een oplossing in nood

prettige zoeken en vinden

Snel huishoudelijke hulp gevonden

Binnen 2 dagen heb ik een huishoudelijke hulp gevonden. Erg blij mee!

veel reacties gekregen!

snelle manier om PGB begeleiders te vinden.

NHG is heel behulpzaam site

Makkelijk platform voor hulp zoeken

Het is een makkelijk platform om hulp te zoeken. Ook fijn dat de reacties op de site zichtbaar zijn. Wel lastig dat reacties niet per persoon bij elkaar staan.

Prettig en snel hulp gevonden

De site van de nationale hulpgids is erg gebruiksvriendelijk. Het is makkelijk om een advertentie te maken en wij hadden al snel een aantal reakties. Het is erg prettig om eerst contact via de site te hebben en het voelt erg veilig. Heel blij dat we zo snel een fijne hulp konden vinden

supergoed en betrouwbaar netwerk

Deze site heeft geholpen om geschikte hulpen te vinden

Overzichtelijk,gebruiksvriendelijk en duidelijk

Duidelijk omschreven welke informatie er nodig is voor een hulp/zorgvraag. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Fijn dat dat er zoveel professionals opstaan .

Een hele fijne en goede site als je op zoek bent naar een hulp!

Een ruim aanbod van mensen die hulp aanbieden. Het mailcontact werkt via deze site ook heel fijn.

snel een goede hulp gevonden

snel een goede hulp gevonden, nu even afwachten hoe eea uitpakt.

Duidelijke site en snelle reacties

Snel en goed te selecteren wat/wie je nodig hebt

Helpend

Vaak iemand kunnen vinden en goede opzet van de site en herinnerings mogelijkheden

Prima platform

Betrouwbaar, veel mogelijkheden, goede service.

Goede site!

Via jullie site heb ik diverse ZZPers en freelancers kunnen vinden! Heel blij met jullie. Vind het wel jammer dat sommige mensen een profiel hebben, en dan blijkt dat ze al voldoende werk hebben. En er zijn ook mensen die gewoon geen reacties geven. Maar dat krijg ik natuurlijk niet in jullie!

Geweldige site

Duidelijke en overzichtelijke site en berichtenbox. Leuke reacties van zorgbieders. Ik ben er blij mee.

binnen een week een hulp gevonden

Ik ben erg blij dat ik me ingeschreven heb op jullie site. Ik kreeg al vrij snel een reactie van een hulp, na een kennismakings gesprek is ze diezelfde week nog begonnen. Ze is nu al twee keer geweest en tot dusver tevreden.

Ervaringen zijn goed.

Ik vind alleen wel dat het omhoog plaatsen van de advertentie eenvoudiger moet kunnen.

Handige site

Het zoeken en vooral vinden van hulp is door deze site makkelijker geworden.

Overzichtelijk en toegankelijk

Gelukkig kreeg ik heel snel een reactie op mijn hulpvraag en klikte het in een keer. Super dus.

Fantastische site om Nederland breed een juiste hulp te vinden!

Top ervaring, voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden!

Super snelle reacties van geschikte kandidaten!

Prima site. Je krijgt steeds een mail ter reminder als reactie is. Er wordt voldoende gebruik gemaakt van deze site, ik heb heel snel meerdere reacties gekregen en ook geschikte kandidaten erbij. Erg blij mee.

Na een negatieve ervaring toch nog iemand gevonden.

Eerste hulp reageerde adequaat maar liet vervolgens ineens niets meer horen en reageerde ook niet meer op berichten. Klacht ingediend. Tweede hulp vandaag mee kennisgemaakt en volgende week gaat ze starten.

snel

Je wordt van beide kanten, de hulpvrager en de hulpverlener, middels mailtjes er aan herinnerd dat je nog moet terug reageren, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op een antwoord. Dat vind ik super geregeld.

geweldig

Of je nu een simpele hulp zoekt of als je een zeer heftig verzoek hebt op deze site vindt je de hulp die je nodig hebt.

Moeizaam maar toch goed resultaat na volhouden!

Het is met veel geduld de database doorworstelen en maar hopen dat je iemand vindt die ook nog positief reageert.. Spijtig dat veel zorgverleners niet meer beschikbaar zijn en toch met de advertentie in de database blijven!

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag