Goed Platform voor een hulpvraag

Handig

Nationale hulpgids is een fijne en makkelijke manier om goed passende hulpverleners te vinden.

Toch nog behoorlijk snel een hulp gevonden

Bedankt Nationale Hulpgids dat het weer lukte om via jullie een thuishulp te vinden. De vorige keer is al ruim 12 jaar geleden en die hulp is nu bijna bij haar 12 1/2 jarig jubileum. Onze zoektocht van toen stond nog steeds keurig opgeslagen. Wij zijn dus een zeer tevreden gebruiker.

Heel fijn dat ik zo snel een (tijdelijke) hulp heb gevonden

Vanwege een gebroken pols kan ik niet uit de voeten en heb ik een oproep geplaatst voor een tijdelijke hulp. Al snel kreeg ik een positieve reactie en vandaag is de hulp voor het eerst geweest. Heel fijn.

Gaat wel

Er staan ook allerlei vage bedrijven bij met nauwelijks ingevulde gevevens, kvK’s die op andere namen staan dan de naam in de gids. Levert veel extra werk op. Ook het gepush via de mail heel vervelend. Het moeten verstrekken van privacygevoelige gegevens: heel irritant.

een prettige manier om mensen bij elkaar te brengen.

De mensen die reageren zijn divers. Ook voldoen ze vaak niet aan de hulpvraag. Door alles te beantwoorden, kom je er wel uit, wie jou wil helpen zoals je de hulpvraag hebt ingevuld.

Redelijk

Een mooie site echter dat zzp-ers en woonvormen gewoon tussen werkzoekenden staan vind ik het lastig zoeken. Ook dat je eerst een heel verhaal moet lezen voor je er achter komt wanneer die persoon beschikbaar is en wat ze vragen vind ik lastig. Het heeft mij heel veel tijd gekost. Uiteindelijk is er van al mijn hulpvragen maar één persoon die het werk ook daadwerkelijk wil doen.

Goede ervaringen met hulpgids

Fijn om een goede plek te hebben waar vraag en aanbod samen komt. De site ziet er simpel uit, maar is dan ook gratis en vooral doeltreffend. Wij hebben onze hulp via de site snel gevonden.

Goede manier om hulp te vinden

Goede manier om hulp te vinden.

Nivo

In één woord fantastisch!

Wat een geweldige ervaring met de Nationale Hulpgids. Eindelijk een organisatie die werkt! Al veel vaker op allerlei platforms berichten/hulpvraag gezet maar kregen daar niet of nauwelijks respons op. Bij de Nationale Hulpgids hadden we binnen één week al 11 persoonlijke reacties en ook nog bijna dagelijks vanuit de hulpgids toegestuurde lijsten(vacaturebank) van mensen die matchen aan de hulpvraag die wij hadden uitgezet. Superfijn, wij zijn er enorm door geholpen en hebben nu een geweldig team van drie ambulant begeleiders voor onze zoon!

Snel hulp gevonden

Door omstandigheden hadden we snel hulp nodig toen iemand ons wees op nationalehulpgids.nl Eerst iemand aangeschreven maar die was helaas niet beschikbaar en daarna zelf een advertentie geplaatst. Had er niet veel hoop op, maar toch meldde zich iemand die perfect de hulp heeft geboden die we zochten. En daarna nog iemand. Had ik niet verwacht, maar ben erg blij.

snelle, ruime en deskunidge, respons op mijn hulpvraag

Meteen dezelfde dag kreeg ik al voldoende respons om een keuze te kunnen maken.

Veel aanbod, weinig in de soort hulp die ik zocht

Fijn dat ik na diverse contacten iemand heb gevonden. Op vragen die ik bij diverse mensen had wordt niet of nauwelijks gereageerd. Het zoeken kost op deze manier veel energie.

gelukkig hulp gevonden voor mijn vakantie

via de Nationale Hulpgids is het gelukt om in een ander gedeelte van het land twee verzorgsters te vinden die mij tijdens onze vakantie komen verzorgen.

Altijd veilige en goed georganiseerde manier om hulp te vinden

Weer een zorgverlener gevonden!

Soms verliest ons vaste, fijne team een zorgverlener vanwege verhuizing of het vinden van een andere uitdaging. Het is niet altijd even makkelijk om iemand te vinden die we zoeken. De NationaleHulpgids heeft ons hiermee geholpen.

Veel teveel mail, dit roept irritatie op

Ik heb een oproep geplaatst, maar niet gelijk tijd gehad om te reageren op de berichten van hulpverleners. Dan ontvang ik ontzettend veel mail van jullie om me hieraan te herinneren. Dit roept irritatie op. Als ik een oproep plaats, heb ik er zelf ook belang bij om een goede hulpverlener te vinden. Dus ik ga dan zeker reageren op de berichten die ik van de hulpverleners ontvang. Het zou fijn zijn om na een week een reminder te krijgen, maar zeker niet dagelijks.

Fijn om zo makkelijk met iemand in contact te komen

Mooi dat vraag en aanbod op deze manier samenkomen. Natuurlijk heb ik ook een paar mensen gehad met wie er geen klik was, maar ik heb al een paar heel goede begeleiders gevonden via de nationale hulpgids. Bevalt me goed deze manier van zoeken en vinden!

Snel hulp gevonden

Makkelijke site, en snel hulp gevonden.

super snel

Heel snel reacties en een match gevonden.

Super handig

Vakantiezorg snel en goed geregeld

Goed Maar het programma is wel moeilijk

Maar het programma is wel moeilijk Verfijnd zoeken of verfijnd dingen ingeven is misschien wel zo handig

uitstekend werkende site

Na in vele opzichten teleurstellend contact met verschillende zorginstellingen nu eindelijk veel enthousiaste reacties op de hulpvraag. Op de site is goed de professionaliteit, passendheid van het aanbod en mogelijke match te beoordelen. Bovendien werkt de site vlot en intuïtief en is zeer behulpzaam en effectief bij het beantwoorden van reacties. Gezien het vele werk dat zoeken naar passende hulp met zich meebrengt is dat absoluut een groot voordeel. Een grote opluchting dat er zo'n platform is waar je je match goed begeleid kan vinden!

Snel geschikte hulp gevonden

Je kunt een uitgebreide zorgvraag aanmaken, waar hulpen op kunnen reageren. Ook kun je zelf hulpen benaderen. De meeste profielen van hulpen zijn actueel, maar niet altijd. Dat maakt het soms lastig om een goede match te vinden. Het zou fijn zijn als je sneller zou kunnen zien welke hulpen matchen met je zorgvraag, maar meestal reageren er genoeg hulpen en lukt het goed om een geschikte hulp te vinden.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag