Pluspunten
Praktisch in gebruik.
VerbeterpuntenGeef aan hoe lang geleden iemand een advertentie heeft geplaatst en verwijder mensen als ze al langere tijd niet actief zijn. Ik kreeg nu nl heel veel reacties van mensen die niet beschikbaar waren. Zij hadden blijkbaar hun beschikbaarheid niet ge-update.
Pluspunten
heel praktisch en ik heb er veel profijt van.
Pluspunten
Vooral de communicatie vond ik geweldig. Werd goed op de hoogte gehouden van de acties die jullie ondernamen. Bedankt.
geen
veel hier reageren "gewoon" niet, nogal onbeschoft.
Pluspunten
In een woord geweldig!!!!
Pluspunten
Fijn dat er gericht kan worden gezocht.
Pluspunten
snelle reaktie
VerbeterpuntenJammer dat 2/3 van de hulpen geen antwoord geeft, en als ze al vol zitten: waarom sta je dan op deze site vraag ik me af.
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Duidelijke website, overzichtelijk. bv. postvak in/uit enz
Verbeterpunten?
Pluspunten
Hulpen konden we zelf uitkiezen. Ivm met vakanties soms wat later reacties maar dat had ik ingecalculeerd.
Pluspunten
de hulp zoeker en de hulp aanbieder worden op een snelle manier tot elkaar gebracht
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
De zoekmogelijkheden op internet
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag