Waar ik startte met onrust had ik na één dag al weer uitzicht en goede moed
Toen ik op zoek moest naar een nieuwe begeleider voor mijn dochter wist ik niet waar ik terecht kon. Ik ben daarom online gaan zoeken met enkele termen (sorry, weet niet meer welke), maar helaas niets gevonden. Toen kreeg ik via een andere moeder de tip van de nationale hulpgids. Ik ben hier zo blij mee, want nadat we die avond een advertentie hadden gezet en ik ook al nieuwsgierig vast in de database voor nieuwe begeleiders gekeken had kreeg ik weer hoop. Die avond kreeg ik al meerdere reacties en de dagen daarna ging dat maar door. We werden heel blij van de prachtige reacties en de mensen die ons wilde helpen. Dat heeft het uiteindelijk ook lastig gemaakt om degene die het niet zijn geworden dit te berichtten. Maar zelfs daarop kregen we positieve reacties. Echt geweldig. Wat een hartverwarmend initiatief dat hulpverleners zich op deze manier kunnen presenteren. Ik ben vol lof en zal zeker de volgende keer met meer vertrouwen op zoek gaan. Ook wil ik iedereen aanraden via deze site iemand te zoeken.