Een prettige en vlotte manier om in contact te komen met kandidaten.

Een oraktische en prettige manier van zoeken en matchen van kandidaten voor werkzaamheden die wij zochten. Goede ervaring.

Kreeg heel snel reacties.

Aanvankelijk voelde ik me een beetje overstelpt met aanbod. Maar het helpt om meteen goed te screenen wie er hebben gereageerd. Vervolgens snel reageren naar de personen die zich hebben gemeld. Ik heb degenen die een goede match leken toen ook meer details doorgegeven om zo duidelijk mogelijk te zijn over mijn vraag. Dan snel kennismaken, daar komt het toch op aan. Lukte vrij goed. Blij met de nieuwe begeleiders!

Ingewikkeld

Fijn dat je mensen kunt zoeken jammer dat je heel snel op inactief wordt gezet. Ook de mail die je krijgt of je iemand gevonden hebt is heeeeeel onduidelijk. Als je ziek bent kan je niet heel vaak en snel op de site kijken en of reageren. Ook jammer dat als je alleen het minimum kan betalen geen mensen kan krijgen. Heb heeel veel mazzel gehad met diegene die mij aan geschreven heeft.

Mooie site die goed in een behoefte voorziet!

Goede site een aanrader als je zorg wilt geven of inkopen.

Overzichtelijke site met betrokken mensen

De titel vat het al samen. Contacten zijn netjes verlopen, de site checkte regelmatig of alles nog naar wens verliep. Ronduit tevreden.

Er reageren mensen die geschikt en geïnteresseerd zijn.

een aantal mensen gesproken, via mail, telefoon of persoonlijk. Daar de meest geschikte van uitgekozen.

Zeer fijne site

Makkelijk en snel iemand gevonden in de buurt.

Prima manier om een hulp te vinden.

Ik was op zoek naar een huishoudelijke hulp. Deze heb ik binnen enkele dagen via de Nationale Hulpgids gevonden. Deze hulp is zeer naar mijn tevredenheid. De zoekmogelijkheden zijn uitgebreid: op woonplaats, de hulp waar je naar op zoek bent, leeftijd, man/vrouw, profielfoto en nog meer. Ik vind de Nationale Hulpgids een uitstekende gids.

Duidelijk en snelle reacties (kostenloos)

De eerste match was niet beschikbaar ... de 2e match was oke, zover nu te overzien.

Duidelijke site voor hulpvragers en werkzoekenden

Het is een goede site met duidelijke instructies. Werd hier attent opgemaakt door een zorgverlener. Discretie is ook erg goed geregeld. Brengt op een goede veilige manier vraag en aanbod bij elkaar! Een minder punt is dat er een aantal zorgverleners als zorgaanbieder op de site zijn, maar zodra je aangeeft officiële hulp te zoeken hebben ze geen ruimte meer.

Goed en snel

Vind de nat. Hulpgids fijn omdat je er snel hulp kunt vinden

Ik heb nergens enige kritiek, practische website met ruim aanbod op veel terreinen

ik ben zeer tevreden

Overzichtelijk, makkelijk om een advertentie te plaatsen én een hulp gevonden

Zie boven en ik vind het prettig om eerst op een veilige manier te kunnen overleggen via de site met een potentiële hulp. Ik had niet verwacht hulp te kunnen vinden maar wel vrij snel gelukt.

Uitstekend.

Goede middag ik ben Angela . Ik heb twee hulpen gevonden via de Nationale hulpdienst ik dankt jullie zeer hartstikke bedankt. Dit is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Nationale hulp diensten Ik ken de nationale hulp dienst niet ben via een vriendin die ook via nationale hulp dienst werk heeft gevonden . Die heeft mijn deze Sita gegeven ben echt blij mee. Ik heb ook vandaag deze site gegeven 👍. Groetjes Angela

Handig!

Mensen die ik zelf heb gevraagd konden allemaal niet, terwijl dat wel in hun beschikbaarheid stond. Dus beschikbaarheid is helaas niet actueel. Uiteindelijk mensen gevonden via de hulpvraag die ik had uitgezet. Daar zijn we heel blij mee. Prima medium!

Prima platform!

Prima platform om zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar te brengen! Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen en kandidaten te selecteren en te benaderen.

Fijne manier om een hulp te vinden.

Er is voldoende aanbod van hulpen. Goede omschrijving van de hulpen, die zich aanbieden. Vaak met foto en omschrijving van de persoon en wat ze voor werkzaamheden kunnen doen. Ik heb binnen twee dagen een hulp gevonden.

Ruime keuze

Duidelijke omschrijvingen van de "Hulpen". Klantvriendelijke website.

Lieve zorgzame hulp!

Sam is een lieve zorgzame hulp. Ik ben blij met haar.

Top de nationale hulpgids

Positief

Wat fijn dat deze site bestaat!

Totaal onwetend wees iemand ons op de nationale hulpgids. En met succes, binnen een aantal dagen hadden we al veel hulpverleners die zich zelf aanboden. Een beetje zoeken en we hebben een match gevonden waar we nu een wen traject mee zij gestart. Fijn dat dit bestaat!

Kan via jullie site zelf hulpverleners uitzoeken en spreken om te kijken of er een klik is en dat is gelukt

Ik hoef niet eens te zoeken Naar geschikte hulp, ze reageren zelf op de advertentie voor mijn dementerende moeder. Zonder de hulpgids waren we niet in staat om een pool te maken en had mijn moeder niet meer thuis kunnen wonen.

Goede omschrijving van gewenste hulp mogelijk

Voldoende aanbod van hulpen, afgestemd op mijn situatie.

Binnen twee dagen goede hulp gevonden!

Ik kende de Nationale Hulpgids niet, maar ik heb enkele dingen ingevuld, helemaal niet moeilijk! En nu na twee dagen heb ik al de hulp gevonden die ik graag wilde. Dat is echt ideaal!

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag