Kan zo mensen goed bereiken

Om in contact te komen met de juiste mensen is soms moeilijk en daarbij helpt de nationale hulpgids goed

Oplossingsgericht

Geweldige site! Wens en vraag kunenngegwbwn of beantwoord worden. Ruime keus in zorgaanbieders. Duidelijk en overzichtelijk weergegeven. Zoektermen in Kwaliteiten, afstand, uurtarief, interesse etc zijn ruimschoots in te vullen. Wij hebben er veel aangehad en nu een fijne zorgverlener gevonden. Complimenten!

alles god geregeld

alles goed geregeld

Erg fijn!

Het plaatsen van een advertentie is snel en duidelijk te regelen. Er wordt regelmatig gereageerd en het contacteren werkt makkelijk en goed!

Prettige ervaring veel reacties

Het was een goeie ervaring leuke reacties, echter een heel vervelende reactie van movenda. Meneer was het er niet mee eens dat ik geen interesse had en was zeer grof, ging meteen vanalles opzoeken over mij voelde zeer bedreigend en onprofessioneel

Geweldig en snel

Alles super snel gegaan en geweldige hulp gekregen

Ruim aanbod van vraag en aanbod pgb-werk

Ik heb al veel zorgverleners mogen vinden via de nationale hulpgids in de afgelopen jaren! Steeds ook bij uitbreidingen van mijn zorgvraag en indicaties of bij het uitvallen van een zorgkracht.

Zelf je keus kunnen bepalen

Goed uitstekende site om hulp te vinden!

Goede overzichtelijke site met ruim aanbod.

Makkelijk en prettig medium

Door deze gids heb ik een goede hulp gevonden.

deze site gebruik ik al jaren en ik vind het fijn omdat er serieus zorgverleners ene hulpen op staan en achter de schermen wordt gezorgd dat partijen met elkaar in contact komen

Snel en veel goede reacties

Heb n logeerhuis gevonden

Goed beter best ?!

Heel natuurlijk transparant en hulpvaardig en begripvol Ik heb trouwens 2x een match via uw site een voor hh hulp en 1 voor begeleiding vooralsnog een heel goed gevoel nu nog de praktijk ...

Fijne site

Fijne site, heb hierdoor al meerdere malen goede hulp gevonden! De aanhouder wint.

Snel al reacties vanaf het moment dat mijn advertentie te zien was

Ik vind al jaren via deze hulpgids fijne hulpen.

Laagdrempelig proffesioneel en constructief!

Ik heb fijne reacties ontvangen , en uiteindelijk twee fantastische begeleiders gevonden .

Ik heb in korte tijd een (tijdelijke en prettige) hulp in de huishouding gevonden.

Goedendag Nationale Hulpgids, Ik heb een stoet van mensen getroffen op mijn computer in korte tijd. Achteraf vraag ik me wel af of mijn advertentie duidelijk was. Toch: ik heb in vijf dagen iemand gevonden: een mevrouw die af en toe kan invallen, nu mijn vaste hulp ziek is. Bovendien kan ik haar betalen uit mijn PGB (wat een wens was). Kortom, ik ben tevreden. Dank jullie wel, ieder die zich met mij heeft bemoeid.

Weinig respons

Mensen bieden zich aan voor te veel soorten zorg. De HH valt dan al vlug af. Bijna geen reactie op mijn berichten. De hulp die ik nu gevonden heeft mij zelf benaderd. Echt een super fijn persoon.

Nette mevrouw. Duidelijk in wat wel kon en niet kon.

Snel iemand gevonden

Erg overzichtelijk en veel keus in hulpen

redelijk makkelijke manier van hulp zoeken

er zijn mensen die de hulpvraag niet goed lezen en toch reageren. vb wij vragen hulp van 20-30 jaar en dat er mensen van 60+ reageren en meer bekendheid maken bij :persaldo , spieren voor spieren, ziekenhuizen , enz.

Netjes

Helemaal naar wens verlopen en zal de Nationale hulpgids aanbevelen. Wel met de kanttekening goed opletten op het uurloon want er zitten er een paar tussen die het te bont maken/

heel erg goed

een zeer goede uitkomst met het vinden voor hulp in de huishouding

Gemakkelijke toegankelijke site en goede respons op mijn vacature

Ik had niet verwacht dat de hulpvraag zo snel ingevuld zou worden

Ik had niet verwacht dat de hulpvraag zo snel ingevuld zou worden. Het plaatsen van de hulpvraag ging eenvoudig. Het communiceren met de mensen ook en we hebben iemand gevonden!

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag