Pluspunten
Fijn dat er een site is waar vraag en aanbod samenkomen!
VerbeterpuntenMisschien een idee om zorgaanbieders te screenen voordat zij zich aanmelden
geen
Pluspunten
Heel snel hulp waaruit ik kon kiezen
VerbeterpuntenHad om Pers. Verzorging EN Huishoudelijke hulp gevraagd. Kreeg heel veel meldingen zonder huishoudelijke hulp, hier had ik dus weinig aan. Ook de tijd en beschikbaarheid kwam niet overeen helaas
Pluspunten
De verschillende hulpen die jullie aanprijzen, zodat ik zelf kan kiezen wie ik geschikt vind. Ook betrouwbaar omdat ze bij jullie ingeschreven staan en dus weet wat ik in huis haal. Een wildvreemde via marktplaats vind ik niet zo fijn.
VerbeterpuntenKrijg steeds een bericht dat ik nog niet heb gereageerd op de hulp, maar toch al terug geschreven dat ik al een hulp heb gevonden via jullie. Zij begint op vrijd. 6 jannuari
Pluspunten
Ik heb snel een nieuwe hulp gevonden! Daar ben ik heel blij mee, want ik zat omhoog, mijn vorige hulp moest plotseling en per direct stoppen met werken wegens persoonlijke problemen. Ik hen nu een superleuk meisje gevonden waar het super mee klikt, en dat vind ik heel belangrijk want zo iemand komt wel in je huis en in je leven.
VerbeterpuntenNiet meteen de site op slot zetten als men veel dezelfde berichten verstuurd. Ik ga niet voor elke hulp een eigen bericht sturen, mijn eerste hulpvraag is hetzelfde, dus het eerste bericht aan diegenen ook.
Pluspunten
Snel en groot aanbod
VerbeterpuntenSoms plat gemaild met aanbod. Maar dat is natuurlijk ook positief.
Pluspunten
een doeltreffende en financieel aantrekkelijke manier om in contact te komen met zorgverleners.
VerbeterpuntenDe beschikbaarheid staat helemaal onderaan bij de informatie, terwijl dit in de praktijk vaak het eerste is wat je wil weten en vaak ook cruciaal voor het wel/niet contact.
Pluspunten
ga zo door.
VerbeterpuntenWij hebben een voorkeur voor hulp gegeven nl. een vrouwelijke begeleidster en verzorgster. We kregen ook mannelijke er tussen. maar verder was het heel goed geregeld, bedankt!
Pluspunten
Binnen 1 dag was alles geregeld !
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenWeet ik zo snel niet
Pluspunten
makkelijke manier om mensen te vinden, ik heb hier goede kandidaten gevonden
Rijswijkseweg 60
2516NA Den haag