teleurstellend

Veel mensen (7 van de 11) reageren überhaupt niet. Twee hebben prijzen ruim boven het PGB tarief van de gemeente en er was iemand die alleen zwart wilde werken. De werking van jullie gids vind ik nog steeds goed, maar misschien kunnen jullie iets doen aan mensen, die keer op keer toch niet reageren.

Duidelijk

Overzichtelijke informatie snel een hulp gevonden

Duidelijke overzichtelijke site

Duidelijke overzichtelijke site waar ik de hulpvraag goed kon wegzetten en waar ik binnen no time reacties ontving. heb via de NationaleHulpgids twee nieuwe zorgverleners aan kunnen trekken. Top!

Heb op korte termijn drie hulpen gevonden

Was onbekend met het fenomeen Hulpgids, maar het werkt goed. Iets meer filters op de zoekfunctie zou prettiger zijn (radius kleiner dan 5 km bijvoorbeeld). Verder allemaal prima.

Zeer goed en uitgebreid zoeken wat je wilt top

Je gaat kijken op de site en je hebt een keus genoeg. Ben heel erg blij met deze site. En ik zou het zker aan anderen aanraden

meer duidelijke directe info dan van een gemeente

zelfs een vraag via de helpdesk werd snel en compleet afgehandeld. sowieso was op de info, als op het reageren van jullie etc. niets aan te merken.

de juiste plek voor de juiste zorgverlener!

Al verschillende zorgverleners gevonden en daar zaten goede bij!

Snel goede hulp gevonden!

Website heel gebruikersvriendelijk. Ik had binnen een paar dagen goede hulp gevonden.

Fantastische site

Ik had niet verwacht op deze manier hulp te vinden. Maar het is een fijne site waar ,serieus op je hulpvraag wordt gereageerd. Ik ben enthousiast,zal zeker vaker hier de hulp gaan zoeken.

Goed handteerbare site en informatie

Heel fijn en prettig.

Ik vond het heel fijn om mijn verhaal te doen en dat je heel specifiek alles kan aangeven wat je wilt en hoe je wilt. Je kan ook heel goed aangeven op welke dagen je iemand wilt hebben. Er wordt heel goed naar je wensen gekeken. Ik vond het heel prettig. Dank jullie wel

goede site om contacten te leggen en verdere afspraken te maken

De mensen die reageren hebben een verzorgende instelling en zijn geïnteresseerd in de cliënt, dit wordt door mijn als zeer positief ervaren.

Zeer makkelijk in gebruik, zowel voor hulpen als voor mensen die een hulp zoeken

Had op maandag een hulpvraag geplaatst. Reeds op dinsdag reactie. Via de site is het makkelijk en duidelijk om met elkaar te communiceren. Ben uiteindelijk ook met de persoon die als eerste reageerde in zee gegaan.

Klantvriendelijke website. Ik heb snel goede hulpkandidaten gekregen waar ik uit kan kiezen,. Hartelijk bedankt vriendelijke groet jet.

Geweldige manier om hulp te zoeken!

Zeer prettig om op deze manier zorg in te kopen.

Was makkelijk in te vullen

Perfect hoe alles goed en vlug is gegaan,ik ben dankbaar dat jullie er zijn..

Weer geslaagd via de Nationale Hulpgids.

Een positieve uitkomst van een contact gemaakt via de Nat. Hulpgids. Ik heb wel gemerkt dat de respons op mijn hulpvraag minder is geworden in vergelijking tot eerder geplaatste hulpvragen.

Goede overzichtelijke site!!

Goede overzichtelijke en betrouwbare site!! Echt aanrader!!

c_g_f_vitalis@ hotmail.com

Heel tevreden dat ze in zo korte tijd een huishoudelijk hulp aangeboden

Heel fijn hulpmiddel om ons team aan te vullen.

Veel aanbod van zorgverleners.

Snel, overzichtelijk en doeltreffend

Ik lanceerde mijn vraag voor een begeleidster en kreeg veel aanvragen. ik kon dus heel makkelijk een kjeuze maken uit een heel mooi aanbod van gespecialiseerde mensen. Heel fijn dus. Ga er zeker weer gebruik van maken in de toekomst!

slechts 1 reactie maar het lijkt er op dat ik een leuke hulp krijg

prettige site

het is een prettige site. Ik vind het alleen onprettig dat de mensen die zich aanbieden zich niet altijd bewust zijn dat de hulpvrager op deze site meestal hulpen zoekt die op een loonlijst willen staan. Ik zou het erg prettig vinden als dat vanuit uw site wordt duidelijk gemaakt.

aanbod=snel, maar reacties=minder snel, en zo onstaat overlap

Zeer geachte leden van hulpgids, Deze week ga ik eindelijk iemand ontmoeten en hopelijk mee verder als hulpverlener voor me,want ik heb zeer hard extra hulp nodig,maar het aanbod gaat zo snel, en mijn eerste contact duurt gewoon even(mailen en dan wachten op respons, etc), en die mogelijkheid dat aan te geven,staat er zeer spijtig genoeg niet,dus aub (!) een knop,waarin staat,dat ik contact heb met een hulpverlener ,maar dat dat gewoon tijd nodig heeft.(door mailen,respons,respons) Nu kan ik gewoon niet zeggen, ik verder niemand nodig,omdat mijn nieuwe zorgverlener nog niet eens is begonnen. Ben overigens wel erg blij,met wat jullie doen, en deze tip kreeg ik van het Zorgkantoor in Eindhoven. Dus jullie hebben mij zeer geholpen,want met extra hulp houd ik zelfstandig wonen met pgb vol. En als ik weer meer hulp nodig heb,dan ga ik direct weer naar de hulpgids toe.Ik heb nu pas door hoe belangrijk jullie zijn. Kan jullie dus alleen maar zeer bedanken, voor wat jullie allemaal aanbieden. en zeer goed mogelijk dus dat ik opnieuw een beroep op jullie doe.Ik hoop dan ik dan ook weer op jullie goede hulp kan rekenen, groet ,arie

Snelle reacties van aangeschreven kandidaten

Zeer gevarieerd aanbod van potentiële kandidaten die allemaal op hun manier iets extra’s meebrengen.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag