Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit

Pluspunten

bestelling goed afgerond. Wil volgende bestelling graag gebruik maken van een korting.

Pluspunten

snelle service. Fijn dat ik na een berichtje naar Sliponline nog een andere kleur - welke later binnen kwam - kon bestellen

ga zo door

Pluspunten

Perfecte afhandeling

Pluspunten

Duidelijke website, dus bestellen gaat eenvoudig. Snelle levering.

nee

Pluspunten

mooi op tijd

nee hoor ga zo door

Pluspunten

Zeer goede en snelle service. Heel klantgericht. Meedenkend.

Pluspunten

Overzichtelijke en goede beschrijving van de producten. Tevens uitgebreide info betreffende het opnemen van de maat. Ik had 2 onderrokken besteld die v goede kwaliteit zijn, met splitjes en mooi vallen! De prijs was € 7,50 per stuk. Met tevens nog n korting er bij. Snelle mail- en leverafhandeling. Ook het handgeschreven kaartje maakt het net wat persoonlijker.. Kortom, ben in alle opzichten zeeer tevreden over Sliponline en zal zeker vaker hiervan gebruik gaan maken!

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

zij leveren kwaliteit

geen

Pluspunten

Correcte mailing. Snelle levering.

Pluspunten

Waar ik al een paar maanden bij een andere webwinkel wachtte tot deze weer op voorraad was, uiteindelijk bij sliponline besteld en was supersnel binnen. Ook leuk dat er een handgeschreven berichtje bij zat.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pyama’s waren goed van maat en kwaliteit. De pantyshorts van beerenondergoed waren van maat niet correct. De pijpjes te klein en de hoogte te laag. Ik had gechat over de maat. L werd geadviseerd maar ik moest XL hebben.

Als ik iets terug zou sturen moet ik portokosten betalen. Ik vind dit niet de manier. Ik hoef dit bij niemand te doen als ik iets terugstuur. Ik voel er niets voor om de pantyshorts, waarover ik niet goed geinformeerd ben, voor mijn rekening terug te sturen.

Pluspunten

Snel, correct en persoonlijk.

Pluspunten

Kwalitatief heel goede herenzakdoeken

Levering via post.nl ok maar post.nl zegt nooit omstreeks welk uur zij gaan leveren. Dit is voor post.nl zeker een verbeterpunt

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijke, behulpzame bejegening per mail. Heel duidelijk over waar je vragen kan stellen. De bestelde pyjama voldoet goed.

Pluspunten

Snel en duidelijke website

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Bestelling keurig en snel afgehandeld.

Nvt

Pluspunten

Vriendelijke en persoonlijke benadering Handgeschreven kaartje in het pakketje! Behulpzaam

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy