Voor mij is het prima geregeld
Pluspunten
We hebben heel veel logeeraanbiedingen gekregen. Dankjewel!
VerbeterpuntenKennis, vakmanschap en betrouwbaarheid weet ik nog niet.
Pluspunten
Pluspunten
Betrouwbaarheid en kennis en vakman schap kan ik nog niet beoordelen. Dit is mijn eerste contact met de hulp gids. Verder snelle en hoopvolle contacten kunnen leggen.
Pluspunten
Heel fijn dat dit bestaat in Nederland voor iedereen die het nodig heeft.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Totnutoe ben ik iedere keer heel snel geslaagd bij het vinden van hulp via de Nat. Hulpvraag. Dank daarvoor
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk
VerbeterpuntenMensen benaderen die geen gebruik meer maken van de site maar nog steeds gemeld staan. Erg frustrerend voor degene die zoekt!
Pluspunten
Snelle reacties, prima ga zo door
Verbeterpuntenkan een hulp maar ook de hulpvrager op één of andere manier gecheckt worden?
Pluspunten
Antonetterette
VerbeterpuntenAntonetterette
Pluspunten
x
Verbeterpuntenx
Pluspunten
Op een snelle manier iemand vinden voor hulp.
Pluspunten
Heb al een paar keer kanjers van begeleiders via jullie gehad.
VerbeterpuntenNiet iedereen reageert op mijn mail dus ik denk dat een aantal niet aktief zijn terwijl ze toch een profiel hebben.
Pluspunten
Enigste snel toegankelijk medium jn NL; Advertenties snel op te geven. Goed systeem dat u adverteerders die niet reageren op aanbiedingen achter de vodden zit.
VerbeterpuntenIk volg uw advies en gaf een (betaalde) advertentie op teneinde sneller meer reacties te krijgen. U incasseerde de daarvoor verschuldigde €29.00, doch 14 dagen later was mijn advertentie nog niet zichtbaar. Dat was duidelijk jullie fout. Intussen heb ik door zelf actief te spitten in de aanbiedingen de gewenste hulp gevonden. Nu is die advertentie wel betaald, maar nimmer zichtbaar geweest. Ik mag u voorstellen dit als een TEGOEDBON voor mij te bewaren en als ik in de toekomst weer eens een nieuwe hulp moet hebben ik mijn -reeds betaalde- advertentie alsnog zichtbaar mag maken, zonder opnieuw te moeten betalen. Dan kan ik mijn oordeel op het punt "Betrouwbaarheid" ook bijstellen.
Pluspunten
fijn dat jullie bestaan!
Verbeterpuntenzoekfunctie op dagen / tijden en soort controle daarop, vaak zijn de aangegeven beschikbare momenten niet mogelijk / wellicht handig om voor de avonden/middagen vroege en late deel aan te vinken - dienst tot 2030 is anders dan tot 2300 bv
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag