Pluspunten
Accurate reacties bij het ontvangen van gegadigden (mailtje bij nieuwe reactie), tussentijdse controle (navraag of de aanvraag al is afgehandeld)
VerbeterpuntenTe weinig werkervaring zichtbaar bij reactie van aangemeldde kandidaten. Eventueel een optie toevoegen waardoor iemand als aanbieder van hulp een cv kan bijvoegen (niet zichtbaar voor anderen dan de aanvrager van hulp).
Pluspunten
Een goede service. Goede selectie-mogelijkheden.
VerbeterpuntenToch een tip. Ik kon nergens vinden wat PRO betekent bij de naam van een persoon.
Pluspunten
snel en effectief, prima initiatief.
Verbeterpuntenkan er nog geen enkele vinden. wel vind ik het lastig dat telnrs niet uitgewisseld kunnen worden, maar gegrijp ook het beschermrecht.
Pluspunten
......
Verbeterpunten......
Pluspunten
De reacties kwamen erg snel. Dat was fijn.
VerbeterpuntenZou het zo niet weten.
de informatie van de advertenties van de hulpen is niet altijd up to date
Pluspunten
Snel en gemakkelijk en geweldig platform om zorgzoekenden laagdrempelig en zeer gemakkelijk in contact te brengen met professionele zorgverleners. Uitstekend platform en techniek achter de site. Ben vooral onder de indruk dat zorgverleners zelfs sms of herinneringen krijgen en zo asap contact ontstaat en snel respons, zorg of duidelijkheid ontstaat
VerbeterpuntenGaat geweldig zo! Dank jullie!
Pluspunten
snelheid, up to date, was blij verrast met zo snel zoveel reacties
Verbeterpuntenopgegeven afstand woon-werk beter matchen,
Pluspunten
Veel aanbid juiste aanbieders
VerbeterpuntenVerzenden van berichten is verwarrend.
Pluspunten
Het systeem werkt,althans in ons geval.
Pluspunten
Het kon niet beter, alles werd correct behandeld!
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag