Pluspunten
Een geweldige uitvinding!
Pluspunten
- handig om vraag uit te zetten en reacties te onrtvangen - mogelijkheden om zelf te zoeken - privacy gewaarborgd
Verbeterpunten- helaas geen mogelijkheid om feedback te plaatsen, enkel aanbevelingen zijn mogelijk - de informatie in de databank is niet up to date, je loopt er als hulpvrager veel tegenaan dat mensen niet kunnen terwijl in de app wordt aangegeven dat ze wel beschikbaar zijn - regelmatig hapert het berichtenverkeer
Je moet ook commentaar kunnen neerzetten over mensen/bedrijven die hun afspraken niet nakomen of je proberen op te lichten. Zodat je andere mensen hiervoor kunt behoeden!
Pluspunten
heel blij met dit bedrijf
Pluspunten
het systeem werkt goed.
Verbeterpuntenallen heb ik de indruk dat ik maar 10 minuten de tijd heb om een zorgvraag in te vullen, daarna stagneert de website en moet ik het kopieeren en opnieuw invoeren. Mijn indruk is wel dat zorgverleners hun advertentie vaak niet actueel houden of bijwerken. Kan dit worden gestimuleerd?
Pluspunten
Makkelijke manier om met potentiele hulp in contact te komen zonder dat de bemiddeling iets kost, super!
Pluspunten
er zijn veel hulpverleners aangesloten bij deze website. Er is veel info te verkrijgen over hulpverleners in de buurt
VerbeterpuntenHet zoeken van zorg kost echt wat tijd, iedere week een bericht sturen is storend, geef het ieder geval een maand als zorg vraag wordt gesteld. Ook misschien wat kritischer over de hulpverleners; referentie misschien verplicht toevoegen aan advertentie hulpverlener.
Pluspunten
super fijn dat het bestaat!!
Pluspunten
Gemakkelijk toegankelijk
VerbeterpuntenCl U zou er wellicht bij uw ingeschreven hulpen nóg sterker op kunnen aandringen antwoord te geven; cq hun afspraken na te komen. (Ik snap dat dat een hele opgave is).
Pluspunten
makkelijk toegangbaar
Verbeterpuntenwij zouden het prettig vinden wanneer de aangeschreven hulpverleners ook een reactie geven. we snappen dat jullie daar weinig invloed op hebben maar dat is erg frustrerend.
Aanhef wil ik graag wijzigen in mevrouw, maar dat lukt niet. Gegevens van hulpverleners zijn vaak niet op to date, zoals geboortedatum, woonplaats e.d. Verder alle lof voor de Nationale Hulpgids! Altijd lukt het weer om een geschikte begeleider voor onze autistische zoon te vinden.
Pluspunten
Dat t bestaat.
VerbeterpuntenHelpdesk Begeleiding bij klacht mager..... De lat wat misbruik is ligt te hoog.... Nettiquette en toon antwoorden worden uitsluitend aan gebruikers overgelaten.....en wat is een ".op zich zelf staan probleem" zonder definitie wat jullie daaronder verstaan?! En waarom wordt een op zich zelfstaannd conflikt niet begeleid als de hulpvrager daar om vraagt? Ik heb t gevoel dat de zorgopleiding/zorginleving van de helpdeskers zelf wat mager is......... er zijn nog verwarrende inconsekwente reacties van meldingen... Je bericht is verzonden...re s die bij de een kloppen bij de ander niet aangegeven worden op postvak in...aanvulling beschrijving hulpvraag die niet meer zichtbaar was . Kortom nu niet meer echt op te diepen zaken die verwarrend zijn. Ik werd hierin ook door de hulpen bevestigd dat de site ook zo zn niet gebruiksvriendelijke kanten heeft.
Pluspunten
makkelijk en snel bruikbaar gebruikersvriendelijk breed bereik
Pluspunten
snelle reacties van de hulpen.
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag