Makkelijk, prettig en doeltreffend!

Ik heb een zeer goede ervaring met de Nationale Hulpgids. Helder en duidelijke website. Makkelijk om een oproep te plaatsen. Ik heb leuke en goede reacties gekregen n.a.v. mijn oproep. Ik vind het ook erg prettig dat je een herinnering krijgt, zowel degene die hulp zoekt als degene die hulp aanbiedt, als je nog niet hebt gereageerd. En dankzij de Nationale Hulpgids heb ik nu iemand gevonden voor tijdelijke huishoudelijke hulp (voor na mijn operatie), waar ik erg blij mee ben!

Betrokken

Fijn dat er na gebeld werd en speciaal iemand werd voorgesteld die perfect past

fijn dat de nationale hulpgids er is

Ik ben blij dat vraag en aanbod door u op deze site wordt samengebracht.

Ik ben tevreden

Dit keer lukte het relatief vlot om een hulp te vinden.

Bedankt voor de goede service

ik ben erg tevreden. heb eerder ook via de gids een hulp gezocht. Groet Carina

Snel nieuwe contacten als dat nodig is

Dankzij de nationale hulpgids heb ik iemand gevonden die op onze meervoudig beperkte dochter wil passen en hier ben ik heel blij mee.

gids werkt goed

Maar de zorgverleners lezen vaak onzorgvuldig, waardoor er reacties komen waarvoor je al bij voorbaat weet dat er niets kan worden. Ook geven hulpverleners aan vol te zitten, terwijl dat niet blijkt uit hun profiel. Maar op deze manier ben ik waarschijnlijk wel geslaagd met een hulp, al zo dat binnenkort blijken.

Door de nationale hulpgids heb ik snel nieuwe zorgverleners gevonden!

Tot nu toe heb ik goede ervaring met de nationale hulpgids.

fijn om zo uit de zorgaanbieders te kunnen kiezen...

Redelijk snel geslaagd in het vinden van hulp.

GOEDSNELSUPER

Snelle reactie duidelijk en overzichtelijk gewoon goed

Prettige communicatie

De hulpverleners die reageerden pasten allen goed in het gezochte profiel

Fantastische bemiddelingssite

!

De beste website voor vraag en aanbod huishoudelijke hulp en thuiszorg

Werkt prima, al 3x een hulp via deze website gevonden.

Prettig

In het e-mail overzicht Kun je misschien zorgen dat het nieuwste bericht bovenaan komt voor de rest geen probleem

Hulpvraag

Ik heb een hulpvraag ingediend en snel kwamen er allerlei reacties. het systeem werkt uitstekend. Ben erg tevreden.

de klik 90%,50 % twee verschilden , even afwachten ..grtjes ineke

zie boven . Client . [klant ] ik ben i.van den berge en ik vroeg of ze mij wilde helpen , administratie ea ..Een paar mensen gehad ,die waren uitstekend ,moest bij me zelf me gedachten ''vormen '', Dat zijn 2 mensen geworden . Mevrouw E.Bijker Oosterhout 90 %/[bij mij 100% ] tot even afwachten wat zij en ik /samen vinden . dhr Piena weet ik nog niet ! Denk dat hij kan blijven........ fin .adviseur . grtjes ineke

Goed aantal bruikbare mogelijkheden - selectie wordt iets bemoeilijkt omdat we echt iemand in de buu

Het is voor mij de eerste keer dat ik voor mijn man met ZZP-ers ga werken, maar ik heb er goede verwachtingen van en ik vind de keuze die op de Nationale Hulpgids wordt geboden zeer uitgebreid.

weer prima

Wel merk ik dat er veel ZZP-ers zijn tegenwoordig, waarbij sommigen 50 euro voor een uur zorg vragen. Als je veel uren zorg nodig hebt is dit vanuit een pgbbudget niet te betalen.

dankzij de nationale Hulpgids heb ik 2 goede zorgverleners kunnen vinden. Super!

Zeer fijne manier van contact leggen.

Effectief, vriendelijk, correct, goede communicatie.

Prima, fijn dat deze service er is!

Zeer goede ervaring

Goede vriendelijke zorghulp die het mogelijk maakten om een fijne zorgeloos vakantie te creëren voor mijn bejaarde moeder

Erg hamdig

Fijn

Hulp gevonden.

Veel aanbod. Dat is bemoedigend. Wel een aantal sites ingeschakeld zodat ik niet mee goed weet wie wat heeft aangedragen. Maar het lijkt nu gelukt te zijn.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag