Zeer goed en snel

Goede evaring snel hulp angebood

Goed georganiseerd, als je bovendien wordt doorverwezen is dat top!

Zie boven, zo heb ik iemand gevonden

Heb een keus kunnen maken via jullie

Juiste hulp snel gevonden

Het is een super site! Er staat altijd wel iemand op die aansluit bij de zorgvraag!

Snelle service en veel aanbod.

Er is veel aanbod, maar zodra je contact maakt blijken er verschillende hulpen (ZZP'ers) al voldoende uren te hebben en om die reden af te haken. J komt dan snel bij een bedrijf terecht...

Goede service. van dit bedrijf.

Pas op met de beschrijving van de aangeboden hulp. Klopt niet altijd. ZZPer die geen ZZper meer was. etc. Of geven geen antwoord. vr. gr. L Fredrix.

Fijne ervaring

Makkelijk in contact komen met hulpen

Voor mij heeft het plaatsen van een advertentie goed uitgepakt.

Ik zou het iedereen aanraden om gebruik te maken van jullie site. Het werkt goed en snel. Wanneer je de advertentie goed beschrijft kom je met de juiste mensen in contact.

Hulpen hebben hun site niet in orde staan veel op die niet kunnen

Stond vaak bij de hulpen dat ze kunnen op dat tijdstip en dan blijken ze al vol te zitten Vond dat steeds weer veel energie kosten

goede ervaringen met het gebruik van nationale hulpgids

Aanbod en vraag is duidelijk. Af en toe stop er eens een zorgverlener bij ons en dan is deze site een prima hulpmiddel om een andere te vinden.

Werkt heel goed op deze manier !

Ik ben blij dat ik een geschikte collega via Nationale Hulpgids heb gevonden.

breed scala aan mogelijke hulpverleners

De NationaleHulpgids.nl heeft me geholpen een gepaste hulpverlener te vinden.

Zeer doeltreffend

Ik heb heel snel reacties ontvangen van een aantal geselecteerde kandidaten en ook van mensen die onze hulpvraag hebben gelezen. Perfect dus want snel en doeltreffend.

Goed medium

Mooie kans m goede hulp te vinden

Goede ervaring met de National Hulpgids

Fijne website met ruim aanbod en met duidelijke profielen van de hulpverleners. Ook heel goede, snelle en vriendelijke ondersteuning van de Helpdesk! Snel iemand gevonden voor een cliënt.

Ik kan hier altijd ieman vinden!

Makkelijk in te vullen en goed zichtbaar bij de gezochte doelgroep

Makkelijk in te vullen en goed zichtbaar bij de gezochte doelgroep

je kunt echt duidelijk aangeven wat je voor hulp wil!

Het is een geluk dat er net een goede match tussen zit.

prima instrument om hulp te vinden.dank voor uw goede werk.

het zou schelen wanneer zorg aanbieders hun advertentie aanpassen als zij al voldoende werk hebben zo dat je niet voor niks op hun advertentie hoeft te reageren. vaak hebben ze ook geen interesse in het aantal uren. blijft toch een prima ding. met vr.groet,Herman.

weer een goede kracht gevonden via de Nationale Hulpgids!

prima website en service

hulp gevonden

hebben al meerdere hulpen gevonden via de nationale hulpgids super dat jullie er zijn.

Ik heb vlot een geschikt iemand gevonden.

uitstekend

ik ben dank baar dat ik hulp hep ge vonden

ik hep heel wat hulp verlener ge had op mijn vraag er zijn het er 3 ge worden ton ik me weer melde voor hulp er ging geen dag voor ik eer konkijken ik ben wel goed gaan kijken ken wie de beste was ik kon wel en verschil toen ik mbo3 en mbo4 noteerde toen ging het vlug ik ben zoo dank baar dat ik op de hulpgids stond ik dank het zorg tiem het is toe voor iedereen de ouderen zouden meer mogen weten dat dit kan dank u wel voor u stuun jan

Prima hulp gevonden

Heb een fijne hulp gevonden die aansluit bij mijn wensen.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag