Pluspunten
Via NationaleHulpgids.nl heb ik veel reacties gekregen op mijn oproep voor hulp in huis (voor een gehandicapt kind). Het waren stuk voor stuk gekwalificeerde en bevlogen mensen. De website is handig in gebruik en overzichtelijk. We hebben gevonden waar we naar op zoek waren, tot onze grote tevredenheid!
Pluspunten
Helder en duidelijk. Erg fijn in gebruik!
VerbeterpuntenHulpen die niet meer beschikbaar zijn of geen gebruik meer maken van hun profiel, hen de profielen laten verwijderen om teleurstelling te voorkomen.
Pluspunten
gemakkelijke manier om in contact te komen met hulpverleners
Verbeterpuntenniet iedereen die zich aanmeldt als hulpverlener, is dat in de praktijk ook.
Pluspunten
Ik ben heel goed geholpen bij het vinden van een verzorger voor onze dochter. Wij zijn ontzettend blij met de nationale hulpgids.
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk. Gebruijsvriendelijk.
Pluspunten
Breed aanbod aan hulp en duidelijke layout
VerbeterpuntenSoms beperkte opties om aan te klikken
Pluspunten
Snel, betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
het platform is handig.
VerbeterpuntenHet is een enorm zoekwerk om mensen te vinden. als iemand gereageerd heeft buiten mijn initiatief om is het onmogelijk om die op naam terug te vinden. een iemand heeft niet gereageerd, het zou fijn zijn als die persoon dat gewoon laat weten als het niet uitkomt
Pluspunten
Altijd fijn om achter de hand te hebben bij het zoeken van hulp. En fijne site om administratie bij te houden.
VerbeterpuntenVerwachtingen omtrent salariëring bij uitsluitend schoonmaakhulp vaak te hoog, misschien duidelijk aangeven wat de regels van een PGB zijn?
Pluspunten
Gebruiksvriendelijkheid van de web-site en de snelheid dat ik iemand gevonden heb.
Pluspunten
Brengt vraag en aanbod gratis bij elkaar. Duidelijke website en eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
het lukt werkelijk om contact te krijgen met mogelijke hulpen, is heel snel geregeld, top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vind het heel fijn ,dat u alleen de hulpvrager en hulpgevende met elkaar in kontact laat komen zonder korting op uurloon of dergelijke. Dat u zelf een bedrag vraagt voor de hulp ,die u mij verleend hebt ,vind ik billijk.
VerbeterpuntenGraag zou ik de oude hulpvragen en reacties verwijderd zien. Maar dat kan niet ,zegt u.
Pluspunten
Snelle reacties.
Pluspunten
Er moet nog gestart worden met de hulpverlening, derhalve hieromtrent nog geen uitspraak
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag