Prima gecentraliseerd punt voor het vinden van een hulp.

beste site om hulpverleners te zoeken in de zorg !

prima mee te werken .

top

ik vond snel een bekwame hh hulp

Makkelijke manier om hulp te zoeken

Fijne website, makkelijk om hier je hulpvraag uit te zetten

Een hele goede app om een hulp te vinden

Een hele goede app om een hulp te vinden

Goede manier om in contact te komen niet altijd passende reacties

Het is fijn dat er een platform is als dit, ik vind het alleen best lastig om in contact te komen met de juiste mensen. Ik heb wel een hele specifieke hulpvraag voor mijn zoon en krijg heel vaak niet passende reacties van mensen. Uiteindelijk wel een hele goede gevonden en met een ander in gesprek.

heel positieve ervaring met NationaleHulpgids.nl

Al enige jaren doe ik / doen wij als familie een beroep op de NationaleHulpgids.nl indien op zoek naar zorgverleners. Ik vind het een fantastische hulp. Het werk snel en goed. Ik krijg op tijd bericht en de reacties van zorgverleners is heel correct. Het is een snelle manier om goede zorg te vinden. Mijn dank is daarom groot dat dit op deze manier is opgezet.

Het is een overzichtelijke website.

helpend

het is fijn dat onze advertentie getoond wordt aan ingeschrevenen. Wat opvalt is dat wij gereageerd hebben op profielen van mensen die niet reageren. krijgen zij een melding van een dergelijk bericht? gelukkig hebben we mensen kunnen vinden die op onze advertentie hebben gereageerd en heeft het nieuwe teamleden opgeleverd.

Prettig

Prettige site

Gemakkelijk om via NationaleHulpgids aan een goede huishoudeijke hulp te komen

Ik was op zoek naar een huishoudelijke hulp en die heb ik via jullie site gevonden. De hulp die ik nu heb, reageerde op mijn hulpvraag.

Fijn om in dit systeem te kunnen zoeken naar een hulp. Dankjewel.

Handig dat het systeem meteen de km afstand weer geeft, geslacht, leeftijd. Dat je verdere details Kunt opzoeken. Heel handig dat je je eigen aantekeningen kunt opslaan, onzichtbaar. Ik ben dankbaar dat het systeem opgezet is en functioneert.

Zeer goede website om begeleiding te vinden

Duidelijk, overzichtelijke website. Ook het beheer is erg goed. Als iemand een aantal dagen een bericht niet beantwoord word je hieraan herinnerd. Er is veel aanbod van hulp die je makkelijk kunt filteren op jouw eigen wensen en behoeften. Top dat deze website bestaat!

Fijne hulpen gevonden

Via de hulpgids heb ik vier freelancers en zzpr‘s gevonden om mijn moeder te verzorgen. Ideaal!!

Zeer veel reacties

Uit de vele reacties die ik hier kreeg iemand gevonden die niet alleen zeer veel doet en help bij mijn problemen maar die ook weer mensen ken die op andere vlakken ook nog weer eens kunnen helpen TOP en dat balletje is uiteindelijk gaan rollen via nationalehulpgids

zeer tevreden met deze manier van hulp zoeken

zeer tevreden

Snelle reactie

Goede ervaring, de onder de aandacht gebrachte hulpen komen bekwaam over. Ruime keuze, en snelle respons. Bedankt!

Handig

Heeft even geduurd, verschillende benaderd, uiteindelijk ons iemand benaderd.

Geen poespas en doelgericht

Door onderling contact wordt duidelijk wat de vraag voor zorg is. Beide kunnen beoordelen of je met elkaar in zee gaat.

Een goede en overzichtelijke site

Alle omschrijvingen van de hulpen waren zeer duidelijk. Wat wel erg jammer was dat bijna alle hulpen die ik aangeschreven heb te kennen gaven dat ze voldoende werk hadden en daarom geen interesse hadden. Het heeft mij daarom wel veel moeite gekost om iemand te vinden.

Zeer mooie praktische site

Fijne open en gebruiksvriendelijke site. Alleen de ervaring leert nu, dat de profielen van mensen, niet up to date zijn. De keuze is reuze. Hoop mensen aangeschreven, maar weinig tot geen reactie en wanneer wel reactie, niet meer beschikbaar

Het lukt zelfs mij om een advertentie op te stellen en reacties te beantwoorden, dus prima

Het is niet altijd gemakkelijk om een huishoudelijke hulp te vinden, maar het is uiteindelijk gelukt

Vele mensen die ingeschreven staan houden hun beschikbaarheid niet goed bij, daarnaast heb ik in de afgelopen jaren gemerkt dat mensen niet altijd via een Pgb willen werken .....en alleen zwart willen werken. Maar ik heb nu iemand gevonden via jullie. En daar gaat het mij uiteindelijk om..

Zoals de sterren al aangegeven hebben, uitstekend!

Zeer snel , zeer accuraat, zeer doelmatig, dus eigenlijke jk gewoon een aanrader

nathalie gaat 4 octtober beginnen

Rijswijkseweg 60