Pluspunten
Geeft aan welke hulpen in de buurt zijn en wat ze bieden. Je kunt reageren en zij kunnen op jou reageren.
VerbeterpuntenEr reageerde ook iemand van verder weg. Dat kan voor ons nooit passend zijn. Al kon diegene wel bieden wat we zochten.
Pluspunten
prima communicatie
Pluspunten
Weet wat ze doen op dit gebied!
VerbeterpuntenGeen
deze vragen over een bedrijf (Hulpgids?) begrijp ik niet
Pluspunten
Makkelijk om personeel te vinden, helaas jammer dat mensen misbruik maken van personen die hulp zoeken
VerbeterpuntenTijden aanpassen, je kunt soms werk hebben voor bijv middag stukje avond. Betrouwbaarheid beter als dit mogelijk is van een zorgverlener onderzoek eisen stellen!
Pluspunten
Snelle communicatie en gerichte vraagstelling
VerbeterpuntenMis vaak CV van mensen tbv voor selectie. Profiel schets qua antwoord mogelijkheden beperkt
geen tips op dit moment.
Pluspunten
Veel zorgaanbieders, op een eenvoudige manier advertentie plaatsen en systeem om contact te hebben.
Pluspunten
tips en adviezen geven herinneren aan het nog moeten reageren handig dat er hulpen in mijn regio geselecteerd worden en dat ik daar bericht over krijg. Ik ben heel tevreden!
Verbeterpuntenik heb geprobeerd een handeling ongedaan te maken, ik had de verkeerde hulp geselecteerd die we aangenomen zouden hebben. Dat lukte helaas niet.
Pluspunten
Brengt hulp naar voren, die in de buurt zitten
VerbeterpuntenKunnen alle mensen in de wijk zich aanmelden als pgb-er. M.a.w. wordt al deze pgb-ers gecheckt op hun diploma's en certificaten?
Pluspunten
Dankzij de nationale hulpgids heb ik een prima verzorgende gekregen
Bij de evaluatie kan het ook zijn dat er een sollicitatiegesprek gaat plaatsvinden. Dit is wenselijk te vermelden
Pluspunten
N.V.T
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Je kunt als zorg-vrager eenvoudig en gemakkelijk een zorgvraag erop zetten, hierbij word je ook goed ondersteund door de site (wat je bijv. wel en niet in je advertentie moet zetten). Doordat de zorgverleners betalen is het ook nog eens zeer betrouwbaar!
VerbeterpuntenIk vind de site zelf niet gebruiksvriendelijk, er is duidelijk ruimte voor een hoop verbetering/ optimalisering/ modernisering. Met name ook voor de mobiele versie van de app. De berichten vind ik het meest onduidelijk, je kunt berichten moeilijk terugvinden en bent daar snel het overzicht kwijt. Met name als er meerdere keren gecorrespondeerd is met iemand.
Pluspunten
Het is overzichtelijk en de hulp kan ons makkelijk vinden en benaderen
VerbeterpuntenAls je even niet reageert, blijven jullie mailen. Soms lukt het niet door de ziekte om binnen 3 dagen te reageren
Pluspunten
Wij zijn erg blij dat dit portaal bestaat. Binnen no time reageerden meerdere ZZP-ers. Er was 1 kandidaat die na mailwisseling niets meer van zich heeft laten horen. De andere 2 kandidaten zijn op gesprek geweest of komen nog langs.
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag