Succes verzekerd

Altijd wel iemand te vinden die bij mijn hulpvraag past.

Dankzij de N.H.G. heb ik binnen 4 dagen hulp gevonden

Mijn vrouw en ik hebben in een heel andere provincie een vakantie geboekt. Binnen 4 dagen is het gelukt hulpen gevonden die mij 's morgens uit bed en 's avonds naar bed komen brengen, dit dankzij de N.H.G.

Werkt zeer goed als je er zelf ook tijd en moeite insteekt

Goede ervaringen mee. Wel is het belangrijk om zelf duidelijk te hebben waar je naar op zoek bent. Ook blijft het belangrijk zelf na te blijven denken maar verder heel fijn platform om zorgverleners te vinden

Super website

Na ruim 1.5 mnd zoeken via de normale weg naar een BSO+ voor mijn zoon met autisme. Een advertentie hier geplaatst.. Binnen 3 dagen een super BSO gevonden waar onze zoon helemaal zichzelf kan en mag zijn

Goede communicatie en heldere site

Heldere site en goede communicatie

Snelle behandeling

Veel reacties. Wel moeilijk om op alle reacties te reageren

Makkelijk te hanteren zoekmachine.

Service vanuit het bedrijf zelf is uitstekend. Ze houden je scherp en bij de les, herinneren je eraan antwoord te geven. Wel vind ik het opvallend dat veel hulpverleners die ik zelf benader vaak geen antwoord geven. En dat betreft het overgrote deel. Dan vraag ik me af hoe up to date de advertenties van de meeste hulpverleners zelf zijn.

Prima site. Zeer behulpzaam.

Door de vele aanbieders is het fijn te kunnen zoeken naar een begeleider die matcht.

Goed dat de hulpgids er is om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Mijn zoektocht heeft dankzij het bestaan van de hulpgids geleid tot het gewenste resultaat.

Met gemak hulpvraag registreren en snel info gegadigden

Kon gemakkelijk mijn hulpvraag registreren En kreeg snel info van gekwalificeerde verzorgers. Helaas reageerde 20% van gegadigden niet op mijn Oproep of waren ze niet beschikbaar.

Het is een zoektocht, maar de moeite waard.

Het is een zoektocht, maar de moeite waard.

snel een hulp gevonden

Is een goede site om diverse zorgverleners te vinden.

Heel positief

Heel positief

Prettig en ondersteunend

Goede overzichtelijke website. Gebruiksvriendelijk Vlotte feedback. Goede service. Binnen 14 dagen hulp gevonden. Dank jullie wel.

Functionele service en website

Deze service is heel goed afgestemd op de doelgroepen, zowel aan de vraag - als aan de aanbodzijde. Verademing dat de betaling niet automatisch doorloopt!

Tot nu toe uitstekend..

Ik ben heel blij dat ik hulp heb gevonden door uw hulpgids zonder uw hulpgids zou mij dat niet gelukt zijn hartelijk dank hiervoor. Groetjes Liny

Goede hulp gevonden

Veel reacties gehad en daaruit twee goede begeleiders gevonden. We zijn deze week gestart en ik heb er het volste vertrouwen in.

prima service

Prettig portaal om hulp te vinden, ze zitten er goed bovenop en dat is fijn, heb inmiddels mijn hulp gevonden.

Dankzij de nationale Hulpgids heb ik geschikte avondzorg voor mijn man gvonden.

Helder en adequaat , zorgvuldig en met succes. We zijn dankbaar!

Mooie webapplicatie maar niet alle hulpen reageren

Het is een goede website voor vraag en aanbod. Dat werkt makkelijk en prettig. Ik merk echter dat niet iedereen haar profiel bijhoudt; dat ze toch niet beschikbaar zijn op de dagen die aangegeven staan, sommige zijn zelfs helemaal niet beschikbaar of reageren helemaal niet. Dat is wel jammer. Gelukkig hebben we een hulp gevonden

Snelle herplaatsing van mijn zoergvraag ,waarop ook snel enkele reacties.

Hoewel de formaliteiten nog niet zijn zfgerond,ben ik in principe rond met Melanie van Raak.we hadden snel een goede klik en willen verder met elkaar.

de site werkt heel effectief

mijn ervaring is,dat hulpen individueel benaderen deze keer niet werkte, misschien omdat het vakantie is. toen ik de advertentie plaatste had ik ineens veel aanmeldingen

Goed aanbod, goed georganiseerd

Voldoende aanbod. Prima acquisitie!

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Makkelijk om hulpvraag te plaatsen en in contact te komen met de juiste mensen.

Gevonden wat ik zocht

Heb gevonden wat ik zocht

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag