snel hulp gevonden

Blij met deze mogelijkheid. Met een advertentie is het potentieel voor een match ineens veel groter dan als ik (zonder advertentie) zoek tussen de beschikbare kandidaten.

Je komt snel in contact

Na plaatsing ben ik snel ik contact gekomen met de hulpverlener waar ik naar op zoek was. Makkelijk en voldoende aanbod in je eigen regio.

Prima site om zorgverleners te vinden.

fijne, makkelijke site

eerste ervaring hier op de site. De site zit begrijpelijk in elkaar. goede reminders via de mail als je nog niet op een reactie hebt gereageerd (vooral voor mij :-))

Fijne website voor PGB hulpverleners

Het is een duidelijke website die veel regelzaken uit handen neemt. Zo kan je als reactie op een bericht ervoor kiezen om op een geen interesse knop te drukken waarbij er een nette bedankmail voot je gestuurd wordt. Dit scheelde mij een hoop werk in het regelen rondom de PGB. Ook zijn er veel professionele hulpverleners te vinden!

Al vaak hulp gevonden

Al jarenlang heb ik een PGB en heb een groot zorgteam. Een flink aantal hulpen heb ik dankzij de nationale hulpgids gevonden. Erg blij mee!

Super handige site en veel reacties gekregen!

Handige site en prima manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen

Het is eenvoudig om een zoekvraag in te vullen en daarna is het wachten op de reacties die gelukkig snel kwamen. Ook handig dat je via de site kan communiceren met de kandidaten.

Topsite

De ideale site om hulp te vinden!

Heel duidelijk en kon makkelijk mijn keuze maken

Ik heb via de Nationale Hulpgids twee prima hulpverleners gevonden.

Opstellen hulpvraag ging prima. Aanvankelijk was het een beetje onduidelijk hoe ik de hulpvraag zichtbaar of onzichtbaar kon maken. Letr geen probleem meer. Contact met aspirant hulpverleners via het mailsysteem van de Nationale Hulpgids verliep goed.

Mooie match gevonden voor mijn schoonmoeder

Goede match gevonden voor onze schoonmoeder van 85.

Snel, efficient en ontzorgend

Zeer fijn, snelle manier van in kontakt komen met goede ervaren zzp'ers Groot aanbod Leuke mensen door ontmoet Door assistentie via de site word je ontzorgd en ondersteunt.

Heel goed en ook snel

Het begin ging wat moeilijk deze keer, omdat er een misverstand was met email adressen, maar toen dat was opgelost ging het buitengewoon snel. Heb veel aanbiedingen gehad die goed waren, maar mijn zoon is degene die bepaald wie hij als begeleiding prettig vindt. Hartelijk dank voor jullie moeite en ik hoop dat mijn zoon en ik nog een lange tijd van de huidige en eventueel toekomstige hulpen kunnen genieten. Vriendelijk groeten Yvonne

Snelle en goede aanbevelingen en reacties

Plezierig platform om hulp te vinden, er wordt intensief meegezocht en advertenties aangeboden om de juiste hulp te vinden, bevalt prima

Zo blij dar ik iedere keer weer iemand vind op korte termijn. Super fijn.

Helpt enorm in vinden van juiste ondersteuning.

Snel en makkelijk

Een nieuwe hulp vinden is voor mij de snelste en makkelijkste manier!!! Groet Henny

Uitstekend netwerk van zorgverleners

Veel reacties ontvangen en goede keus kunnen maken door jullie.

Je kunt makkelijk contact maken. Alleen jammer dat sommigen niet reageren. Maar dat ligt bij hun en niet bij jullie.

Even een oproep uitzetten en meteen heb je na een uur al berichten. 4 dagen later heb ik hulp voor mijn moeder gevonden. Om via de NationaleHulpgids te werken vind ik fijn en veilig. Dit is de tweede keer dat ik met succes ben geslaagd!

Simpel en toegankelijk

Heel eenvoudig om een profiel aan te maken en indien nodig te wijzigen. Makkelijk zoeken naar hulp in de buurt

Snelle en goede reacties van hulpaanbieders

Ik was op zoek naar een hulp voor mijn moeder. Hier kreeg ik een aantal bruikbare reacties op van hulpaanbieders als ook van de website. De website hield ook goed in de gaten dat hierop gereageerd werd.

Niet te ingewikkelde vorm van zoeken naar hulp. Is goed bevallen !

De zoekmachine en selectie criteria hielpen mij tot mogelijke klikken te komen. En met succes !

tevreden

tevreden