betrouwbaar achten. We gaan verder met 2 zzp’ers in gesprek. Hopelijk blijkt er een match te zijn met onze zoon. Mocht dit niet zo zijn, plaatsen we opnieuw een oproepje!

Fijn om de tijd te nemen een match te vinden voor mijn zorgvraag!

fijne site

Je kan gericht zoeken naar hulpverleners in de buurt

Fijn platform waar hulp vragers en - aanbieders samen komen

Eenvoudig om een hulpvraag op te stellen. Er is veel aandacht voor de privacy van beide partijen. Doordat er veel hulpaanbieders beschikbaar zijn was mijn hulpvraag relatief snel op te lossen.

Zeer tevree

Duidelijkheid

Duidelijke informatie en verwijzing

Fijn om via NationaleHulpgids contacten te leggen

Ik heb snel contact gekregen met geschikte kandidaten. Super fijn om elkaar op deze manier te kunnen vinden.

Erg fijn dat we begeleiders gevonden hebben!

We hebben gelukkig weer nieuwe begeleiders gevonden voor onze meervoudig beperkte zoon via de Nationale Hulpgids! De zorgverleners zijn hier te vinden, want dat zou anders erg lastig zijn. Blij dat deze site bestaat! Communicatie en zoeken gaat prima.

Snel gevonden

Bibi reageerde vrij snel en biedt de juiste hulp.

Het idee is super en vaak het resultaat ook

Maar iets wat ik al heel vaak heb aangegeven. Doe iets aan het percentage wat niet reageert Dit zorgt voor zoveel frustratie. Een hulpvraag staat er niet voor de grap. En neem aan een advertentie van een zorgverlener ook niet. Mijn idee zou zijn. 1. Meer als 3 keer geen reactie gegeven deactiveren advertentie of iets van dezelfde zwaarte.

Goed zoals altijd.

Het duurde deze keer even voor we reacties kregen, maar daarna meerdere goede zorgverleners reactie gehad. Met 1 zijn we verder gegaan.

Makkelijk om alles opbrengst plekbtd hebben

Werkt best allemaal, heb wel soms dat ik niet weet of iets wel of niet verstuurd is. Zal wel aan mij zelf liggen

Hoge en kwalitatief goede respons op hulpvraag

We zijn bezig met het opzetten van een Zorgteam. Contact met de Zorgverleners is in alle gevallen via de Nationale Hulpgids verlopen. De respons is zeer hoog en over het algemeen ook kwalitatief zeer goed. Ook de support vanuit Nationale Hulpgids is goed. De website is duidelijk en ook logisch ingedeeld, met voldoende faciliteiten. Een puntje was wel dat de respons op een gegeven moment opgedroogd was. Het bleek dat de hulpvraag niet meer zichtbaar was op de website. Daar waren we ons niet van bewust. Voor de toekomst is de verwachting dat we weer Zorgverleners nodig zullen hebben. Uiteraard gaan we dan weer opzoek via de Nationale Hulpgids.

Snelle reacties

Ik heb heel snel hulp gevonden maar zij is nog niet begonnen. Het is prettig om zo’n centrale punt hebben voor bijna alle hulp dit wij nodig hebben.

Snel geholpen.

Nadat ik mijn hulpvraag zichtbaar heb gezet heb ik verschillende reacties gekregen. Ik heb heel snel twee geweldige hulpen gevonden. Het is zo fijn om de profiel te bekijken en van daaruit een favoriet van kunnen opslaan. In één woord geweldig. Het zou wel prettiger zijn om bij elke profiel een foto te plaatsen.

Fijne gids, zoeken is makkelijk

Duidelijk en makkelijk navigeren, Fijn dat privacy bewaakt wordt en heb uiteindelijk ook iemand gevonden

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag