Fijne hulp gevonden binnen een paar dagen!

De website is makkelijk te gebruiken en we hebben binnen een paar dagen een fijne hulp gevonden voor mijn moeder van 90.

Makkelijk te gebruiken

Heb snel een hulp gevonden.

Door nationale hulpgids heb ik verschillende zorgaanbod mogen ontvangen en ben hier best tevreden over.

zeer goede ervaring

redelijk veel reacties

Supersnel de juiste hulp gevonden voor mijn maatje :-)

Erg prettig

Mijn ervaring met de Nationale Hulpgids is erg goed verlopen. Het was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van dit netwerk, maar ik ga de Nationale Hulpgids onthouden voor als ik weer een zorgverlener zoek in de toekomst. Ik zal de Nationale Hulpgids ook graag aanbevelen bij andere hulpbehoevenden. Voor mij was het vooral fijn dat de site zo overzichtelijk was en je heel snel contacten kon leggen. Daarbij vind ik het een voordeel dat je in het begin kunt communiceren met elkaar zonder dat je persoonlijke contactgegevens hoeft uit te wisselen. Dit zorgt toch voor een stuk extra bescherming. Kortom erg tevreden! Vooral zo doorgaan met de service.

heel snel gevonden

ben blij met deze site die het gemakkelijk maakt een geschikte hulp te vinden. deze keer lukte dat heel snel.

Snel een hulp gevonden

Mensen die al voorzien waren van werk

Ik heb zeker 10/15 mensen aangeschreven. Er hebben hooguit 5 mensen gereageerd waarvan er 4 genoeg werk hadden. Vreemd, dan moeten ze er niet meer bijstaan vind ik. We hadden iemand , is op gesprek geweest, zou vanavond de administratieve dingen in orde komen maken maar via mail geeft ze aan dat het toch niet te combineren is met haar ander werk Jammer!!!Nu weer verder op zoek

Er was voldoende keuze en duidelijkheid

De keuze was duidelijk als mensen menen dat de vraag anders is omdat men tegenwoordig dingen door elkaar haalt door gelijke benamingen voor Twee heel verschillende dingen , kan een organisatie niets aan doen

Goede site om maat werk te vinden

Het is bijzonder handig en prettig om de Nationale Hulpgids als goede zoek hulp in te zetten als je met je handen in t haar zit en elders niet slaagt een goede hulp te vinden met passende profielen

Werkt heel prettig!

Inmiddels heb ik een heel fijn zorgteam om mij heen verzameld en al deze hulpen heb ik via de Nationale Hulpgids gevonden. Ik vind het belangrijk dat mensen in de buurt wonen, zodat ze bij een oproep niet eerst een lange reistijd hebben. Doordat de afstand vermeld staat, was dit heel bruikbaar in wie ik aanschreef. Ik heb ervoor gekozen om een onzichtbare oproep te doen en zelf mensen te benaderen die op de site hun diensten aanbieden. Werkt voor mij het prettigst. Mocht ik weer iemand nodig hebben, dan kom ik zeker terug!

Snel adequate hulp

Dit is een superhandig platform om snel bekwame hulp te vinden.

meestal snelle reacties

gegevens op site zijnj vaak niet bijgewerkt door aanbiedende hulpverleners.... heel Jammer

heel fijn om een overzicht te hebben

er komen ook geïnteresseerd die passen met de vraag of eigenlijk niet beschikbaar zijn.

slechte ervaring met sommige hulpen.

Er zijn hulpen op uw website die een mooiere beeld profiel over zichzelf schetsen. Maar als je in werkelijkheid te maken met ze krijgt blijkt dat bijvoorbeeld Kevin, totaal geen ervaring heeft in de huishoudelijke sector. Het was een verdrietige zaak om te zien hoe hij bij mij huishoudelijk werk verrichte. Toen ik hem hiermee confronteerde zei hij: ja ik heb dezelfde kritiek ook van anderen gekregen dat ik veel te traag ben. Echt net een slak schoonmaken. Mijn PGB is mij kostbaar. Ik heb hem kansen gegeven die hij niet benut heeft. Hij was alleen op geld uit. Een ander die op uw web staat kwam naar mij wilde niets doen en vroeg of ik hem fifty fifty wilde. Ik heb hem nog niet gemeld bij de politie. Een ander die mij een valse banknummer gaf, waarvan SVB hierachter kwam. Dit is mijn ervaring. Ik ben benieuwd hoe het tussen mij en Victor zal gaan. Ik ben aan het observeren. Ik vind het een trieste zaak dat er zulke personen op uw website staan, en vooral zo omgaan met mensen die het toch al moeilijk hebben en nog meer stress bezorgen. Ze zijn alleen maar op geld belust. Ik verzoek u met klem de personen goed door te lichten, dit is uw taak. Voor hetzelfde geld kunnen er grote criminelen tussen zitten. Verder vind ik dat het hun eigen verantwoordelijkheid is om aan u te melden dat ze bij mensen werkzaam zijn die benaderd zijn via uw site. Dit is mijn ervaring met sommige van uw hulpen. Met vriendelijke groet, Mw. S. Roeplall

Handig en effectief

Erg handig, eenvoudig in gebruik en doelmatig. Kan zo aardig voorselecteren. Alleen jammer dat de "beantwoorden" en "verzenden"button onderaan zit. Moet altijd helemaal naar beneden scrollen. Erg onhandig. Verder alleen maar positief.

22-4-2020 Op zich is het handig dat de Hulpgids deze advertenties verspreidt, maar helaas heb ik met de Hulpgids in het algemeen slechte ervaringen gehad. Niet alleen omdat, als ik op een advertentie reageerde of zij op die van mij, zij niet echt het werk deden wat ik zocht of al werk hadden, of letten niet op mijn minimale leeftijd. Adverteerders actualiseren, noch verwijderen hun advertentie als ze voorzien zijn of iets anders zoeken dan in hun reactie en hun advertentie staat. De reacties van Levina van de Hulpgids waren meestal niet conform het onderwerp, maar leken geautomatiseerde reacties. Er werd daardoor niet op mijn vragen ingegaan, dus ik had er niets aan. Op deze advertentie hebben gelukkig serieuze sollicitanten gereageerd, waardoor ik niet via omwegen met hen kon overleggen. Ik heb daardoor snel Majanka als huishoudelijke hulp gevonden, dankzij haar correcte en serieuze instelling naar mij toe. Sophie was ook zo ingesteld, maar helaas pas na juni. Ik beveel de Hulpgids alleen aan als 'Gids' voor advertenties, niet als 'Hulp' bij heet zoeken. Je moet zelf heeel veel verstand er van hebben om het te kunnen volgen en in te vullen. Je kunt, als je zelf voorkeuren hebt, bijv. qua leeftijd, maar één leeftijd-gemiddelde invullen. Niet bijv. vanaf 30 jaar. Ook vaak alleen ja of nee zoals bij 'Aanbevelen?'

Prima organisatie, heldee en overzichtelijk.

Heb gemakkelijk een hulp oproep kunnen plaatsen. Kreeg vrij snel reacties. Toch heb ik vrij snel zelf iemand kunnen vinden tussen het aanbod. Heel fijn dat zoiets als de Nationele Hulpgids bestaat, had anders niet zo goed geweten hoe een betrouwbare dame te vinden die de nodige ervaring heeft met Alzheimer patiēnten.

fijn dat t weer gelukt is, dankzij Nationale Hulpgids

We hebben dit keer allerlei hulpen aangeschreven ipv wachten op een reactie en dat werkt beter. Verder zouden de zoekmogelijkheden wel wat verder uitgebreid mogen worden om tijd te besparen.

Alle hulp op één plek

Fijne website, en serieuze kandidaten gevonden! Sluiten heel goed aan bij onze zorgbehoeften.

Altijd een goede match

Elke keer als ik een zorgvraag uitzet kont er minimaal een maar meestal meerdere passende reacties. Dat is een prettige gedachte dat er blijkbaar tot nu toe voldoende zorgverleners te vinden zijn. De manier van communiceren op het platform is prettig.

Deze gids heeft mij snel en fijn aan een goede zorgverlener geholpen , erg fijn

De tweede persoon die me benaderde was een klap op de vuurpijl en toevallig kenden we elkaar, zij kende mijn dochter al via werk, helemaal fijn dus; vertrouwd en heel prettig

Goede hulp veel reacties

Er wordt goed in de gaten gehouden hoe de bemiddeling gaat nadat je betaald hebt.

Uniek

Super behulpzaam en heel veel reakties super bedankt dankzei jullie mijn hulp gevonden

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag