Pluspunten
Praktische tool.
VerbeterpuntenBij kontakt met de gegadigden blijkt informatie niet altijd up to date
Pluspunten
Handig prikbord voor algemeen aanbod. De mails met rappels zijn handig (of ik al antwoord heb gehad van de hulp-aanbieder.....)
VerbeterpuntenZoekcriteria zijn beperkt (wat ik snap want ALLE aanbieders die ik aanschreef hebben hun profiel-gegevens niet up-to-date, zoals de kalender met daarin hun beschikbaarheid. : -( Als je al zou kunnen zoeken op beschikbaarheid, zou het toch niet kloppen.
Pluspunten
De mogelijkheid om via de mail te communiceren zonder dat meteen je contactgegevens zichtbaar zijn.
VerbeterpuntenHet invullen van de aanvraaglijst. Keuzemogelijkheden soms wat onduidelijk, waardoor soms verwarring ontstaat.
Pluspunten
De zorgvrager en zorgverlener komen eenvoudig met elkaar in contact via de site.
VerbeterpuntenZorgverleners moeten betalen om te kunnen reageren op een zorgvraag. In verhouding is dit best veel. Daarom vermoedelijk ook vaak geen reactie terug. Alleen van de betalende zorgverleners.
Pluspunten
Heel handig om op deze manier een hulpverlener te vinden.
VerbeterpuntenDe beschikbaarheid van hulpverleners klopt vraagt niet, waardoor het veel meer tijd kost dan nodig is.
Pluspunten
Werkt prima.
Pluspunten
Een oplossing om mensen te vinden die beschikbaar zijn voor pgb-zorg.
VerbeterpuntenZoeken op: beschikbaarheid.
Pluspunten
mooi ontmoetings platvorm
Verbeterpuntenblokkeer tijdelijk niet reageerders die minder dan 5 reacties per dag krijgen. promoot fatsoen en straf onbeschoftheid af.
Pluspunten
Werkt goed.
VerbeterpuntenIedereen zou wel zijn gegevens moeten bijhouden, nu reageer je dikwijls op hulpverleners die al voorzien zijn.
Na het 1e contact zou ik direct contact willen met de hulpgever. Nu moet dat via de NHG.nl. Daardoor zit er onnodig vertraging bij van enkele dagen.
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag