Snelle levering, maar...

Ik krijg geregeld mail dat er iets in mijn winkelmandje staat, terwijl ik gewoon enkele artikelen bekeken heb, maar niet besteld of niet in mijn winkelmandje gelegd heb... Dit klopt dus niét!

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? snelle levering
  • Heb je verbeterpunten voor ons? geen mails sturen over zogezegde artikelen in het winkelmandje

Levering

Mij wordt er meedegedeeld dat mijn pakje geleverd is,maar is niet toegekomen waarde 65 euru

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Niets want besteling niet ontvangen waarde 65 euro

Fijne Boxershorts

Fijne Boxershorts. Helaas zat er in de donkerblauwe geen stretch!

Tevreden

Voldoet aan mijn verwachtingen

Goede service.

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Snelle levering

Goede kwaliteit

Ik zocht dikke heren zakdoeken van goede kwaliteit. Gevonden!

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? vinden en kopen wat je zoekt!

Vlotte nette levering

Duidelijke leverancier

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Duidelijk verloop bestelling,leuk taalgebruik in communicatie

Betrouwbaar......

Bestelling gedaan bij Sliponline van een pyjama.....maar ik zag dat dezelfde pyjama elders in de aanbieding was en dat scheelde € 12.50 . Na ontvangst pyjama retour gestuurd, med de mededeling: Elders goedkoper. Heel snel het al betaalde bedrag retour gekregen. Dat noem ik betrouwbaar baar !!!! (Zo'n heerlijke pyjama heb ik nog nooit aangehad).

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Alles
  • Heb je verbeterpunten voor ons? Geen verbeterpunten, ga zo door.....

Super tevreden

Top kwaliteit

• Heb je verbeterpunten voor ons? Nee

Snelle levering, ook bij retour netjes afgehandeld

Mooi

Mooie en zachte pyjama’s lekker warm

• Heb je verbeterpunten voor ons? Minder plastic verpakkingen

Snel en correct geleverd. Past perfect

Duidelijke informatie op website. Snel en correct geleverd. Past perfect.

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Prijs, korting en snelheid
  • Heb je verbeterpunten voor ons? Voor dit bedrag mocht het best zonder verzendkosten.....

Cups staan te ver uit elkaar

Doordat de cups te ver uit elkaar staan, wijzen je borsten naar buiten. Miskoop jammer!

• Heb je verbeterpunten voor ons? Mijn review zegt genoeg

Correcte levering van juiste product

Stevige zakdoeken zoals in beschrijving weergegeven

• Heb je verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Ik betaal voor aanhuis bezorging en mag toch nog gaan rijden naar postadres

Zie boven

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Het zou thuis bezorgd worden, niemand gezien. Moest alsnog naar een postadres.
  • Heb je verbeterpunten voor ons? Zie boven

Goede producten en hele fijne klanten service. De medewerkers van de klantenservice denken met je mee om het voor jou makkelijker te maken. In 1 geval was mijn pakketje bij een ander ophaalpunt bezorgd. Door de afwijkende openingstijden kon ik het daar niet ophalen. Na 1 telefoontje werd het opgelost en kon ik binnen 2 dagen mijn pakketje ophalen. In een ander geval nam de klantenservice via de email contact met mij op omdat mijn pakketje niet was opgehaald. Ook hier was het geen enkele moeite om het op te lossen, Heel attent, service gericht en snel opgelost. Daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

• Heb je verbeterpunten voor ons? Geen

Een hele prettige online winkel

Bij mijn bestellingen vind er regelmatig contact plaats. Dit verloopt altijd prettig en klant gericht.

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Bestellen en leveren verloopt soepel
  • Heb je verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Denken mee, vriendelijk goede service

Mijn ervaring is harstikke goed. Ik bel ze regelmatig om advies, en ze blijven vriendelijk en behulpzaam. Is er iets niet goed stuur of breng je terug binnen en binnen enkele dagen staat je geld weer terug op je rekening. Dus voor mij. TOP!!

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? snel geleverd Prijs/kwaliteit goed

zit gewoon lekker

mooi ondergoed past perfect

• Heb je verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Ben zeer tevreden over het artikel en hoe eea is verzorgd

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Het artikel
  • Heb je verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Fijne winkel met ruime keuze

Fijne winkel met zeer ruime keuze. Goede omschrijving bij de artikelen. Vlotte verzorgde levering.

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? goede pasvorm
  • Heb je verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

Snel geleverd, voldoet aan de verwachting

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Snelle levering

excellent

Ik bestel regelmatig bij Sliponline. Top producten. En snel levering.

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? De kwaliteit
  • Heb je verbeterpunten voor ons? nee.

TOP!

Goede service en snelle levering!

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer Goed

Zeer snelle en goede levering

• Wat beviel er goed aan je bestelling bij ons? Snel

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy